- 19 Mayıs 2020
- 47.116
- 211.349
- 548
Babasında çocuk demek ki, ondan gülüyor.Bu sorunun neresi komik ?
Şerminciğim hayranınım, bil istedim. :) Üyelik adını yazamıyorum, Şermin diye okuyup yazıyorum kusura bakma. :)Siz ameliyat olurken 5 yaşındaki kızınıza kim baktı ? Kızınızın velayeti ve bakımı babasında mı ?
Tam şu an buz torbası lazım galiba :|
En azından benden 1 tane çıktı seninkinden kaç tane çıktı acaba çuval olmuştur
siz bu kafayla gıdersenız daha çook yalnız kalırsınız bu daha başlangıç.
Seninki hiç sönmesinBir kuş uğruna ne güneşler batıyor
ablanıza hak verdim. çok mu mutsuzsun. burdan çok zavallı gözüküyorsun. Keşke diline estetik yaptırsaymışsın bacın bile dayanamamış sana.
Abla ağzından çıkana dikkat et bence ucu sana dokunuyor.
Yani ben okurum yazarim problem yok. Sayfayi kapatinca hepimiz gercek hayata donecegiz. O gercek hayatta ben ailemle vakit gecirirken, siz ablanizin bile sizi sevmedigi , basit bir ameliyatta bile yaninizda kalacak bir allahin kulunun olmadigi yalniz hayatiniza geri döneceksiniz.Geldi gene meraklı Melahat okumaya devam et :)
Benimki küçük bi islem daha büyük işlemler seni bulsun canım bol bol buzlamalar inşallahTam şu an buz torbası lazım galiba :|
Ne alaka? Ben de burun estetiği yaptırdım. Annem, kardeşim ve tüm kuzenlerim kalmak için tartıştılar (kalmak için)hangimiz kalalım diye. Sonuçta bir ameliyat. Ve insan kardeşine canını verir. Benim kardeşim benim kadar merhametli ve fedakar değil. Ama ben onun için can verip can alırım. Bir ablayım. Anne yarısıyım. Olmaz olsun böyle ablaVajinal estetik icin niye ablanizin cocuklari refakatci oluyor size ki?
Erotik tonlamayla amiiin amiiiiin de dedin mi :dBenimki küçük bi islem daha büyük işlemler seni bulsun canım bol bol buzlamalar inşallahinşallah
Bak işte isinize gelince küçük bi işlemde ablamın yanımda olmaması bi karar verin bu kadar dönek olmayın lutfenYani ben okurum yazarim problem yok. Sayfayi kapatinca hepimiz gercek hayata donecegiz. O gercek hayatta ben ailemle vakit gecirirken, siz ablanizin bile sizi sevmedigi , basit bir ameliyatta bile yaninizda kalacak bir allahin kulunun olmadigi yalniz hayatiniza geri döneceksiniz.
Hani zaten anlamayacaksiniz ama yine soyleyeyim, yaslandiginizda bir basiniza ölüp, 10 gun sonra komşuların evden gelen kotu koku ihbarıyla cesedinizin bulunup kimsesizler mezarligina gomulmek istemiyorsaniz en azindan ailenizle iyi gecinmeyi ogrenin.
kimselere ihtiyacı yok gibi gözüküyor nası sa kuku da çuval gibi değil büzüşük. o ona yeter. Kukusuna zeval gelmesinYani ben okurum yazarim problem yok. Sayfayi kapatinca hepimiz gercek hayata donecegiz. O gercek hayatta ben ailemle vakit gecirirken, siz ablanizin bile sizi sevmedigi , basit bir ameliyatta bile yaninizda kalacak bir allahin kulunun olmadigi yalniz hayatiniza geri döneceksiniz.
Hani zaten anlamayacaksiniz ama yine soyleyeyim, yaslandiginizda bir basiniza ölüp, 10 gun sonra komşuların evden gelen kotu koku ihbarıyla cesedinizin bulunup kimsesizler mezarligina gomulmek istemiyorsaniz en azindan ailenizle iyi gecinmeyi ogrenin.
Hangi yeğeninizi, eşyalarımı çalıyor dediğiniz ve bu sebeple kardeşinizle tartıştığınız yeğen mi buYaa zaten yakınız ben yigenlerimi seviyorum
Valla konuyu ve konu sahibinin mesajlarini eski konularini vs biraz daha okursaniz niye yardimci olunmadigini anlarsiniz.Ne alaka? Ben de burun estetiği yaptırdım. Annem, kardeşim ve tüm kuzenlerim kalmak için tartıştılar hangimiz kalalım diye. Sonuçta bir ameliyat. Ve insan kardeşine canını verir. Benim kardeşim benim kadar merhametli ve fedakar değil. Ama ben onun için can verip can alırım. Bir ablayım. Anne yarısıyım. Olmaz olsun böyle abla
Gercekten buradakiler o kadar dedikoduyu seviyor kiNe alaka? Ben de burun estetiği yaptırdım. Annem, kardeşim ve tüm kuzenlerim kalmak için tartıştılar (kalmak için)hangimiz kalalım diye. Sonuçta bir ameliyat. Ve insan kardeşine canını verir. Benim kardeşim benim kadar merhametli ve fedakar değil. Ama ben onun için can verip can alırım. Bir ablayım. Anne yarısıyım. Olmaz olsun böyle abla
Amin canim seninkine zeval gelsin inşallahkimselere ihtiyacı yok gibi gözüküyor nası sa kuku da çuval gibi değil büzüşük. o ona yeter. Kukusuna zeval gelmesin
Müko bir geniş aile, bayıldım.Hangi yeğeninizi, eşyalarımı çalıyor dediğiniz ve bu sebeple kardeşinizle tartıştığınız yeğen mi bu
Tadı kaçtı bu işin Muhsin.Hangi yeğeninizi, eşyalarımı çalıyor dediğiniz ve bu sebeple kardeşinizle tartıştığınız yeğen mi bu
Siz neden yeğeninize hırsız dediniz kiGercekten buradakiler o kadar dedikoduyu seviyor ki
Amin canim seninkine zeval gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?