- 31 Mart 2017
- 85
- 60
- 32
Yaziyorum simdi canim dizlerinin agrisi ne durumdaCanım benim squatta tamam
biraz daha hafifledi ama hala devam ediyor canımYaziyorum simdi canim dizlerinin agrisi ne durumda
Hemen yaziyorum fallenim tebrik ederimmm :) ben her seferinde 3tane fazladan yapiyorum a zarari olur mu hic bilmiyorum ki
olmaz kızlarHemen yaziyorum fallenim tebrik ederimmm :) ben her seferinde 3tane fazladan yapiyorum a zarari olur mu hic bilmiyorum ki
Mesela dun 79 da yere dustum kalktim ek olarak o yuzden 1tane daha yaptimolmaz kızlar
fazla yapmaktan zarar gelmez yararı olur çok zorlamadıkçaMesela dun 79 da yere dustum kalktim ek olarak o yuzden 1tane daha yaptim
yesssssBugun 8.gundekiler rest
İyi bari o zaman bugun biz bosuz yarin 100yapicazfazla yapmaktan zarar gelmez yararı olur çok zorlamadıkça
Bacaklarim sıkılastı darisi kalcama, buyur insallahsonucu çok merak ediyorum :))
Bacaklarim sıkılastı darisi kalcama, buyur insallah
bende ekstra bi hareket daha yapıyorumİyi bari o zaman bugun biz bosuz yarin 100yapicaz
35+35+30 yapicam galiba
Ben zorlaniyorum dinlene dinlene yapiyorum mesela ilk 3gun ara vermeden yapmistim ama ondan sonra bolerek aralarda 1dk dinlenerek yapmaya basladimYapmaya devam dün daha kolay yaptım sanki pek zorlamadı beni işe yarıyor gercekten
Na hareketi bende sey yapiyorum yan yatip bacaklarimi kaldirip indiriyorum 100kere sag 100kere sol adi ne acaba bakim bibende ekstra bi hareket daha yapıyorum
Na hareketi bende sey yapiyorum yan yatip bacaklarimi kaldirip indiriyorum 100kere sag 100kere sol adi ne acaba bakim bi
Ben zorlaniyorum dinlene dinlene yapiyorum mesela ilk 3gun ara vermeden yapmistim ama ondan sonra bolerek aralarda 1dk dinlenerek yapmaya basladim
Veeee yarin 100
Ayy evet 2-4.gunlerde yuruyemiyordum acidanİlk günler gibi ağrımıyor artık,yürürken bile acı hissediyordum her zaman yapan insan için spor zorlayıcı olmuyor ama uzun süre yapmayınca ceremesini çekiyoruz