- 11 Ocak 2014
- 439
- 960
- 303
- Konu Sahibi QueenOfCherries
ben de burdayım hayatım:) yeni bir günlük açtım ordan devam ediyorum teşekkür ederim seninkinin yanında lafımı olur 1.5 un. maşşallah sanaaa
Bence basit hareketlerle başlayabilirsiniz. Spor demek sadece spor salonlarında ve parkta yürüyüş demek değildir bana sorarsanız ya da pilates vb. Evin içindeyseniz eğer her 15 dakikada bir kalkıp tüm evi turlayabilirsiniz. Mesela yani oturmaktan iyidir. Eğilip kalkabilirsiniz. Mekik çekmek falan ilk başta zorlayabilir ama yani ufak ufak hareketi hayatınıza katarsanız çok şey kazanırsınız bence. Ben de yerimden kalkmak istemezdim. Çok susadığım için odamda sürahi olurdu koltuktan kalmadan su içerdim hep. Artık sürahiyi odamda bırakmak yerine her seferinde kalkıp mutfağa gidiyorum ki günde ortalama olarak 3-3.5 litre su içen biri olarak her seferinde uzun bir koridor yürümek zorundayım :) Basit basit başladım. Okuldan çıkınca hemen otobüse binmek yerine 1-2 durak yürüyüp sonra biniyorum. vb vb. Siz de böyle şeyler yapabilirsiniz. Zamanla gerisi gelir.