- 30 Haziran 2013
- 21.961
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.077
- 498
Bir kuş uğruna ne güneşler batıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kuş uğruna ne güneşler batıyor
Valla konuyu ve konu sahibinin mesajlarini eski konularini vs biraz daha okursaniz niye yardimci olunmadigini anlarsiniz.
Aynı karaktersizlikte bi abla da bende var beş altı aydır konuşmuyorum çok huzurluyumSiz olsaniz ne yapardinz yıllar önce devlette doğum yaptığım da beni mahvetmislerdi dikişlerm açılmıştı tekrar diktiler ama yine açıldı o sekilde yara kapanıp gitti şimdi özel bi hastanede daraltma yaptırmaya karar verdm ablamın 2 tane büyük kızları var yalnız olsam mahvolucagimi bildiğim için normalde hayata ablamdan bisey istemem ama başka çarem olmadığı için baskasina bahsedicegim bisey olmadigi icin ablama söyledim aynı semtteyiz zaten gideceğimiz hastanede 15 dklik mesafe kizlardan biri benimle gelsin dedim gelemezler diye laf etti ağzını geveledi ertesi sabah tekrar aradım biri gelsin dedim başka çarem yoktu zaten orda refakatcisiz perişan olurdum neyse yine laf etti ama ameliyattan çıktığımda yigenim gelmişti dün gece yanımda kaldı buz felan veriyordu bana bi kaç gün yanımda kalır diye düşündüm bugün taburcu olacağımız zaman beni aradı diğer kizim dışarı çıkmış yanındakide eve gelsin ben evden cikicam dedi abla ben tek nasıl kalirim felan dedim gelsin dedi teli kapattım tekrar aradım iyi değilim yanımda kalsın dedim gelsin aksam olursa yine gelir artık dedi ve sürekli azarlar gibi konuşuyordu zaten tamam kalsın sadece saatte bir buz bırakmam gerekiyor dedim bağırdı buzunu kalk kendin al ne olmuş sanki sana diye bağırmaya başladı teli kapatıp ağladım yigenimide eve gonderdim üzgünüm şuan birdaha asla konuşmayı dusunmuyorum siz olsaniz ne yapardiniz
İnşallah öyledir. Kızıyla ilgili 9 Ağustos 2023 te açtığı konuda, kızının yaşadığı kazada, kızının sağlığından çok bekaretine odaklanmıştı.Babasında çocuk demek ki, ondan gülüyor.
Şaka mı bu? Cidden böyle mi dedi yuhhh yaaaa.Siz kızınız 4 yaşında havuzda düşüp vajinasindan kan geldi diye bekareti bozulmuş mudur diye kafaya takan üyeymişsinizşimdi nerde çocuğunuz kim bakıyor siz ameliyattayken? Ablanızda kalıyorsa eğer bir de kızı sizin yaninizdayken işi başından aşkın olabilir.
Yaa burdakilerin cogu issiz evde oturan dedikoducu sokak çingeneleri az önce niye baksın diyen şuan benim ablam olsa dediğimi ikiletmez yazmış çelişki işte dedikoducu issizlerAynı karaktersizlikte bi abla da bende var beş altı aydır konuşmuyorum çok huzurluyum
Sen yaşamışsın ailen buna karşı çok bu konulara vakifsin galiba
Evet, hatta kızınıza bir şey olmadı diye dua edeceğinize bekarete mi taktınız diyen üyelere, bütün or.spular buraya toplanmış siz önünüze gelene veriyorsunuz heralde yazmış. Ben şu an çocuğun anneye verildiğini sanmıyorum. Durum ortada.Şaka mı bu? Cidden böyle mi dedi yuhhh yaaaa.
Hatırladım o konuyu. Onda da millete saydırıp geçmişti. Kızın sağlığına değil de bekaretine odaklıydı zaten.Siz kızınız 4 yaşında havuzda düşüp vajinasindan kan geldi diye bekareti bozulmuş mudur diye kafaya takan üyeymişsinizşimdi nerde çocuğunuz kim bakıyor siz ameliyattayken? Ablanızda kalıyorsa eğer bir de kızı sizin yaninizdayken işi başından aşkın olabilir.
Kayınvalidem göğüs küçültme ameliyatı oldu. Yanına ben gittim. Ama hastanedeki hemşireler resmen bize hiç bir şey yaptırmadı. Ben hallederim dedim onlar olmaz bizim görevimiz bu dediler ve çok güler yüzlüydüler. Biraz daha araştırsaydınız keşke hastaneyi.Hayır ilgilenmiyorlar sadece serum felan takıyorlar buz saatte bir gelip vermezler su vermezler lavabo için yardıma gelmezler vb
eminim bunu yazarken her zamanki gibi yukarıya baktın gökten kemik yağıyor mu diye . ahhh zavallı köpecik...Gercekten buradakiler o kadar dedikoduyu seviyor ki
Amin canim seninkine zeval gelsin inşallah![]()
Tek yaşıyorum dediğine göre, annede değildir inşallah.Evet, hatta kızınıza bir şey olmadı diye dua edeceğinize bekarete mi taktınız diyen üyelere, bütün or.spular buraya toplanmış siz önünüze gelene veriyorsunuz heralde yazmış. Ben şu an çocuğun anneye verildiğini sanmıyorum. Durum ortada.
Aynen öyle dedim. :) Emin ol senden çok daha iyi hayatım.Yaa burdakilerin cogu issiz evde oturan dedikoducu sokak çingeneleri az önce niye baksın diyen şuan benim ablam olsa dediğimi ikiletmez yazmış çelişki işte dedikoducu issizler
Tamam sen git b o k ağzına yaptir