bunu iki gunde bir yapabilirsin 15 dk ama yag yaktirir hizli sekilde. Başlangıç icin uygun bir cardio. Artik leslie yi bırakmalısın yeterli gelmez.
Gobegin icin bunu yap sadece 4 dk ama etkili eger daha once hic karin egzersizi yapmadiysan bu da baslangic icin guzel bunun uzayip giden seviyeleri var 4 hafta sonra falan ust seviyesine baslarsin. Ayrica squat ayni zamanda karin bel bolgesini de calistirir
cok tsk ederim cok guzel bilgiler..zumbaya bayiliyorum diyebilirim..egleniyorum cunku..Eger zumba yapmaya devam etmek istiyorum seviyorum diyorsan da bunu öneririm müthiş bir zumba çalışması.Surekli ayni sporlari yapma vucut alisir yag yakmak istiyorsan nabzini cok artiran egzzersizlere ihtiyacin var vucudu sürekli maksimum seviyede zorlaman lazim. Yapacagin squat da vucudunun yag yaktiktan sonra bicimli olmasini saglar fazla kilolarini verdikten sonra kolaylar gelsin :)
Tamam canim simdi ben ekliyorum seni 50squat diyecok tsk ederim cok guzel bilgiler..zumbaya bayiliyorum diyebilirim..egleniyorum cunku..
mekik programina yarin basliyacagim..
50 squat yapildi..
hadi bakalim kolay gelsin
ica ederim canimcok tsk ederim cok guzel bilgiler..zumbaya bayiliyorum diyebilirim..egleniyorum cunku..
mekik programina yarin basliyacagim..
50 squat yapildi..
hadi bakalim kolay gelsin
Bugununkini mi yaptin anaiscim 80 taneABREKA cığımm benim squat da tamam
ben manken olmak istiyorumBugununkini mi yaptin anaiscim 80 tane
Gunaydin canim iyiyim sen nasilsin, cok guzel olur ama kendine cok da yuklenme derimgunaydin kizlar...nasilsiniz..nasil gidiyor..
squat arada da olsa yapiyordum..
simdi tam bir ay listedeki gibi devam edicem..
bugun mekik zumba leslie ve squat yapmayi dusunuyorum..
leslie ile isinirim.zumbayla devam ederim..iyice isininca mekik ve squat..
(sporsuzolmaz.com)
Sen zaten benim mankenimsinnnben manken olmak istiyorum
kuzum ben squat istiyorummmm ya yaza kadarSen zaten benim mankenimsinnn
Yaziyim mi seni hemen baslakuzum ben squat istiyorummmm ya yaza kadar
toplalansın istiyorum
yaz kuzummmm çok dua ederimYaziyim mi seni hemen basla
İlk mesajdaki fotoya gore yapiyoruz
Biz 1haftayi bitiriyoruz bugun bende degisiklikler simdiden var 1ay sonra demekki bayagi guzel olucak
Hemen basla fallenim
Yazdim biz her aksam9 ya yapiyoruz simdi bugun senin ilk gunun 50squat yapcaksin fallenimyaz kuzummmm çok dua ederim
lesli ve zumbanin dakikasini 45 dakikaya ayarlarim..45 dakikada mekikle squat surmez..bakalim ayarlicaz.mGunaydin canim iyiyim sen nasilsin, cok guzel olur ama kendine cok da yuklenme derim
bende bir hafta yaptım gerçekten fark ediyor sıkıp dişimi yapıcam vallaYaziyim mi seni hemen basla
İlk mesajdaki fotoya gore yapiyoruz
Biz 1haftayi bitiriyoruz bugun bende degisiklikler simdiden var 1ay sonra demekki bayagi guzel olucak
Hemen basla fallenim
Aynen fark ediyor mankenim yarim birakma gittikce insan zorlaniyor ama ise yariyor :)bende bir hafta yaptım gerçekten fark ediyor sıkıp dişimi yapıcam valla
yarasın valla kuzum durumlar vahim :)Aynen fark ediyor mankenim yarim birakma gittikce insan zorlaniyor ama ise yariyor :)
yarasın valla kuzum durumlar vahim :)
temmusda tatile gidicez o zaman kadar bırakmam yaparım ara araBugun baslarsan mayista bitiriyosun yaza yetisirsin balım kesinlikle kisa zamanda fark ediyor