Nasıl bir insan olduğunu anladığınızda ilişkinizi sonırlandıracaktınız.
Yani aslında dostunuz olmadığını anlamanız gerekiyordu.
Neden sevgilinizle yaptığınız programlara davet ettiniz ki? Ne gereği vardı.
Bundan sonra bahanelerle daha az görüşmeye bakın.
Birkaç bahaneden sonra ısrarcı olmayacaktır.
Sizin sevgilinizi mi kıskandığını düşünüyorsunuz? Yani keşke senin sevgilin benim sevgilim olsayd babında mı dedi sizce o lafı?
bende orasına takıldım ilk söylediğinde önemsemedim hani senin sevgilin bi sevgilim olsun istiyorum tarzında algıladım art niyet aramadım.. ama böyle düşündükçe içime bi kurt düştü farklı bişeymi söylemeye çalıştı diye? o yüzden sizlere anlattım acaba bnmi durduk yere kurtlandım acaba..
Insanlari sen gibi sanma, kimin ne oldugunu gercekten bilemezsin ki.
Karakteri tam oturmamis ki, senin begendiklerini aliyor, senin sevgilin gibi birisini istiyor... vs vs.
Sana benden bi tavsiye: ondan uzaklasmalisin! Arada "merhaba merhaba" dersin olur biter!
bundan sonra sevgilinle görüşmelerine onu dahil etme..
aranızada mesafeyi koy artık...
Öncelikle, arkadaşının diğer hal ve harekatını beğenmedim. Ben olsam bu tür bir insanla samimi bir dostluk yürütmezdim..
Ancak son cümlesinde bir art niyet göremedim. Demek istediği, senin gibi ciddi ilişkim olsun isterdim demek olmuş.. Sevgiline asılsa, bunu hissederdin zaten..
Sevgiliniz için o cümleyi kurmasaydı da sizin arkadaşlığınız doğru bir arkadaşlık değilmiş ki.
Siz neden onun arkadaşlarıyla olmak için bu kadar ısrarcı oldunuz ki?
Zaten o zaman belli etmedi mi sizi ne kadar hayatında istediğini..
Mecbur musunuz onca yıl birlikte okudunuz diye ölene kadar birlikte olmaya
ya onun arkadaşlarıylada tanışmak istedim beraber yine vakit geçirebilelim diye.. cidden çok seviyodum dedim ya hiç kardeşimden ayrı tutmadım hiç.. tabiiki değilde ne bileyim çocukluk arkadaşım onca paylaşılmışlık var.. bende biraz takıntı haline getiriyorum sanırım..
Zamanında öyle bi arkadşım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi o beni sevgilisiyle tanıştırırdı bende onu ama onun ilişkileri hep benim erkek arkadaşlarımla tanıştığında biterdi tabi sevgili olarak hiç biriyle görüşmemiştim sadece deniyodum ısınabilceğimi düşünüyodum ama olmuyodu hep bitiyordu başlamadan 1 oldu 2 oldu 3.sünde bi arkadaşım dayanamayıp bana söyledi dediki ya sakın kızma ama senin bu duruma düşmeni istemiyorum demişti ve o dediğim arkadaşım benim tanıştığım bütün çocukları sosyal paylaşım sitesinden bulup konuşuyormuş ve bi şekilde kenidne çekip benden gizli konuşuyormuş bunu arkadaşım tesadüfen öğrenmiş bunu duyunca şok oldum ve bana hep derdi çok iyi çocuk keşke benimde böyle insanlar karşıma çıksa bende bunları duyunca okuyunca öğrenince hiç bişey söylemeden hayatımdan çıkardım 5 yıllık arkadaşımdı ama tanıyamıyorsun işte... BENCE SENDE BİR AN EVEL ARAYA MESAFE KOY DERİM.
ama şimdi diyorum ki iyiki almış onları maşallah şuanda çok güzel bi ilişkim var ve mutluyum sende kendini riske atma derim :)
sevgiliniz ile ilgili söylediği söze bu kadar takmayın bence art niyet olsaydı yüzünüze karşı söyleyemezdi diye düşünüyorum. birlikte takılırken sevgilinize karşı hal ve tavırlarından şüphe duydunuz mu peki? bunun yanı sıra insanların ortamları değişebilir,içimizden kaç şanslı insan bundan 7-8 sene önceki arkadaşı ile hala aynı samimiyette ilişki sürdürüyor ki(?) ben de bunu başaramayanlardanım.. zaman insanları değiştiriyor bulunduğu çevreler de aynı şekilde. ne kadar az beklenti içinde olursanız o kadar az hayal kırıklığı yaşarsınız. ortak alanları paylaştığınız insanlarla arkadaşlık kursanız daha iyi olur. bu dakikadan sonra da arkadaşınız ile ilişkinize mesafe koyarsınız daha az üzülürsünüz.
Takıntı falan yapmıyorsunuz.
Ne yazık ki insanlar okul zamanındaki gibi masum kalmıyorlar.
Değişebiliyorlar. Bazen olumsuz yönde.
Elbette ki okul yıllarını birlikte geçirdiniz diye hayatınızın her anına daihl etmek zorunda değildir insanlar arkadaşlarını.
Ancak bulunduğunuz ortamda da kimsenin kimseyi rencide etmeye küçültmeye hakkı yoktur.
Bu arkadaşınız size bunları yaparken siz neden ısrar ettiniz sadece bunu söylemek istiyorum.
Neden ilişkinizin de ta ortasında bulundurdunuz?
Aslında en kalıcı arkadaşlar çocukluk arkadaşlıklar ama diğer arkadaşda kıskançlıklar,çekememezlikler mevcut ise en iyisi bitirmek,ve yola onsuz devam etmek
çok şaşırdım sizin yaşadığınızda cidden kötüymüş..( haklısınız mesafe koymam şart..
erkek arkadaşıma karşı beni rahatsız eden bi hareketine şahit olmadım.. sanırım yaşadığımız şeylerin etkisinden dolayı böle kuruntu yaptım..
çok sevdiğim için düzelebileceğini geçici bişeyler olduğunu düşündüm.. erkek arkadaşı oldu beni unuttu diye düşünsün istemedim.. bu yüzden gittiğim yerlere onuda götürdüm.. ya da hayatımda kalması için ısrar ettim..
haklısınız. burda yazdıklarınızı okudukça daha çok görmeye başladım..
yanlış anlama sakın lütfen benim arkadaşımda yanımda belli etmezdi hatta derdi çok yakışıyosunuz çok iyi çocuk ama herşey dşündüğümüz gibi değil acaba daha bilmediğim neler çevirdi arkamdan illa sevgili olarak değil kıskançlık kadar kötü hiç bişey yok.. 3 senelik bi ilişkim var iyisiyle kötüsüyle teyze kızlarım amca kızı dışında zorda kalmadığım sürece ihiç bi arkadaşımı yanımda götürmem.. ASLA! Zaten 3. şahısları araya sokarak biz kötü yapıyoruz kendimizi erkekelrde suç yok kız kuyrk sallamaza erkek gelmez.. Bize neden hiç bi arkadşamızın sevgilisi gelmiyor çünkü biz buna izin vermeyiz..
ay yaa bilemedimki öle bişi yapmaz ya yani inşallah o tarz bi düşüncesi ve hareketi yoktur.. o zaten beni hiç tanıştırmaz erkek arkadaşlarıyla :26::26: kötü düşünmek istemiyoruum ben bi daha hiç bi buluşmamıza dahil etmem zaten 1 2 haftadırda cevap vermiodum mesajlarına.
ay yaa bilemedimki öle bişi yapmaz ya yani inşallah o tarz bi düşüncesi ve hareketi yoktur.. o zaten beni hiç tanıştırmaz erkek arkadaşlarıyla :26::26: kötü düşünmek istemiyoruum ben bi daha hiç bi buluşmamıza dahil etmem zaten 1 2 haftadırda cevap vermiodum mesajlarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?