• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acı bir Şişmanlık Hikayesi...

Herkese tekrar Merhaba,
Sitede gezinmeden sayfamı açtım hemen. Buralar nasıl? Sürekli yazanlar var mı bilmiyorum. Sadece motivasyonumun azaldığını biliyorum. Biraz destek görmeye ihtiyacım var galiba. Konuyu açalı 2 sene olmuş. Ben gene aynı ben. Geçtiğimiz iki sene içinde 105 kiloya düştüm. Sonra geçtiğimiz yaz ailevi bir rahatsızlık sonucu sinirlerim çok bozuldu ve kendimi yemeğe verdim. Eylül ayında 125 e çıkmıştım. Sonra tekrar müdahale etmem gerektiğini düşünüp sevgili diyetisyenime başladım. Şimdi beraber ilerliyoruz. 5 Aralıkta ilk randevuma gittim. 125.7 idim. 5 Martta tartıldığımda 115.8 dim. Yani 10 kilo vermiş durumdaydım. Ki bu bile bana yetmiyor çünkü 3 aylık bir süreçten bahsediyoruz. Benim kilomdaki bedenler daha çok kilo vermeli gibi bir inancım var. Belkide yaşım artık 35. Metabolizma hızım da düşmüş olabilir. Herneyse Bu sabah tartıldım ve 117 idi. İnanılmaz moralim bozuldu. Biliyorum alakalı alakasız tartılmamak lazım ama belki kilo vermişimdir, motive olurum diye tartıldım. Netice bu!..
Tabiki diyete devam ediyorum. Umarım artık böyle gel gitler olmadan , ara vermeden süreç bir şekilde ilerler. Kilolu olmak ve bunun yan etkilerinden tam anlamıyla yıldım.

canım hep aynı şeyi yaşamışsın 6 kilo fark ciddi bi fark bir yerde yanlış bişeyler yapmadığından emin misin?

bi daha da bi yere kaybolma yahu bu ne senede bir gün yazıyorsun :KK67:

bak ben senin yazını yeni gördüm benim diyete başladığım kilodasın peşini bırakmam haaa:KK8: gitme bi yere kaybolma her gün kilo bildir menü bildir takip edelim birbirimizi:KK19:

canım hep aynı şeyi yaşamışsın 6 kilo fark ciddi bi fark bir yerde yanlış bişeyler yapmadığından emin misin?

bi daha da bi yere kaybolma yahu bu ne senede bir gün yazıyorsun :KK67:

bak ben senin yazını yeni gördüm benim diyete başladığım kilodasın peşini bırakmam haaa:KK8: gitme bi yere kaybolma her gün kilo bildir menü bildir takip edelim birbirimizi:KK19:
Canım çok teşekkürler. Umarım çaresizliğe düşmem ve bırakmam. Bu arada psikolojik destek te alıyorum.

Merhaba, ben geldim. candy_candy candy_candy şekerim benim hikâyemi anlatmış .
Su anda 38 yaşındayım, 37de diyete başladım. Metabolizma yavaslamiyor rahat ol.
Benimde tokezlediğim yeter artık dediğim zamanlar oldu evdekiler yanımda envai çeşit yerken tavuklu salata yada haşlanmış karnabahar yemek ölüm gibiydi.
Amaaaa....
Hepsine değdi. Çok az kaldı hedefime. Sakın pes etme arkadaşım. Bak ben canlı ornegim sadece diyet ve yuruyus yaptım bu bir senede. Başka spor imkânım yoktu çünkü.
Destekcinim.

Benimde tokezlediğim yeter artık dediğim zamanlar oldu evdekiler yanımda envai çeşit yerken tavuklu salata yada haşlanmış karnabahar yemek ölüm gibiydi.
Amaaaa....
Hepsine değdi. Çok az kaldı hedefime. Sakın pes etme arkadaşım. Bak ben canlı ornegim sadece diyet ve yuruyus yaptım bu bir senede. Başka spor imkânım yoktu çünkü.
Destekcinim.
:KK9::KK9:

Iradene hayran olmamak elde degil sen ve tomurcukkk tomurcukkk Harikasıniz zaten iyiki sizin gibi örneklerde var bu sitede :nazar:

Amaaaa....
Destekcinim.
Ne kadar iyisiniz, çok teşekkür ederim. Desteğin ve moralin için.

Günaydın herkese,
Yeni bir gün yeni umutlar diyerek uyandım ve tartıldım , 200 gr almışım düne göre. Evet biliyorum bu kadar sık tartılmamam lazım ama cumartesi diyetisyen randevum var ve ben 1 aydır aynı kiloda takıldım kaldım.
Sabah karışık meyveli nesfit yedim. Birazdan da öğle yemeğine çıkacağım. Sanırım esnaf lokantasında sebze yemeği yiyeceğim. Spor'u artırmam lazım biliyorum. İradesi tavan olan ve sürekli spor yapanlara çok imreniyorum.
Herkese başarılar ve sevgiler

Günaydın,
Sabah tartıldım yine :) 117.8 dim. Biraz moralim toparlandı. Cumartesi diyetisyen nasıl geçicek çok merak ediyorum. Gelişmeleri buradan yazarım yine. Herkese mutlu bir iş günü diliyorum

Merhaba QueenOfCherries QueenOfCherries nasılsın? Acaba ameliyat tarzı bir şeylerle bu süreci kısaltman mümkün mü doktorun ne diyor? En azından süreç daha hızlı ilerlerdi ve moral bulurdun, hiç sordun mu merak ettim. Ben de eski şişmanım, gel sarılalım :KK200:

Back