• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamin davranislari birdaha omur boyu konusmayi dusunmuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanlar ablanızı haklı görmeye kalınca niye sinirleniyorsunuz. Bu siteye yazıyorsanız kusura bakmayın eleştiriye açık olacaksınız. Sizin keyfi olarak yaptırdığınız bir ameliyat için kusura bakmayın ben bu salgın döneminde çocuğumu göndermem. Ki güya özel hastane ama hemşire yok, nasıl hastane o pardon. Birde merdiven altı biryere gitmişsiniz belli.
Siz doğum yapmadınız mı? Çocuğunuzu kime buraktınız? Eminim tek yaşadığınıza göre oda babadadır.
Burdan size ekmek çıkmaz.

Siz olsaniz ne yapardinz yıllar önce devlette doğum yaptığım da beni mahvetmislerdi dikişlerm açılmıştı tekrar diktiler ama yine açıldı o sekilde yara kapanıp gitti şimdi özel bi hastanede daraltma yaptırmaya karar verdm ablamın 2 tane büyük kızları var yalnız olsam mahvolucagimi bildiğim için normalde hayata ablamdan bisey istemem ama başka çarem olmadığı için baskasina bahsedicegim bisey olmadigi icin ablama söyledim aynı semtteyiz zaten gideceğimiz hastanede 15 dklik mesafe kizlardan biri benimle gelsin dedim gelemezler diye laf etti ağzını geveledi ertesi sabah tekrar aradım biri gelsin dedim başka çarem yoktu zaten orda refakatcisiz perişan olurdum neyse yine laf etti ama ameliyattan çıktığımda yigenim gelmişti dün gece yanımda kaldı buz felan veriyordu bana bi kaç gün yanımda kalır diye düşündüm bugün taburcu olacağımız zaman beni aradı diğer kizim dışarı çıkmış yanındakide eve gelsin ben evden cikicam dedi abla ben tek nasıl kalirim felan dedim gelsin dedi teli kapattım tekrar aradım iyi değilim yanımda kalsın dedim gelsin aksam olursa yine gelir artık dedi ve sürekli azarlar gibi konuşuyordu zaten tamam kalsın sadece saatte bir buz bırakmam gerekiyor dedim bağırdı buzunu kalk kendin al ne olmuş sanki sana diye bağırmaya başladı teli kapatıp ağladım yigenimide eve gonderdim üzgünüm şuan birdaha asla konuşmayı dusunmuyorum siz olsaniz ne yapardiniz
Aynı karaktersizlikte bi abla da bende var beş altı aydır konuşmuyorum çok huzurluyum

Siz kızınız 4 yaşında havuzda düşüp vajinasindan kan geldi diye bekareti bozulmuş mudur diye kafaya takan üyeymişsiniz 😐 şimdi nerde çocuğunuz kim bakıyor siz ameliyattayken? Ablanızda kalıyorsa eğer bir de kızı sizin yaninizdayken işi başından aşkın olabilir.
Şaka mı bu? Cidden böyle mi dedi yuhhh yaaaa.

Aynı karaktersizlikte bi abla da bende var beş altı aydır konuşmuyorum çok huzurluyum
Yaa burdakilerin cogu issiz evde oturan dedikoducu sokak çingeneleri az önce niye baksın diyen şuan benim ablam olsa dediğimi ikiletmez yazmış çelişki işte dedikoducu issizler

Şaka mı bu? Cidden böyle mi dedi yuhhh yaaaa.
Evet, hatta kızınıza bir şey olmadı diye dua edeceğinize bekarete mi taktınız diyen üyelere, bütün or.spular buraya toplanmış siz önünüze gelene veriyorsunuz heralde yazmış. Ben şu an çocuğun anneye verildiğini sanmıyorum. Durum ortada.

Siz kızınız 4 yaşında havuzda düşüp vajinasindan kan geldi diye bekareti bozulmuş mudur diye kafaya takan üyeymişsiniz 😐 şimdi nerde çocuğunuz kim bakıyor siz ameliyattayken? Ablanızda kalıyorsa eğer bir de kızı sizin yaninizdayken işi başından aşkın olabilir.
Hatırladım o konuyu. Onda da millete saydırıp geçmişti. Kızın sağlığına değil de bekaretine odaklıydı zaten.
Şimdi de millete beddua ediyor, bir yeriniz genişlesin de ameliyat olun diye :D
Kafalar çok karışık ya :D

Hayır ilgilenmiyorlar sadece serum felan takıyorlar buz saatte bir gelip vermezler su vermezler lavabo için yardıma gelmezler vb
Kayınvalidem göğüs küçültme ameliyatı oldu. Yanına ben gittim. Ama hastanedeki hemşireler resmen bize hiç bir şey yaptırmadı. Ben hallederim dedim onlar olmaz bizim görevimiz bu dediler ve çok güler yüzlüydüler. Biraz daha araştırsaydınız keşke hastaneyi.
Böyle durumda ablanızdan istemem yerine eşinizle organize olmalıydınız
Ablanız en başından rızası olmadığını belli etmiş zaten huyu da bu diyorsunuz neden ona güvendiniz ki.

Evet, hatta kızınıza bir şey olmadı diye dua edeceğinize bekarete mi taktınız diyen üyelere, bütün or.spular buraya toplanmış siz önünüze gelene veriyorsunuz heralde yazmış. Ben şu an çocuğun anneye verildiğini sanmıyorum. Durum ortada.
Tek yaşıyorum dediğine göre, annede değildir inşallah.

Yaa burdakilerin cogu issiz evde oturan dedikoducu sokak çingeneleri az önce niye baksın diyen şuan benim ablam olsa dediğimi ikiletmez yazmış çelişki işte dedikoducu issizler
Aynen öyle dedim. :) Emin ol senden çok daha iyi hayatım.
Üniversite mezunuyum, sen ne mezunusun? :)
Yazış tarzımızdan bile belli farkımız. Soralım foruma, hangimiz işsiz gibi görünüyoruz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X