- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
- Konu Sahibi QueenOfCherries
-
desteğiniz müthiş, inanılmaz iyi geldi okumak lütfen hep gelin
nasıl motive ettiniz anlatamamçok teşekkür ederim ve hep beklerim
Canım zayiflaman durduysa eğer ayran detoksunu öneririm sana eger bi sağlık sorunun yoksa.ben uyguladım hem tok tutuyo hem aç gezmiyosun hemde şunu mu yesem bunu mu yesem derdin yok sadece 2 gün uyguluyosun.istersen bi arastir kk da yapan çok kisi var ve guzel sonuçlar almışlar. İçinde zaten sagliksiz bişey yok. 4er yemek kaşığı mercimegi nohutu ve bulguru haslayip 1.5 litre ayranla karıştırıyosun ve icine salatalik rendeliyosun ve saat 12 itibariyle 2 saatte bir bu karisimdan birer kase iciyosun.saat 22.00 ye kadar en geç.istedigin baharatlada tatlandiriyosun tuz hariç baska bisey yemiyosun.sadece kahvaltida ekmek peynir zeytin domates falan yeniyo. Bi arastir istersen. Faydası olacağını düşündüğüm için yazıyorum kusuruma bakma olur mu
akşam yemeği için istekli olmasamda ilerleyen saatlerde acıkmamak için çorbamı, yeşilliklerimi yemeye giderken bir bakayım dedim, ben öğlen protein, akşam sebze yemeği yiyorum aslında tabi salata yoğurtda var ama hastayım istahım az bunu değerlendirmek lazım az az sık sık yemeğe devam, ilerleyen aylarda bu sayfanın adını tatlı bir zayıflama hikayesine çevirelim el birliği ile inşallah
İyi akşamlar,
Pozitif mesajını okuyunca çok mutlu oldum senin adına...
tartu sonucuna rağmen beslenmeni bozmaman büyük bir irade örneği..
Sen olmuşsun artık
Benim bu aralar hastalık ve yoğunluk hakim hayatım da...Çocuklarım iyileşti ama ayağımı burktum bir haftadır.çok zorlanıyorum yürürken vb.canım epey yanıyor..
Çalıyormusun.? eğer çalışıyorsan evdenmi götürüyorsun yiyeceklerini.?
insanoğlu ne tuhaf değil mi? öylesine pozitif bir mesajdan sonra inanılmaz negatif bir mod a girdim. kaç gündür giremedim..şimdi biraz daha iyiyim..dün tuhaf epilasyoncuma gittim..işlem yapan kız bana çok yağlı olduğumu biraz kızartmaları ve lahmacunu bırakmamı söyledi:)))) yaklaşık 1 aydır aç gezen birisi olarak çok komik geldi bu saptamaları..ama nezaketimden ödün vermedim, paramla hakaret yemeyi tercih ettim :) diyetimle ve kilomla ilgili bir durum değerlendirmesi yapamıyorum pek bir ilerleme yok. şu anda çalışmıyorum evdeyim canım, çok öpüyorum seni
yakın arkadaşımın ablası da sizinle aynı kilolardaydı ben yapamam edemem zayıflayamam nasıl olacak diyodu evden çıkmıyordu yazınızı okuyunca o geldi aklıma ama şimdi ne oldu biliyormusunuz? ne olduysa bir hırs geldi yapabilirim dedi ve şu anda tam 60 kilo:) olmayacak bir şey değil bu kesinlikle önce sizin isteyip inanmanız gerekiyor isterseniz olur. Çok yakın bir arkadaşım da baya kiloluydu yanılmıyorsam 6 7 ayda 33 kilo kadar verdi ve 4 sene oldu hala kilo almadı. İyi bir diyetisyen bulup yapıcam diyip bu yola baş koyarsanız kesinlikle istediğiniz kiloya ulaşırsınız imkansız bir şey değil umarım en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız içinizdeki istek ve umut bitmesin yeterki herşey olur:)
Hayırlı cumalar,
Bugün tartıldınmı varmı kıpırdanma eksilere doğru.?
Ben aynıyım.Büyük bir özenle kilomu koruyorum
benim yapı gereği sanırım kilo verme sürecim biraz yavaş ilerliyor malesef. ama kendimle gurur duyuyorum çünkü diyeti hiç bırakmadım, desteğiniz için çok teşekkür ederim. hep beklerim,lütfen gelinnn
uzun zamandan sonra ilk kez bugün ticker ımı güncelleyebildim:) verdiğim kilolardan 2 si geri gelmiş ve yaklaşık 15 gündür peşimi bırakmamıştı. bugün tartıda 116,2 yi gördüm eski kiloma inmiş üstünede 300 gr vermişim. bu çok sevindirici. ayrıca diyeti bozmak için çok fırsatım oldu ama bozmadım, kendimede koca bir aferin, umarım süreç biraz daha hızlı ilerler artık, hepinize mutlu diyetler :)
gene kilo verememişim. tam beş gün oldu 1 gram değişmedi tartı. artık sinirlerim kaldırmıyor. diyetimi bırakmaya asla niyetim yok ama neden olmuyor anlamıyorum. ve üstelik düşünmeye başladım verdiklerim yağ dan mı gitti kastan mı :2:
Queen cim, gunluk menu nu yaziyormusun ?
neyi nerde yanlis yapiyorsa 5 gündur veremiyorsun merak ettim...
illaki bilmeden yaptigin 1 yanlis varki, ondan veremiyorsun... Tiroid bezlerini kontrol ettirdin mi perki, onlar iyi calisiyormu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?