• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acı bir Şişmanlık Hikayesi...

desteğiniz müthiş, inanılmaz iyi geldi okumak lütfen hep gelin :D

Canım zayiflaman durduysa eğer ayran detoksunu öneririm sana eger bi sağlık sorunun yoksa.ben uyguladım hem tok tutuyo hem aç gezmiyosun hemde şunu mu yesem bunu mu yesem derdin yok sadece 2 gün uyguluyosun.istersen bi arastir kk da yapan çok kisi var ve guzel sonuçlar almışlar. İçinde zaten sagliksiz bişey yok. 4er yemek kaşığı mercimegi nohutu ve bulguru haslayip 1.5 litre ayranla karıştırıyosun ve icine salatalik rendeliyosun ve saat 12 itibariyle 2 saatte bir bu karisimdan birer kase iciyosun.saat 22.00 ye kadar en geç.istedigin baharatlada tatlandiriyosun tuz hariç baska bisey yemiyosun.sadece kahvaltida ekmek peynir zeytin domates falan yeniyo. Bi arastir istersen. Faydası olacağını düşündüğüm için yazıyorum kusuruma bakma olur mu

nasıl motive ettiniz anlatamam :16: çok teşekkür ederim ve hep beklerim

akşam yemeği için istekli olmasamda ilerleyen saatlerde acıkmamak için çorbamı, yeşilliklerimi yemeye giderken bir bakayım dedim, ben öğlen protein, akşam sebze yemeği yiyorum aslında tabi salata yoğurtda var ama hastayım istahım az bunu değerlendirmek lazım az az sık sık yemeğe devam, ilerleyen aylarda bu sayfanın adını tatlı bir zayıflama hikayesine çevirelim el birliği ile inşallah:56:

Canım zayiflaman durduysa eğer ayran detoksunu öneririm sana eger bi sağlık sorunun yoksa.ben uyguladım hem tok tutuyo hem aç gezmiyosun hemde şunu mu yesem bunu mu yesem derdin yok sadece 2 gün uyguluyosun.istersen bi arastir kk da yapan çok kisi var ve guzel sonuçlar almışlar. İçinde zaten sagliksiz bişey yok. 4er yemek kaşığı mercimegi nohutu ve bulguru haslayip 1.5 litre ayranla karıştırıyosun ve icine salatalik rendeliyosun ve saat 12 itibariyle 2 saatte bir bu karisimdan birer kase iciyosun.saat 22.00 ye kadar en geç.istedigin baharatlada tatlandiriyosun tuz hariç baska bisey yemiyosun.sadece kahvaltida ekmek peynir zeytin domates falan yeniyo. Bi arastir istersen. Faydası olacağını düşündüğüm için yazıyorum kusuruma bakma olur mu

öneriniz için çok teşekkürler ama bunu yaparsam iyice diyetten soğurum gibi geliyor. ben diyetle beraber yoğun bir depresyon tedaviside görüyorum dolayısıyla bu kadar kapsamlı bir diyeti başaramayabilirim.

akşam yemeği için istekli olmasamda ilerleyen saatlerde acıkmamak için çorbamı, yeşilliklerimi yemeye giderken bir bakayım dedim, ben öğlen protein, akşam sebze yemeği yiyorum aslında tabi salata yoğurtda var ama hastayım istahım az bunu değerlendirmek lazım az az sık sık yemeğe devam, ilerleyen aylarda bu sayfanın adını tatlı bir zayıflama hikayesine çevirelim el birliği ile inşallah:56:

inşallah canım :54:

merhaba arkadaşlar,
bugün diyetimin 25.günündeyim. henüz ortada elle tutulur bir sonuç yok malesef :DD
ama genede moralimi çok bozmamaya çalışıyorum.. çünkü başka bir alternatifim yok ..
sabah tartıldım ve gene kilo verememişim. tartı bende bir takıntı oldu.
bu arada dün evde dans ettim ve koşu bandında yürüdüm ter attım..
bugünse dışarda 2 saat kadar yürüdüm. artık gene kilo veremezsem şişmanlıkla lanetlendiğimi düşünücem :34:
bakalım önümüzdeki günler benim için ne hazırlıyor ve tabi hepimiz için...
bu arada sabahları kupa çayıma 2 küp şeker atıyordum. onuda kesmeye karar verdim. tatlandırıcı arayışına girdim gene, piyasadaki bütün tatlandırıcıları denemiş biriyim. en çok splendadan memnun kalmıştım. ama geçen gün eczanede canderelin yeni turuncu kutuda suklaroz lu olanını denedim çok sevdim. bugün ondan aldım gene denedim, gerçekten sevdim diyebilirim...
elbette en güzeli tatlandırıcı kullanmamak ama bunu başaramıyorum ... umarım uzun vadede zararı dokunmaz, sizi çok ama çok seviyorum, burası ve sizlerin desteği olmasa belkide vazgeçerdim...iyiki varsınız, herkese mücadelesinde başarılar ve sevgiler :54::54::54:

İyi akşamlar,

Pozitif mesajını okuyunca çok mutlu oldum senin adına...
tartu sonucuna rağmen beslenmeni bozmaman büyük bir irade örneği..:nazar::nazar:
Sen olmuşsun artık ;)

Benim bu aralar hastalık ve yoğunluk hakim hayatım da...Çocuklarım iyileşti ama ayağımı burktum bir haftadır.çok zorlanıyorum yürürken vb.canım epey yanıyor..

Çalıyormusun.? eğer çalışıyorsan evdenmi götürüyorsun yiyeceklerini.?

İyi akşamlar,

Pozitif mesajını okuyunca çok mutlu oldum senin adına...
tartu sonucuna rağmen beslenmeni bozmaman büyük bir irade örneği..:nazar::nazar:
Sen olmuşsun artık ;)

Benim bu aralar hastalık ve yoğunluk hakim hayatım da...Çocuklarım iyileşti ama ayağımı burktum bir haftadır.çok zorlanıyorum yürürken vb.canım epey yanıyor..

Çalıyormusun.? eğer çalışıyorsan evdenmi götürüyorsun yiyeceklerini.?

insanoğlu ne tuhaf değil mi? öylesine pozitif bir mesajdan sonra inanılmaz negatif bir mod a girdim. kaç gündür giremedim..şimdi biraz daha iyiyim..dün tuhaf epilasyoncuma gittim..işlem yapan kız bana çok yağlı olduğumu biraz kızartmaları ve lahmacunu bırakmamı söyledi:)))) yaklaşık 1 aydır aç gezen birisi olarak çok komik geldi bu saptamaları..ama nezaketimden ödün vermedim, paramla hakaret yemeyi tercih ettim :) diyetimle ve kilomla ilgili bir durum değerlendirmesi yapamıyorum pek bir ilerleme yok. şu anda çalışmıyorum evdeyim canım, çok öpüyorum seni:54:

insanoğlu ne tuhaf değil mi? öylesine pozitif bir mesajdan sonra inanılmaz negatif bir mod a girdim. kaç gündür giremedim..şimdi biraz daha iyiyim..dün tuhaf epilasyoncuma gittim..işlem yapan kız bana çok yağlı olduğumu biraz kızartmaları ve lahmacunu bırakmamı söyledi:)))) yaklaşık 1 aydır aç gezen birisi olarak çok komik geldi bu saptamaları..ama nezaketimden ödün vermedim, paramla hakaret yemeyi tercih ettim :) diyetimle ve kilomla ilgili bir durum değerlendirmesi yapamıyorum pek bir ilerleme yok. şu anda çalışmıyorum evdeyim canım, çok öpüyorum seni:54:

O durum bende de oluyor yalnız değilsin...Çok mutluyken bir anda mutsuz olabilmek hiç zor değil benim için..İkizler de değilim ama ;)))

epilasyoncu eleman gıcık çıkmış..:47: MAalesef var öyle her konuda fikir sahibi olanlar...Yahut şişman gördüklerin de hemen diyet listeleri vermek,beslenme önerilerin de bulunmak..Çok gıcık bir durum...tilt oluyorum fena halde onlara...

Eski komşum var dı benim..2 çocuklu zayıf bir hatun daş gibi bedene sahip üstelik..Her görüştüğümüz de diyet yaptığını söylerdi bana..İlk zamanlar ben saf saf ''aaa ne gerek var çok iyisin derdim''...Sonra anladım ki kasıtlı yapıyor.;(

yakın arkadaşımın ablası da sizinle aynı kilolardaydı ben yapamam edemem zayıflayamam nasıl olacak diyodu evden çıkmıyordu yazınızı okuyunca o geldi aklıma ama şimdi ne oldu biliyormusunuz? ne olduysa bir hırs geldi yapabilirim dedi ve şu anda tam 60 kilo:) olmayacak bir şey değil bu kesinlikle önce sizin isteyip inanmanız gerekiyor isterseniz olur. Çok yakın bir arkadaşım da baya kiloluydu yanılmıyorsam 6 7 ayda 33 kilo kadar verdi ve 4 sene oldu hala kilo almadı. İyi bir diyetisyen bulup yapıcam diyip bu yola baş koyarsanız kesinlikle istediğiniz kiloya ulaşırsınız imkansız bir şey değil umarım en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız içinizdeki istek ve umut bitmesin yeterki herşey olur:)

Hayırlı cumalar,

Bugün tartıldınmı varmı kıpırdanma eksilere doğru.?

Ben aynıyım.Büyük bir özenle kilomu koruyorum ;)

yakın arkadaşımın ablası da sizinle aynı kilolardaydı ben yapamam edemem zayıflayamam nasıl olacak diyodu evden çıkmıyordu yazınızı okuyunca o geldi aklıma ama şimdi ne oldu biliyormusunuz? ne olduysa bir hırs geldi yapabilirim dedi ve şu anda tam 60 kilo:) olmayacak bir şey değil bu kesinlikle önce sizin isteyip inanmanız gerekiyor isterseniz olur. Çok yakın bir arkadaşım da baya kiloluydu yanılmıyorsam 6 7 ayda 33 kilo kadar verdi ve 4 sene oldu hala kilo almadı. İyi bir diyetisyen bulup yapıcam diyip bu yola baş koyarsanız kesinlikle istediğiniz kiloya ulaşırsınız imkansız bir şey değil umarım en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız içinizdeki istek ve umut bitmesin yeterki herşey olur:)

benim yapı gereği sanırım kilo verme sürecim biraz yavaş ilerliyor malesef. ama kendimle gurur duyuyorum çünkü diyeti hiç bırakmadım, desteğiniz için çok teşekkür ederim. hep beklerim,lütfen gelinnn

Hayırlı cumalar,

Bugün tartıldınmı varmı kıpırdanma eksilere doğru.?

Ben aynıyım.Büyük bir özenle kilomu koruyorum ;)

:))) canım sen sordun diye tartıldım, malesef kilo verememişim ama şöyle olumlu bir şey var 2 gündür ben verdiğim kiloların bir kısmını almıştım 2 haftadır 118 gibi çıkıyordum bugün gene 116,5 gördüm, hadi hayırlısı , senin kilona gelince inşallah bende oralara ulaşırım bu arada ekleyemedik birbirimizi adımı soyadımı yazdım özel mesajda bi ara bakarsın :)

benim yapı gereği sanırım kilo verme sürecim biraz yavaş ilerliyor malesef. ama kendimle gurur duyuyorum çünkü diyeti hiç bırakmadım, desteğiniz için çok teşekkür ederim. hep beklerim,lütfen gelinnn

Kilo vermek kolay degil ama azimli olup isterseniz gidicek o kilolar baska yolu yok:) spor yapiyormusunuz yuruyus yuzme gibi? Onlar da ekstra yardimci olur size ben devamli spor yapiyorum gittigim salonda cok sahit oldum nasil kilo verdiklerine bos vaktiniz varsa bu sekilde degerlendirseniz daha iyi olur sizin icin

uzun zamandan sonra ilk kez bugün ticker ımı güncelleyebildim:) verdiğim kilolardan 2 si geri gelmiş ve yaklaşık 15 gündür peşimi bırakmamıştı. bugün tartıda 116,2 yi gördüm eski kiloma inmiş üstünede 300 gr vermişim. bu çok sevindirici. ayrıca diyeti bozmak için çok fırsatım oldu ama bozmadım, kendimede koca bir aferin, umarım süreç biraz daha hızlı ilerler artık, hepinize mutlu diyetler :):54:

uzun zamandan sonra ilk kez bugün ticker ımı güncelleyebildim:) verdiğim kilolardan 2 si geri gelmiş ve yaklaşık 15 gündür peşimi bırakmamıştı. bugün tartıda 116,2 yi gördüm eski kiloma inmiş üstünede 300 gr vermişim. bu çok sevindirici. ayrıca diyeti bozmak için çok fırsatım oldu ama bozmadım, kendimede koca bir aferin, umarım süreç biraz daha hızlı ilerler artık, hepinize mutlu diyetler :):54:

Süper..Çok sevindim...:nazar::46:

Selam QueenOfCherries,

Ilk sayfadaki yazini okudum, uzuldum senin adina, yasadiklarin kolay degil öncelikle...
Ama bir yandan kilo vermek istemene sevindim diyebilirim.

Benimdevermem gereken 6 kilom var. Bildiklerimi ve denediklerimi seninlede paylasmak isterim ;-)
Kolay gelsin azmini kaybetme hic bir zaman :21:

gene kilo verememişim. tam beş gün oldu 1 gram değişmedi tartı. artık sinirlerim kaldırmıyor. diyetimi bırakmaya asla niyetim yok ama neden olmuyor anlamıyorum. ve üstelik düşünmeye başladım verdiklerim yağ dan mı gitti kastan mı :2:

Queen cim, gunluk menu nu yaziyormusun ? :21:
neyi nerde yanlis yapiyorsa 5 gündur veremiyorsun merak ettim... :10:

illaki bilmeden yaptigin 1 yanlis varki, ondan veremiyorsun... Tiroid bezlerini kontrol ettirdin mi perki, onlar iyi calisiyormu???

Merhaba hikayeniz gercekten cok samimi ve kilo vermek isteyenler icin motive edici.bende 87 kg yum birturlu veremiyorum iradesizligimden.bugun tekrar karar verdim dikkat edicem spor yapicam dedim kenkendime.birde siteyi gezeyim motive olurum derken yazini okudum.ve cok etkilendim.insallah beraber basaririz kilolarimizi.bende 28 yasindayim evliyim cocuklarim var kilom hayli fazla.insallah son olur bu diyet denilen bu yolda mucadelem.

Queen cim, gunluk menu nu yaziyormusun ? :21:
neyi nerde yanlis yapiyorsa 5 gündur veremiyorsun merak ettim... :10:

illaki bilmeden yaptigin 1 yanlis varki, ondan veremiyorsun... Tiroid bezlerini kontrol ettirdin mi perki, onlar iyi calisiyormu???

merhaba,
öncelikle günlüğüme hoşgeldiniz :)
mutlaka bir yanlışım vardır ama gerçekten diyetime harfiyen uydum. ve tahlillerimde çok normaldi. ama ben hiç hareket etmedim. aklınızda canlandırabileceğiniz en hareketsiz insanım. son bir haftadır hareketi artırdım. sanırım onun etkisi oldu.
her zaman beklerim :)

Back