acaba haksızlıkmı ediyorum :((

Sen onu tanıştırdığın halden neden o seni erkek arkadaşlarıyla tanıştırmıyor?Belki de senin de kendisi gibi davranacağından korkmuştr, kişi kendinden bilir işi...

seni almıyosa yanına sen niye alıyorsun alma tabi bi insanın fikri neyse zikride odur onun kendi kafasında öyle bi düşünce olmasaydı alırdı seni yanına seni almayı bırak senin sevgilin onun sevgilisi toplu görüşme düzenlemek isterdi niye senin yanına tek geliyordu sevgilisiyle gelsin yada sevgilisi yok ben onları yanlız bırakayım deseydi çok mu zor yani.....

zamanında siz onun gittiği yerlere gitmek istemişsiniz,hatta ısrar etmişsiniz,neden benimle eskisi gibi paylaşım yapmıyor gezmiyor gibi feveran etmişssiniz ve bunları ona patlayarak haykırmıssınız.sonra her gittiğiniz yere davet etmişsiniz falan filan.şimdi de neden geliyor diye sıkıldığınızı söylüyorsunuz,kusura bakmayın ama ben tam anlayamadım sizi,kız sizinle vakit geçirse kabahat geçirmese kabahat.siz nasıl bir arkadaşlık istiyorsunuz belli değil.sevgilinizle ilgili düşünceleri de art niyet değil bence,karakterini beğenmiştir öyle biri olsun hayatında diye söylemiştir.hepimiz çevremizde gördüğümüz karakterli,iyi yürekli insanlarla ya da onlar gibi insanlarla birlikte olmak isteriz,bu kötü bir şey değil ki.nasıl bir tarz insan aradığının cevabıdır örnek gösterimidir.mesela ben her yönüyle abim gibi bir erkek olsun hayatımda isterim ama bu abimle birlikte olmak istediğim anlamına gelmez.

canım ben seni çok hatalı buldum.arkadaşlığa bakış açında problemler var.kız senin sevgilin değil bu kadar sıkma insanları:)
her şeyi seninle yapmak zorunda değil.bunu kabullen.arkadaşlığınız ne kadar ileri de olsa eski dostun da olsa durumlar bu kadar laçkalaşmamalı.senden izin alıp ya da planlarını sana göre ayarlayıp mı hayatını idame ettirecek?kuaföre sensiz gitti diye mi kötü oldu kız?seni suçlamıyorum iyi niyetin yüzünden böyle hareket etmişsin ama malesef ne kadar yakın da olsa arkadaşınla aranda mesafe olması lazım.
bak gide gele her şeyi beraber yapa yapa hem kızdan sıkılmışsın,hem de sevgilinle buluşmalarına bile davet edip içine zorla kurt düşürmüşsün.
biraz mesafe koymalısın bence.tabii ki arkadaşını sil at demiyorum.belki o da iyi niyetli cümleler kurdu ama bu laçkalaşmış ilişki yüzünden arkadaşına içten içten kötü şeyler konduruyorsun.

ya ben kuruntu yapmış olabilirim diye konuyu sizlere danışmak istedim zaten.. diğer arkadaşlarıyla görüşücek tabii ben ona demiyorumki sadece benimle görüşsün.. o yeni arkadaşlar edindiğinde beni tamamen unuttu gitti.. benim verdiğim örneklerde bunu anlatmak içindi zaten.. ayrıca şölede bişi var beni haftaiçi arayıp sormayıp sadece pazar günü napıyosunuz bugün nereye gidiceksiniz diye sorduğundan dolayıda rahatsız oldum.. ben kendimi eksik ifade etmiş olabilirim.. teşekkür ederim yorumunuz için sizn baktığınız açıdanda bakmaya çalışıcam.. benim göremediğim noktalarda olabilir..

yukarki yorumumdada belirttim tabiiki hepimizin ayrı hayatları var.. ben sadece durumu özetlemek adına birkaç örnek gösterdim.. benimd mutlaka hatalarım vardır.. evet haklısınız ne kadar yakın olursak olalım mesafe gerekirmiş.. teşekkür ederim..

Bence biraz görüşmelerinizi azaltsan bir müddet için. Yani senle görüşmek istediği zaman tatlı bahaneler bulsan da ertelesen. belki sana nasıl davrandığını düşünecek zamanı vermiş olursun ona. hemde bu şekilde yansıtma yaparak onun sana nasıl davrandığını , sen de ona öyle davranarak göstermiş olursun.

böyle davranan bi arkadaşım vardı.en son eski sevgilim o ben buluştuğumuzda,bi tarafımda eskii sevgilim (o zaman sevgilimdi) bi tarafta arkadaşım oturuyodu.kız kendini yanlız hissetmesin diye o kadar ilgilendim,rahat oturuyomusun yer değiştirelimmi diye sordum,meğersem sevgilimin eline uzanmaya çalışıyomuş,biraz tutmuş sevgilim benim elim sanmış,olay ortaya çıkınca rezil ettim onu herkese

artık eskisi gibi görüşmüyoruzz.. ama anlarmı bilemem ...

ay çok kötüü kimsenin başına böle bişi gelsin istemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…