- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
Yaptim dun bostuk ya agrilarim geçti benimTamam cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptim dun bostuk ya agrilarim geçti benimTamam cnm
Iyi olmjs sevindim dinlenmek iyi gelmisYaptim dun bostuk ya agrilarim geçti benim
Sen neler yapiyosun anaisimIyi olmjs sevindim dinlenmek iyi gelmis
Ben de yaptim şimdiiSen neler yapiyosun anaisim
Hemen yaziyorumBen de yaptim şimdii
Nerde hata yapıyorum anlamadım ki canım. Bi sıkıntı yaşıyorum ama . Bugün yapmadım ama dün yapmıştım 65 taneElif acaba ağırlığı dizlere mi veriyorsun ki. Kalcayi arkaya cok atarsan dizlerin agrimaz canim
Dizlerin ayak parmaklarını gecmiyor degil mi? Bi de kalkarken kalcani iyice sık sanki dizlerin yokmus gibi tum gücü kalcadan al o zaman dizlerine bisey olmaz hem hem de kalcayi daha iyi calistirirsinNerde hata yapıyorum anlamadım ki canım. Bi sıkıntı yaşıyorum ama . Bugün yapmadım ama dün yapmıştım 65 tane
Hoşgeldin elbette varAllahim burayi iyiki buldum..kizlar bnide araniza alin..
spor olarak leslie zumba arada yuruys ve mekikten baska birsey yaomiyorum..
spor arkadaslarina ihtiyacim vardi gece gece burayi buldum..
yer varmi banada..
superrr..Hoşgeldin elbette var
Hosgeldin canim biz hepimiz squat yapiyoruz ilk mesajdaki fotoğrafa gore bir bak istersen oraya ben seni ekliyorum simdiAllahim burayi iyiki buldum..kizlar bnide araniza alin..
spor olarak leslie zumba arada yuruys ve mekikten baska birsey yaomiyorum..
spor arkadaslarina ihtiyacim vardi gece gece burayi buldum..
yer varmi banada..
Olmaz mi bebişim oturup kalkarken bile zorlanıyorum acıyor bacaklarım henüz alışamadı vücut sanırım ama yapmaya devam pes etmek yokSende de var mi agri balim
superrr..
neyle basliyayim ne yapayim..
hergün yaptın mı balım güncelliyim konuyuOlmaz mi bebişim oturup kalkarken bile zorlanıyorum acıyor bacaklarım henüz alışamadı vücut sanırım ama yapmaya devam pes etmek yok
Hergün yapıyorum canım mutlakahergün yaptın mı balım güncelliyim konuyu
superrr..
canım ilk sayfalarda squat programı var ona bak istersen ona uyuyoruz şuanda 50 squatla başlayabilsin 1 aylık bi program var şimdiliksuperrr..
Squat başlangıç İÇİN ideal, bunun yanında 1 saat yürüyüş günde çok iyi olur sizin için, yürüyomusunz?Kizlar alinti yaptim ama gitti..
27 yasinda 158 boy 68 kiloyum..
asil sorun basen ve gobek..
iki cougum var..ikinci dogumdan kalma gobegim var hala..
dogum yapali 2 sene oldu..
tamm o zaman ben squattan basliyorum.