- 31 Mart 2017
- 85
- 60
- 32
15 erden yazacaktımBide bi hareket daha var adını bilmiyorum 25 erden 3 sette onu yapıyorum Cansu taşkın var onun vdeolarını izleyip
Bu arada biraz alıştıktan sonra ağırlıkla çalışmamız daha hızlı sonuç verecektirBende yaptim ama acayip zorlandim neusekii yarin tatil gunumuz biraz dinleniriz
Evet bugun bende oyle bir sey okudum netteBu arada biraz alıştıktan sonra ağırlıkla çalışmamız daha hızlı sonuç verecektir
Yaziyorum anaisim nasil gecti zorlandin miBana bi 60 yaz ABREKA cim
Yok tatlim zorlanmadım dahaYaziyorum anaisim nasil gecti zorlandin mi
Ay en curuk yumurta benim demekki 2.gunden basladimYok tatlim zorlanmadım daha
Yok tatlim curuk yumurta falanAy en curuk yumurta benim demekki 2.gunden basladim
İlk gun cok kolay yaptim hatta ayyy bu muymus yaa 50de azmis ben hergun daha fazla yaparim dedimYok tatlim curuk yumurta falanben cok uzun süredir yapiyorum spor ondan oyle yoksa 50 squat ilk kez yapan biri için zor bir sey. Bunu yaptiysan gayet saglam bir yumurtasin sen
Tesekkurler miyavim canim benim
Benim ust bacagim cok agriyor kas agrim var elifcimKIzlar benim dizkapaklarım çok ağrıyor ve yanma yaşıyorum. Sizde bir şey var mı ?
Ya bnm kas ağrım Yok ama feci yanıyor dizkapaklarımBenim ust bacagim cok agriyor kas agrim var elifcim
Bugun bostuk ya biraz daha hafifledi dun cok fenaydim
Canim istersen 2gun ara ver bgun zaten yapmiyoruz yarin da yapma gecmezse bir hastaneye gidersin ama buyuk ihtinalle gecerYa bnm kas ağrım Yok ama feci yanıyor dizkapaklarım
Tamam cnmBugun 70 squat yapiyoruz kizlar
Elif acaba ağırlığı dizlere mi veriyorsun ki. Kalcayi arkaya cok atarsan dizlerin agrimaz canimYa bnm kas ağrım Yok ama feci yanıyor dizkapaklarım