Ooo o zaman kadaaar 3kere tekrarlayabilirsin kesin o zamana sonuc alirsintemmusda tatile gidicez o zaman kadar bırakmam yaparım ara ara
KUZUM ilk üç gün çok sızlama oluyor yaaa napcaz onuOoo o zaman kadaaar 3kere tekrarlayabilirsin kesin o zamana sonuc alirsin
Eveet ben aglayacaktim o ilk 3guj zorla yuruyodum ama 3gun sonunda dinlenme gunu var 3gunde bir birakiyoruz ya o zaman agri gecti suan rahatim yani 2-4gun arasi kritik oralari atlatirsan tamamdirKUZUM ilk üç gün çok sızlama oluyor yaaa napcaz onu
Eveet ben aglayacaktim o ilk 3guj zorla yuruyodum ama 3gun sonunda dinlenme gunu var 3gunde bir birakiyoruz ya o zaman agri gecti suan rahatim yani 2-4gun arasi kritik oralari atlatirsan tamamdir
2-4.gun arasi idare et gerisi kolay bitanem :)ayyyyy sorm canımm yaa acayip ağrıyor kaslar :)))
hareket edemiyorsun
Evet canim squat yapiyoruz
Bende istiyorummm zaten mekik felan çekerim sürekli. Bunu da yapiveririm :)Evet canim squat yapiyoruz
Tamam o zaman seni de yaziyorum ilk mesajda bir fotograf var orda kac tane yapacagin yazıyor canim ona gore yapicaksin :)Bende istiyorummm zaten mekik felan çekerim sürekli. Bunu da yapiveririm :)
Evet canim bugununkiBugununkini mi yaptin anaiscim 80 tane
Harikasin canim ya hemen ekliyorim :)Evet canim bugununki
Tmm cnmTamam o zaman seni de yaziyorum ilk mesajda bir fotograf var orda kac tane yapacagin yazıyor canim ona gore yapicaksin :)
Harikasin canim ya hemen ekliyorim :)
50 miiiTamam o zaman seni de yaziyorum ilk mesajda bir fotograf var orda kac tane yapacagin yazıyor canim ona gore yapicaksin :)
sonuç için dayancam kuzucan2-4.gun arasi idare et gerisi kolay bitanem :)
Hergun 5tane artirarak gitceksin canim 50-55-60-65-70 diye gideceksin son gun 250 tane mesela :)50 miiicok fazla degil mi ya
Bugun fotonu cek oncesi sonrasi yaparsin balımm bide bittiginde cekersin farki daha ne gorursunsonuç için dayancam kuzucan
MasallaahhhHergun 5tane artirarak gitceksin canim 50-55-60-65-70 diye gideceksin son gun 250 tane mesela :)