Sen bu konuda daha bilgilisin valla sana uyucam benEvet canim ben baya spor yapiyorum. Once hiit cardio sonra yarim saatlik basen bacak programim var onu yapiyorum ardindan sana attigim ilk ve sonuncu videolari yapiyorum. Diger gunler karin kol falan calisiyorum. Squat cardiomun içinde var ama ayri olarak da yapmak istiyorum. Internetteki 30 gunluk programlara göre mi yapalim hani ilk gun 50 ikinci gun 55.. diye giden nasil yapalim. Squat videolari var boyle squatlarin versiyonları var degisik degisik karma bicimde yapiyorlar oyle mi yapalim
İzliyorum simdi, bak bende bunu izledim cok kolay gostermis bir program yapip bu hareketi yapabiliriz nasil sencesunu bi inceler misin kadın cok guzel squatlar yapiyor. Masallah taş gibi de bi inceleyin hosunuza giderse boyle bisey de olabilir
O zaman programimizi yapip baslayalim canimBen 58misim 60 sanıyordum cok tartilmam da boyumda 170 cm bir zamanlar 80 kiloydum cok uzun zamandir spor yapıyorum benim de pek bi problemim kalmadı da iste az daha ilerlemek istiyorum.
Güzel anlatmış cidden hareketiiİzliyorum simdi, bak bende bunu izledim cok kolay gostermis bir program yapip bu hareketi yapabiliriz nasil sence
İnternetten bir program buldum canim hemen paylasiyorum fotoyu ona gore yapabilirizTamam baslayalim ama haftada bir iki gün dinlenme gunu olmasi lazim daha iyi etki gorebilmemiz icin
Tamamdir canimİnternetten bir program buldum canim hemen paylasiyorum fotoyu ona gore yapabiliriz
Tamam baslayalim ama haftada bir iki gün dinlenme gunu olmasi lazim daha iyi etki gorebilmemiz icin
Evet şimdi geldi (
Nasil bir beslenme programi yapsakBen beslenmeme dikkat etmediğim için 1 ayda etki göremedim
Protein ağırlıklı, ben şuan 3 yumurta başlıyorum bile akşam yemeği Yen'i işten geldim :))Nasil bir beslenme programi yapsak