• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acı bir Şişmanlık Hikayesi...

MErhaba,

Nasılsın canım..Umarım herşey yolundadır ve çok iyi gidiyordur...Günlüğünü ihmal ediyorsun...
Ben pek gelemiyorum çünkü bağlı olduğum topik var ;)) vakit bulamıyorum...
sana benden haberler vereyim...Karatay'a halen devam ediyorum..Yaklaşık 7 kilo verdim..bir çoğu ödem su vb. olduysa da beni epey motive etti...Bu işi yapabileceğimi hatırlattı bana..
uğra arada merak ediyorum seni...+90 a gelsen ya tüm arkadaşlar çok iyiyiz orda övünmek gibi olmasın:1: kendini çok daha iyi hissedersin..

sevgiyle kal..:16:

MErhaba,

Nasılsın canım..Umarım herşey yolundadır ve çok iyi gidiyordur...Günlüğünü ihmal ediyorsun...
Ben pek gelemiyorum çünkü bağlı olduğum topik var ;)) vakit bulamıyorum...
sana benden haberler vereyim...Karatay'a halen devam ediyorum..Yaklaşık 7 kilo verdim..bir çoğu ödem su vb. olduysa da beni epey motive etti...Bu işi yapabileceğimi hatırlattı bana..
uğra arada merak ediyorum seni...+90 a gelsen ya tüm arkadaşlar çok iyiyiz orda övünmek gibi olmasın:1: kendini çok daha iyi hissedersin..

sevgiyle kal..:16:

cnm mesajın için çok teşekkür ederim,
moralim çok bozuk tam anlamıyla bir depresyondayım. insanların saçma sapan tepkileri çok gerdi beni bu bir hafta içinde birde 2 aylık diyetin sonucu kendime ödül verdim o da bende suçluluk yaptı, sporuda bıraktım anlıcağın hiç iyi değilim, şeytan beynime giriyor sürekli, henüz bırakmadım diyeti ama hiç iyi değilim, topiğinize mutlaka gelicem,
çok öpüyorum

cnm mesajın için çok teşekkür ederim,
moralim çok bozuk tam anlamıyla bir depresyondayım. insanların saçma sapan tepkileri çok gerdi beni bu bir hafta içinde birde 2 aylık diyetin sonucu kendime ödül verdim o da bende suçluluk yaptı, sporuda bıraktım anlıcağın hiç iyi değilim, şeytan beynime giriyor sürekli, henüz bırakmadım diyeti ama hiç iyi değilim, topiğinize mutlaka gelicem,
çok öpüyorum

LÜtfen sakın bırakma..Kov şeytanı defet gitsin...Sen herşeyin iyisine layıksın..gençsin,eğitimlisin ayrıca çok güzelsin...Bunların kıymetini bil lütfen..Sana laf söyleyenlerden kat be kat öndesin...hiçbirşey bulamaıdkları için senin can noktan kiloyla ezmeye çalışıyorlar bilirim o tipleri..En yakınlarımdan almışımdır o darbeyi ben...
Kaçamak olabilir onu neden takıyorsun ki uzmanlar da diyor ya arada bir öğün şımartın kendinizi diye...
hadi bakalım yola devam her daim..
yalnız değilsin aramız da bir tuş var sadece ;)) :16:

yeniden merhaba herkese,uzun bir ara verdim, diyetime devam ettim ama ilk zamanlardaki gibi güzel ilerlemedi. özellikle son iki hafta çok kaçırdım
yeni bir işe başladım, alışma dönemim çok sancılı geçiyor,desteğinizi bekliyorum
hepinizi çok özledim

Hikayenizi okudum ve çok duygulandım çünkü bu dışlanılmışlık ve insanlardan kaçma duygusunu şu yaşımda yaşıyorum. En kötüsü de bu yaşlarda yaşamak heralde her kızın çıtı pıtı dolaştığı dönemler 18li yaşlar. Ben özgüvenimi de kendime saygımı da beğenimi de artık kaybettim dediğim an diyetisyene gitmeye karar verdim. Şimdiye kadar 5 kilo verdim umarım hep beraber daha nicelerini veririz:3:

ben de hikayeni şimdi okudum, 23 yaşındayım genelde tombulumsu bir kız oldum hep ama normal kiloların dışına çıkmadım. 18 yaşındayken 0 bedene inmeyi başardım, bu birkaç ay sürdü bu arada yavaş yavaş bulimia başlamıştı bende. verdiğim kiloları geri aldım ve bütün hayatım mahvoldu. evden çıkmak istemiyordum vs bi sürü zorluk yaşadım, yurt dışına gittim orda da okulu bıraktım bir sürü şeyler. yeme bozukluğum üşengeçliğimi, nefretimi besliyordu. nefretim de yeme bozukluğunu.
aynı zamanda çok şekilci bir insanım, zaten bu yüzden bu hastalığa yakalandım belki de. ama bu hastalık bana şişmanları anlamayı öğretti çünkü ben 50 küsürlü kilonun üstüne çıkmamışken 100 küsür olan bir insan gibi hissediyordum. şimdi burda "ayyy ne terbiyesiz insanlar, şişmanlara kötü davranıyolar" diyenlerin çoğunun da şişman insan gördüklerinde içlerinden de olsa aşağıladıklarına eminim. amacım kimseyi kırmak değil, ama bize öğretilmiş, beynimize yerleşmiş olan düşünceler bunlar malesef.
my mad fat diary'yi izledim, obez bir kızın hikayesi, ben o kızın hissettiklerinin aynılarını hissetmiştim.
valla bi yere de bağlayamadım ama bundan sonra okumaya devam edicem seni. sen sıradan bir mağazadan alışveriş yaptığında yaşadığın sevinci yazdığında okumak istiyorum.
imza: yeme bozukluğundan kurtulmuş olan eskiden ruhu obez olan kız.

selam herkese,
uzun zamandır boşladım forumu ama bilinki aynı azimle diyetide boşladım :D tam 15 kilo vermiştim ama tekrar aldım birazını, bu nedenle 10 gün kadar önce diyetisyene başladım , cts tartılma günüm bakalım ne olucak
sizi özlemişim

merhaba diyetisyenle nasıl gidiyor, bir süredir girmemişsin, bende günlük yazmaya başladım, beklerim senide destek şart

miriba :KK48:

bende az önce hikayeni okudum aha benim gibi kozmetik meraklısı diye hemen takibe aldım bide yazayım dedim :KK48::KK48:

ama şişman arkadaslarım genelde bakımlarna özen göstermiyor öyle saç makyaj yapanı cok görmedim hepten bırakıyorlar kendilerini

saç ve makyaj yapmaya bayılıyorum bi ara kıyafet bulamazdım utanırdım çekinirdim göbeğim belli mi oluyo aman yanlarım çıkmış mı falan diye ama artık cevremdekiler beni şişman olarak kabul ettiği için ne istersem giyiyorum .

hayatı kendimize zindan etmeyelim bence şişmanız diye karalar bol thshirtler giymek zorundamıyız? paspal olmak bakımsız olmak kiloyla alakalı olmamalı bence :eek:

89 kiloyken elbise, mini etek sfır kol topuklu giyerdim, en son tartıldğımda 97 kiloydum bu halimle çiçekli pantalon, rangarenk sıfır kol ve hala topuklu giyorum nolmuş yani , insanlar kötü de giyinsek bizi şişman görüyor en azından iyi giyiniyor desinler değil mi :KK49:

Tekrar meraba demek için biraz geç mi acaba ? Yine geldim. Hala 100 kilonun üzerindeyim ama sevindirici olan verdiğim kiloların çok az bir kısmını geri aldım.
Geçen mart ayında 2 sene evde oturmaktan sonra yeni bir işe başlamıştım. Başlarken kilom 108 civarıydı. Ben hareketli bir yaşamın beni dahada zayıflatıcağına inanmıştım. Gelin görünki yeni iş yeni stresler demek ve ben diyeti bir kaç aylığına bıraktım :( Sonrasında Ağustos gibi artık bu gidişe bir dur demeliyim ama kendi başıma da diyemiyorum diyerek bir diyetisyenden yardım almaya başladım. ilk 15 gün kontrolümde 4,5 kilo vermiştim ve herşey süperdi.Çünkü işe başladıktan sonra yaklaşık 111 kilo olmuştum. Derken diyetisyen kontrolünden bir hafta kadar sonra şiddetli bir sancı yaşadım, hastaneye taşındık ve safra kesemde taş olduğu tespit edildi. Ve acil ameliyat olmam gerektiği söylendi. Ve acil ameliyat oldum :) Korkunç günlerdi. Haftalarca doğru düzgün beslenemedim. Ne yesem midem bulanıyordu , kasım ayı gibi bunu ancak ilaçlarla kontrol altına alabildik ve ben kendimi diyete başlamaya hazır hissedebildim. Aralık ayında diyetisyenime tekrar başladım. İlk kontrolde ona gitmediğim 4 ay süresince sadece 700 gr almış olduğumu gördük. Bu iyi bişeydi. Sonra diyete başladım.İlk kontrolümde 2.5 kilo verdim. Sonra özel(ailevi) bir takım sıkıntılardan dolayı 1 hafta diyetimi bozdum ve inanılmaz moralim çöktü. Herşeye rağmen peşini bırakmadım , 3. kontrolümde sadece 500 gr vermiştim. Ameliyat nedeniylede her türlü test yapıldı ne şekerim var ne insülin direncim. Benim kilomdaki kişiler diyete başladılar mı haftada 2-3 veriyorlar anlamıyorum, neyse... Bu cumartesi 4. kontrolüm var. En son kontrolde kilom 108.2 idi. 10 gündür kesinlikle bozmadan diyetimi sürdürüyorum. Her gün toplu taşıma ya gidip gelirken 40 dk x 2 :80 dakika yürüyorum. Dün evdeki koşu bandımdada 30 dk yürüdüm, ve sabah evdeki aptal bi doğru bir yanlış tartan tartımda 111 kilo çıktım. Niye tartıldım bende bilmiyorum, heves işte orda güzel bir rakam görüp motive olmak istedim sanırım, Şimdi moralim berbat. Diyetisyene mahcup olmakta istemiyorum. Ve ümitsizliğe düştüm böylece kendimi buraya attım. Gene yazıcam , herkese kalbindeki fiziği versin Allah, sevgiler...

Merhaba :) Hikayeni okudum ben de. Ben kendimi bildim bileli zayıf olmadım. Çocukken de hep yaşıtlarımdan iriydim :) İşte uzun uzun anlatmama gerek yok benim de fazla kilolarım var ve Ayça Kaya'nın sayarak yeme sistemini uyguluyorum, çok memnunum. Diyet listeleri yok, sana günlük haklarını veriyor şu kadar et şu kadar süt şu kadar meyve vs. şeklinde. sen de gün içinde keyfine göre kullanıyorsun o haklarını. Yani listesiz ve kafana göre uygulayabileceğin bir sistem. Kitabı 10 lira bile değil ben internetten aldım. Tavsiye ederim kısacası. Asla pes etme. Kendin için bu iyiliği kendine yap. illa 50 kilo olucaz diye de bir şey yok. 75 kilo da olsak şuanki halimizden iyi olur ve verdikçe gaza geliriz. Başarılar diliyorum...

Selam canim hikayeni yeni okudum ve kelime kelime beni anlatmissin aramizdaki fark ben zayifken 8 aylik sevgili doneminin ardindan evlndim sonra bir kilo aldimki sorma gitsin 58 le evlendim 5 yil oldu evleneli 24 yasindaim ve 117 kiloyum yani 60 kilo aldim 2 katim oldum simdide bebegim olsun istiyorum olmuyor bende gecen hafta pazatesi dur dedim kendime dogum gunumdu o gun ve kilolarimdan dolayi cok mutsuzdum 117.2 ile basladim bu hafta 115.1ile devam ediyorum. Sen yarim birakmissin bak konunu acali bir seneyi gecmis simdiye birakmasaydin en az 80 olurdun belkide 70 ...neyse napiyoruzzzz tekrar motive olup tekrar basliyoruz ve kendimize 1 sene veriyoruz zayiflamak icin. Sakın bana bir sene cok deme bak konuyu acali 1 sene olmus. O yuzden geldim yapistim yakana bir sene yanimdasin birlikte zatifliyoruz yoksa valla cingar cikartirim burra :)))) disimin agrisi icin aldigim ilaclardan herhalde icmis gibiyim :)))))

Herkese tekrar Merhaba,
Sitede gezinmeden sayfamı açtım hemen. Buralar nasıl? Sürekli yazanlar var mı bilmiyorum. Sadece motivasyonumun azaldığını biliyorum. Biraz destek görmeye ihtiyacım var galiba. Konuyu açalı 2 sene olmuş. Ben gene aynı ben. Geçtiğimiz iki sene içinde 105 kiloya düştüm. Sonra geçtiğimiz yaz ailevi bir rahatsızlık sonucu sinirlerim çok bozuldu ve kendimi yemeğe verdim. Eylül ayında 125 e çıkmıştım. Sonra tekrar müdahale etmem gerektiğini düşünüp sevgili diyetisyenime başladım. Şimdi beraber ilerliyoruz. 5 Aralıkta ilk randevuma gittim. 125.7 idim. 5 Martta tartıldığımda 115.8 dim. Yani 10 kilo vermiş durumdaydım. Ki bu bile bana yetmiyor çünkü 3 aylık bir süreçten bahsediyoruz. Benim kilomdaki bedenler daha çok kilo vermeli gibi bir inancım var. Belkide yaşım artık 35. Metabolizma hızım da düşmüş olabilir. Herneyse Bu sabah tartıldım ve 117 idi. İnanılmaz moralim bozuldu. Biliyorum alakalı alakasız tartılmamak lazım ama belki kilo vermişimdir, motive olurum diye tartıldım. Netice bu!..
Tabiki diyete devam ediyorum. Umarım artık böyle gel gitler olmadan , ara vermeden süreç bir şekilde ilerler. Kilolu olmak ve bunun yan etkilerinden tam anlamıyla yıldım.

Herkese tekrar Merhaba,
Sitede gezinmeden sayfamı açtım hemen. Buralar nasıl? Sürekli yazanlar var mı bilmiyorum. Sadece motivasyonumun azaldığını biliyorum. Biraz destek görmeye ihtiyacım var galiba. Konuyu açalı 2 sene olmuş. Ben gene aynı ben. Geçtiğimiz iki sene içinde 105 kiloya düştüm. Sonra geçtiğimiz yaz ailevi bir rahatsızlık sonucu sinirlerim çok bozuldu ve kendimi yemeğe verdim. Eylül ayında 125 e çıkmıştım. Sonra tekrar müdahale etmem gerektiğini düşünüp sevgili diyetisyenime başladım. Şimdi beraber ilerliyoruz. 5 Aralıkta ilk randevuma gittim. 125.7 idim. 5 Martta tartıldığımda 115.8 dim. Yani 10 kilo vermiş durumdaydım. Ki bu bile bana yetmiyor çünkü 3 aylık bir süreçten bahsediyoruz. Benim kilomdaki bedenler daha çok kilo vermeli gibi bir inancım var. Belkide yaşım artık 35. Metabolizma hızım da düşmüş olabilir. Herneyse Bu sabah tartıldım ve 117 idi. İnanılmaz moralim bozuldu. Biliyorum alakalı alakasız tartılmamak lazım ama belki kilo vermişimdir, motive olurum diye tartıldım. Netice bu!..
Tabiki diyete devam ediyorum. Umarım artık böyle gel gitler olmadan , ara vermeden süreç bir şekilde ilerler. Kilolu olmak ve bunun yan etkilerinden tam anlamıyla yıldım.

Merhaba burada yazmış destek görmüş ilerlemede kaydetmissin.. Ben hic sözü uzatmasam sadece defalarca diyete baslamis cok iyi kilolar vermis ama sonrasında hep geri almış bu defa kararlı bir sekilde yeniden baslamis 100 kilo üzerinde biri olarak seni bizim sayfaya davet etsem.. ve desem ki inanılmaz destek ve motivasyon gorebilecegin arkadaşlarım ve ben hep yaninda olur beraber hedefimize ulaşırız.. ne dersin?

KONUYU GÜNCEL TUTMAYA ÇALIŞACAĞIM.
HİKAYEMİ ESKİSİ KADAR ACI BULMUYORUM. BİR ÇOK İNSANIN BENZERİ SORUNLAR YAŞADIĞINI GÖZLEMLEDİM 2 YILDA. EĞER HİKAYEMİ TAKİP ETMEK İSTERSENİZ EN SON SAYFADAN OKUYABİLİRSİNİZ. YENİDEN YAZMAYA BAŞLADIM.
HERKESE EN İÇTEN BAŞARI VE MOTİVASYON DİLEKLERİMLE... 08/03/2016

Merhaba Arkadaşlar,
Bu siteye hikayemi sizlerle paylaşmak için defalarca üye oldum ama sonrasında hep vazgeçtim..bişeyler beni engelledi.Şimdide gene vazgeçmekten korkarak yazıyorum bu satırları. İçinizden sadece bir tek kişi bile okursa kendimi şanslı hissedicem.
Yaklaşık 13 senedir kiloluyum. 10 senedir de obezite hastasıyım. 13 sene önce zayıf ve ideal ölçülerdeydim. Hele çocukluk döneminde oldukça zayıftım. Yeme problemi olan zayıf bir çocuk! Kulağa ne kadar uzak geliyor.
Kilo alma serüvenim fast food tarzı beslenme ile başladı. Sonra buna hareketsizlik eşlik etti. Hareketsizlik zamanla tembelliğe dönüştü.Tembellik isteksizliğe, isteksizlik mutsuzluğa, mutsuzluk ise depresyona... Ve kısır döngü başladı. İşin ilginci bayılan kişilerin bayılma anını hatırlamaması gibi ben de bu noktaya nasıl geldiğimi hala anlayamıyorum. Bir insan kendi ipini nasıl çeker. Tamda öyle!
33 yaşındayım ve şu an 120 kg kadarım. 1 eksik 1 fazla.
Kilo vermek çok ama çok zorlu bir süreç. Forumu okuyorum ve insanların ne denli mücadele ettiklerini görüyorum. Önceleri 65 kilo olupta başlık açanlara sinir olurdum. Ama zamanla önyargılarımdan kurtulmaya başladım. Herkesin bir doğrusu vardı ve benim durumum onları anlayabilmemi engelliyordu. Sonra kendimi zayıf hayal ettiğim görüntüleri düşündüm. Bende kendimi 52-53 kilo falan hayal ediyorum:)) Ne büyük gaflet.
Hayatımda hiç mini etek giymedim. Hiç bir Jean dükkanına girip kendime kot pantolon almadım. Liseyi bitirene kadar zaten hem zayıf hemde üniforma içinde bir kızdım. Kendime özbakım ritüellerim dışında bakmaz ilgilenmezdim. Obezite benim genç kızlığa girişimle eş zamanlı hayatıma girdi. Genç gibi giyinmeye, davranmaya konuşmaya hasret kaldım. İçimde neler biriktirdim. Bir giyim mağazasına girip otomatiğe bağlanmış gibi çantaların yada aksesuarların olduğu bölüme koşturduğumu farkettim zamanla :) Bunda sadece üstüme takıp takıştırabileceğim seçeneklerimin bunlar olması değil etrafın eleştirel bakışlarından kaçmak da vardı. Sanki beni kıyafetlere bakarken, departmanlar arasında gezerken görseler ayıplıcaklar gibi gelir. Nitekim başıma geldi böyle birşey. 2005 yılında o zamanlar 90 kilo kadarım. Bir öğrencimle ona bir kazak almak için bir mağazaya girdik. Görevli satış elemanına görmek istediğimiz kazağı söyledim bana :"üzgünüm bizde büyük beden yok" cevabıyla karşılaştım. Tamam o satış elemanı mesleğinde bir numara falan değil bu çok açık ama kalbim bunu anlar mı? Kırılan gene ben oldum bu yeterliydi.
Hasbelkader bulduğum bir büyük beden mağazasında ürünleri denemek, soyunma odasında dökülen terler, ürünlerin fahiş fiyatları...Ben kadın olduğumu hiç hissetmedim giyinirken. Yürürkende hissetmiyorum, konuşurkende. Aslında cinsiyetler üstü bir konumdayım. Benim ve benim gibilerin durumunun Engelli insanlardan yada Trans bireylerden çok farkı yok. İstemediğin bir bedene hapsolmuşsun. İçinde belkide dünyanın en zarif kadını yatıyor ama insanlar seni basit,sıradan bir şişman olarak yaftalıyor ve bitti o kadar...
Üstelik bizim toplumumuz çocuklarını eğitirken engellilerle , hastalarla dalga geçmememiz gerektiğinin öğretildiği bir toplumdur. Sokakta çoğumuz bir engelli vatandaşımızı görsek gözümüzü çevirmeye güya aklımızca onu rahatsız etmemeye çalışırız. Şişmanlıkta ise bu lüksünüz de yok. İnsanlar gözlerini bizzat size dikerler ve acımasızca alay bile ederler.
Bunları yaşamayan birisi belki bu satırları okuduğunda benim çok hassas, karamsar ve alıngan birisi olduğumu düşünebilir. Haksızda sayılmaz. Zaman içinde bunların hepsi oldum. Ama şuna emin olun bu anlattıklarımın hepsi gerçek ve kendinizi benim-benim gibilerin yerine koyun. Eminim herhangi , komplekslerinden arınmış bir kişiyi tek bir günlüğüne şişman yapıp Taksim -Kadıköy-Beşiktaş meydanına koysak akşamına intihar noktasına gelir. Biz zaman içinde bu duruma geldiğimiz için kanıksıyoruz vesselam.
Çoğu şişman-obez genç kız gibi bende bedenime veremediğim süsü yüzüme abartarak uyguluyorum. Tek lüksüm makyaj yapmak. Evet makyajı çok seviyorum ve başarılıda yapıyorum ama bazen düşünmüyorda değilim acaba bu kadar şişman olmasaydım bu kadar ilgilenirmiydim kozmetikle.
Obezitenin tedavi sürecinin zorluğu sadece haylaz bir çocuk gibi nefsinizi ve bedeninizi terbiye etmekle sınırlı değil. Çevresel faktörler ve sürecin uzun olmasıda sizi çok zorlayan etmenler.
Aileniz,eşiniz,en yakın arkadaşlarınız, çalışma arkadaşlarınız, patronunuz, sevgiliniz, hatta bakkalınız ve kasabınız bile sizi takip eder her daim.
Sizi bilmem ama eğer vermem gereken 30 kilo varsa ve ben ilk 10 kiloyu verdiğim zaman bu kişilerden birisi bana verdiğim kiloyu farkettiğini belirtecek bir söz söylerse çok sinir oluyorum. Çünkü o farkedişten sonra o kişinin ablukasına girmiş oluyorum artık. Bugün bana kilo vermişsin diyecek, yarın kontrol edicek, öbür gün falanca şöyle yapmış sende dene diye tavsiyelerde bulunacak. Bu durum beni o kişilerin gözünde kronik şişman kız yapmaktan öteye geçmiyen gereksiz bir duruma sokuyor ki ben bunu tercih etmediğimden çoğunlukla gerek duymadığım ortamlara girmeyip evimde oturmayı tercih ediyorum. Anlıcağınız sosyal hayatım sıfırında altında. Bendeki yeme bozukluğu ben 20 yaşındayken annemin rahatsızlanması ve 4 yıllık bir tedavi sürecinden sonra vefat etmesiyle başladı. Zaman içinde o kadar yalnız ve o kadar sorumluluklar altında kaldımki...Şu an bir evin sorumluluğunu üzerimde taşıyorum. Hemde 13 yıldır. Başka arkadaşlarımın yüksek lisans-yüksek topuk gibi şeylerle zamanlarını geçirdiği dönemde ben hayatı kendime zindan ederek ve o zindanın anahtarlarını derin sulara gömerek yaşamışım. Bütün bu karamsarlığıma bakıp beni sıkıcı bulanlarınız olmuş olabilir. Aksine o kadarda gülmeyi,eğlenmeyi,konuşmayı severim ki...
Bir facia olan sosyal hayatımdan diğer bir facia olan duygusal hayatıma geçersek;
19 yaşında daha zayıf bir kızken biriyle tanıştım.O zamanlar sıfır kompleks,zekalar tavan..Birbirimizden hiper über etkilenip flört etmeye başladık. Tam 7 yıl sürdü. Gençliğimin en güzel yılları ve fakat, eski erkek arkadaşım benden utanmaya,beni arkadaşlarından uzak tutmaya, en masum karnımı doyurucak bir yemek yediğimde bile üzgün üzgün suratıma bakmaya, beni aramayı sormayı kesmeye başladı. Kısacası benden vazgeçti. Nancy Sinatranın Bang Bang şarkısında ki gibi 7 senenin sonunda bir yalan söylemeye bile gerek duymadan,hoşçakal bile demeden hayatımdan çıktı...Uzun zaman bunu atlatamadım.
Sonrasında evde olduğumdan, sosyal bir hayatım olmadığından internet sohbet odalarında tanıştığım bir kaç kişi oldu. 1-2 siyle görüştüm. İlkinden duyduğumu hiç unutmam. Gayet romantik bir buluşmanın hayalini kurarken beni gördüğünde yüzüme karşı " tahmin ettiğimden daha kiloluymuşsun" dedi. Üstelik ben asla kendi gerçeğimi saklamamıştım.
Şimdi tüm şişmanlar gibi banada yüzümün güzel olduğunu, istesem başarabileceğimi söylüyolar. Ama inanın artık içimde zerre güç kalmadı bu serüvene başlamak için. Bu süreci tamamlamayı başaran arkadaşlarımın önünde saygıyla eğiliyorum. Ben yapamıyorum :KK43: Şu dakika göz yaşlarımı zor tutuyorum. Daha ne kadar böyle devam edicek. Ne kadar kendimi basit, aciz ve çirkin hissedicem. Üstelik yalnızlıktan ölüyorum. Yıllardır hayatımda kimse yok. Bir ilişki nedir, sevgili nedir onu bile unuttum. Benle yüz resimlerime aldanıp ilgilenen sanal figürlere kültürlerimiz yaşayışlarımız ve beklentilerimiz farklı olmasına rağmen seviniyor ve ısınmaya çabalıyorum. Ve tabiki olmuyor başaramıyorum. Bir yakışıklıya bakınca ekranlarda önce benim bunu beğenme hakkım var mı diyorum.
Hiç bir zaman kaderi suçlamadım. Tüm suç bende ve zayıflıklarımda. Şişmanlık aslında en büyük zayıflığımız...
Belki son bir umut içinizden birisi beni motive edicek bişey söyler, yada beni anlar, sadece anlar..Buna o kadar ihtiyacım var ki
Hakkınızı helal edin çok zamanınızı çaldım,sevgiler...

sana tek bir cümle kurucam bi arkadaşım var muska77 muska77 2 çocuğu (2 miydi kız :KK53:) ve kocasına envai çeşit yemek yapıp hamurişlerinin kızartmaların bilmem nelerin havalarda uçuştuğu bi evde geçen yıl bu tarihlerde 114,5 kilo idi ve şimdi 67 kilo..

keşke sana kendi hikayemden örnek verseydim ama maalesef ben o kadar azimli olamadım 124,5 geçen yıl mayıs şimdi 105:KK51:

şu diyet bu diyet o yöntem bu bilmem ne.. her ne şekilde zayıflamaya karar vereceksen ver yapman gereken tek şey vazgeçmemek.. hiçbir zaman yolundan dönme.. diyetini bozsan da kendini kötü hissetsen de duvarlara toslasan da hayatında her şey ters gitse de.. asla vazgeçme ve zayıfla.. sadece kendin için.. ve hikayen gerçekten karşılaştığın insan müsveddeleri için acınası senin için değil.. hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yaşadık ve kendimizi sevmeden bu işi başaramayız..

takip edicem seni:KK8:

sana tek bir cümle kurucam bi arkadaşım var muska77 muska77 2 çocuğu (2 miydi kız :KK53:) ve kocasına envai çeşit yemek yapıp hamurişlerinin kızartmaların bilmem nelerin havalarda uçuştuğu bi evde geçen yıl bu tarihlerde 114,5 kilo idi ve şimdi 67 kilo..

keşke sana kendi hikayemden örnek verseydim ama maalesef ben o kadar azimli olamadım 124,5 geçen yıl mayıs şimdi 105:KK51:

şu diyet bu diyet o yöntem bu bilmem ne.. her ne şekilde zayıflamaya karar vereceksen ver yapman gereken tek şey vazgeçmemek.. hiçbir zaman yolundan dönme.. diyetini bozsan da kendini kötü hissetsen de duvarlara toslasan da hayatında her şey ters gitse de.. asla vazgeçme ve zayıfla.. sadece kendin için..

Mesajın için çok teşekkür ederim. Tökezlesemde yorulsamda vazgeçmiyorum ama artık birşeylerin sonucunuda görmek istiyorum. Umarım hepimiz için dilediğimiz rakamlar gerçekleşsin , sevgiler

Back