Ahhh maalesef böyle o kadar çok kadın var ki , bir arkadaşım var ya bildiğin bebek gibi, çok güzel bir kadın ( zayıf, beyaz tenli , ela gözlü, kumral saçlı, orta boylu ) eşi ona hiç güzel bir kelime sarfetmemiş hep eleştirmiş, onunla ilk tanıştığımda ne kadar güzel bir kadınsın masallah dediğimde ben mi diye şaşırmıştı , her gördüğümde, bize çaya geldiğinde ona kıyafetin çok yakışmış, çok şıksın derdim , o arkadaş bana birgun dedi ki " Biliyor musun Mihrimah ne eşim, ne ailem hiç kimse bana ne kadar güzelsin dememişti taaa ki senden duyana kadar hiç farketmedim, geçen aynada kendimi inceledim gerçekten de güzelim ve ben bunu yeni yeni farkediyorum senin sayende, eşim beni eleştirdikçe hiç kendimi beğenemedim , güzel bir elbise giyip süslendigimde farketmedi bile "dedi . Ve biz bu arkadaşla baya samimi olduk , benle konuştukça baya baya kendisinin farkına vardı, özgüven geldi , evlenince çalışmayı bırakmıştı tekrardan çalışmaya ve terapi almaya karar verdi , şimdilerde hem sınavlara hazırlanıyor hem de terapiye gidiyor, eşi de bu değişimi farkedince baya bir tırstı karısını kaybetmekten, arkadaşım suanda eşini baya bir peşinde koşturuyor
bence siz de değişmeye başlayın gerekirse terapi alın , değersizlik çok kötü bir duygu ve bunu en yakınlarımız yapıyor maalesef ...