- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 448
- 38
- Konu Sahibi QueenOfCherries
Herkese tekrar Merhaba,
Sitede gezinmeden sayfamı açtım hemen. Buralar nasıl? Sürekli yazanlar var mı bilmiyorum. Sadece motivasyonumun azaldığını biliyorum. Biraz destek görmeye ihtiyacım var galiba. Konuyu açalı 2 sene olmuş. Ben gene aynı ben. Geçtiğimiz iki sene içinde 105 kiloya düştüm. Sonra geçtiğimiz yaz ailevi bir rahatsızlık sonucu sinirlerim çok bozuldu ve kendimi yemeğe verdim. Eylül ayında 125 e çıkmıştım. Sonra tekrar müdahale etmem gerektiğini düşünüp sevgili diyetisyenime başladım. Şimdi beraber ilerliyoruz. 5 Aralıkta ilk randevuma gittim. 125.7 idim. 5 Martta tartıldığımda 115.8 dim. Yani 10 kilo vermiş durumdaydım. Ki bu bile bana yetmiyor çünkü 3 aylık bir süreçten bahsediyoruz. Benim kilomdaki bedenler daha çok kilo vermeli gibi bir inancım var. Belkide yaşım artık 35. Metabolizma hızım da düşmüş olabilir. Herneyse Bu sabah tartıldım ve 117 idi. İnanılmaz moralim bozuldu. Biliyorum alakalı alakasız tartılmamak lazım ama belki kilo vermişimdir, motive olurum diye tartıldım. Netice bu!..
Tabiki diyete devam ediyorum. Umarım artık böyle gel gitler olmadan , ara vermeden süreç bir şekilde ilerler. Kilolu olmak ve bunun yan etkilerinden tam anlamıyla yıldım.
canım hep aynı şeyi yaşamışsın 6 kilo fark ciddi bi fark bir yerde yanlış bişeyler yapmadığından emin misin?
bi daha da bi yere kaybolma yahu bu ne senede bir gün yazıyorsun
bak ben senin yazını yeni gördüm benim diyete başladığım kilodasın peşini bırakmam haaa gitme bi yere kaybolma her gün kilo bildir menü bildir takip edelim birbirimizi