Tamam sen git b o k ağzına yaptirBence estetik, düzeltme operasyonu vajinadan evvel leş ağzınıza gerekiyormuş bilginize.
Size gelince nasıl konu ne olursa iyileşmez oldu dimiYooo hiç de meraklı değilim. :)
Hiç doğum yapmadım, hiç estetik de olmadım. :)
Huyum da güzel olduğu için kardeşime de ne desem ikiletmez, pek sever beni. :)
Her şey müstehak size.Sen yaşamışsın ailen buna karşı çok bu konulara vakifsin galiba
IkiletmezSize gelince nasıl konu ne olursa iyileşmez oldu dimi
Ya dedikodu dikkatini çekiyor kanında var inkar etmeyin lutfen
:) Aynen öyle.Size gelince nasıl konu ne olursa iyileşmez oldu dimi
Bir konunun sonunda daha anladim ki abla sonuna kadar hakli. Boyle birinin yanina kizlarini gondermek istemiyor, ki ben olsam bende
Geldi gene meraklı Melahat okumaya devam et :)Bir konunun sonunda daha anladim ki abla sonuna kadar hakli. Boyle birinin yanina kizlarini gondermek istemiyor, ki ben olsam bende göndermem.
Eşiniz nerede?Başka kimse yok çünkü
Ben soru sordum cevap vermediniz.Sadece 1 gece yanımda kaldı ertesi gün çıkıyorduk eşim yok iyileşmesi geç olan bi süreç olduğu için ve dıştan bütün dikislerim hepsi açılmıştı bariz bi durumdu doktor olmam gerektiğini söyledi zaten ben sadece başıma bisey gelir yanıma biri gelsin istedim en yakınım onlar başka kimden istiyim
Yani bide ondan daha yakınım olan kimse yok ki bi ondan yardım isteyebilirdim bide yere bisey düşer alamam çok ayağa kalkmıyim diye yanımda dursun istedim
siz bu kafayla gıdersenız daha çook yalnız kalırsınız bu daha başlangıç.
Siz ameliyat olurken 5 yaşındaki kızınıza kim baktı ? Kızınızın velayeti ve bakımı babasında mı ?
SeksAklın oralara çok iyi çalışıyor belliki ameliyata girmiycek bi bardak su vermek için yardımcı olmak için yanımda duracaktı aklınız fikriniz sevişmekte tabi Allah bilir altınizda neler yatıyorda bu konular ilginizi cekiyor
Siz ameliyat olurken 5 yaşındaki kızınıza kim baktı ? Kızınızın velayeti ve bakımı babasında mı ?
En azından benden 1 tane çıktı seninkinden kaç tane çıktı acaba çuval olmuşturbi kukuyla arada kalmışsınız. sağlık sorunu olmadığı sürece çok da şeyapmayın. sonucta işlem yerini bulmuş büzdürmüşsünüz tadını çıkarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?