ABREKA ve arkadaslarinin spor listesi

Nerde hata yapıyorum anlamadım ki canım. Bi sıkıntı yaşıyorum ama . Bugün yapmadım ama dün yapmıştım 65 tane
Dizlerin ayak parmaklarını gecmiyor degil mi? Bi de kalkarken kalcani iyice sık sanki dizlerin yokmus gibi tum gücü kalcadan al o zaman dizlerine bisey olmaz hem hem de kalcayi daha iyi calistirirsin

Allahim burayi iyiki buldum..kizlar bnide araniza alin..
spor olarak leslie zumba arada yuruys ve mekikten baska birsey yaomiyorum..
spor arkadaslarina ihtiyacim vardi gece gece burayi buldum..
yer varmi banada..

Bende cok guzel videolar var hepsini yaptim zamanında yillardir spor yapiyorum ben de leslie ile basladim yillar önce. Vucudunun ihtiyacina gore video onerebilirim. Yalniz simdi bi bir saat spor yapicam donerim sana sen kac kilosun boyun kac nerede fazlalığın var bana yaz. Biz esas olarak grup olarak squat yapiyoruz. Her gün 5 sayi fazla yaparak uc gunde bir de dinleniyoruz yeni basladik sayilir bunu bizimle yapabilirsin. Ama kilo fazlasi varsa yaninda cardio yapmadan squatin cok faydasi olmaz canim

Allahim burayi iyiki buldum..kizlar bnide araniza alin..
spor olarak leslie zumba arada yuruys ve mekikten baska birsey yaomiyorum..
spor arkadaslarina ihtiyacim vardi gece gece burayi buldum..
yer varmi banada..
Hosgeldin canim biz hepimiz squat yapiyoruz ilk mesajdaki fotoğrafa gore bir bak istersen oraya ben seni ekliyorum simdi

Kizlar alinti yaptim ama gitti..
27 yasinda 158 boy 68 kiloyum..
asil sorun basen ve gobek..
iki cougum var..ikinci dogumdan kalma gobegim var hala..
dogum yapali 2 sene oldu..
tamm o zaman ben squattan basliyorum.

Kizlar alinti yaptim ama gitti..
27 yasinda 158 boy 68 kiloyum..
asil sorun basen ve gobek..
iki cougum var..ikinci dogumdan kalma gobegim var hala..
dogum yapali 2 sene oldu..
tamm o zaman ben squattan basliyorum.
Squat başlangıç İÇİN ideal, bunun yanında 1 saat yürüyüş günde çok iyi olur sizin için, yürüyomusunz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…