- 24 Şubat 2017
- 359
- 413
Kizlar alinti yaptim ama gitti..
27 yasinda 158 boy 68 kiloyum..
asil sorun basen ve gobek..
iki cougum var..ikinci dogumdan kalma gobegim var hala..
dogum yapali 2 sene oldu..
tamm o zaman ben squattan basliyorum.
Gobegin icin bunu yap sadece 4 dk ama etkili eger daha once hic karin egzersizi yapmadiysan bu da baslangic icin guzel bunun uzayip giden seviyeleri var 4 hafta sonra falan ust seviyesine baslarsin. Ayrica squat ayni zamanda karin bel bolgesini de calistirirKizlar alinti yaptim ama gitti..
Eger zumba yapmaya devam etmek istiyorum seviyorum diyorsan da bunu öneririm müthiş bir zumba çalışması.Kizlar alinti yaptim ama gitti..
YazdimmHergün yapıyorum canım mutlaka
Bugun bende pek halsizim simdi yapicamCANIm ben 75 squat tamamladım
Neden spordan dolayımıBugun bende pek halsizim simdi yapicam
Simdi yaziyorum hemen elifcim
Yok canim uykusuzlukNeden spordan dolayımı
Tamam canim ekliyorumABREKAcim ben de 75 yaptim
Yazdimm
Ayy ben yururken bile bir degisiklikler farkediyorum sankiii sende de oluyor mu
Aynen cok kasli gorunsun istemiyorum daha cok toto buyusunSert hissediyorum bacaklarımı bende
Diikkat edelim Ronaldo'ya dönmeyelim de
Bendeki amaç sıkılaşmak büyümesine gerek yok yeterince yer kaplıyor zatenAynen cok kasli gorunsun istemiyorum daha cok toto buyusun
Sıkılasir balim benimkinde hemen degisimler oldu bileBendeki amaç sıkılaşmak büyümesine gerek yok yeterince yer kaplıyor zaten
Sıkılasir balim benimkinde hemen degisimler oldu bile
Bacaklarim da eskisi kadar yumusak degilbak 1 haftada fark etti amaaaa 200-250 taneyi nasil yapcaz biz
Birde 1ay bitince 250den mi devam etmemiz gerekiyor tekrar 50den mi baslamamiz gerekiyor
Suanlik en ideali 50İnşallah bebişim
250den sonrası zorlar bence sabit bi sayı da olabilir vücut alıştığı için kendimizi ona göre ayarlarız canım
49'da anlaşalımSuanlik en ideali 5030dan sonra zorlaniyorum en dusugu de 50 ama tabiki 50az gelir
En dusugu 50 programda49'da anlaşalım