Ablamin davranislari birdaha omur boyu konusmayi dusunmuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes bu konuda diye buraya yazıyorum. Tüp bebek bölümünde kadının biri iki tane kızı için kıyafet yardımı istiyor çok üzüldüm ama doğru olup olmadığını bilemiyorum kızlar para falan yollamak yasak mı? Korkuyorum da o kadar çok dolandırcı var ama ya değilse

Aynen öyle dedim. :) Emin ol senden çok daha iyi hayatım.
Üniversite mezunuyum, sen ne mezunusun? :)
Yazış tarzımızdan bile belli farkımız. Soralım foruma, hangimiz işsiz gibi görünüyoruz?

Hatırlıyon mu kocasını aldatmış bi abla vardı burda millete ahlak satıyodu canı sıkıldıkça ona benziyor biraz, aynı üslup aynı tarz.
Engelledim git köpek gibi başka yerde havla işsiz dedikoducu

Engelledim başka yerde havla byy

Vajinal estetik ameliyatı için kızımı yollamazdım. Burun ameliyatı için de kızımı yollamazdım. Çok çaresiz olmam lazım çocuklarımı refakatçı yapmam için. Gerek yok. Gidebiliyorsam ben giderdim. Bana ablası kızına bakıyormuş gibi geldi çünkü ablayı çağırmamış bile. Onun gelmeyeceği belliymiş
Bence de ablası kızına bakıyor ona asla cevap vermiyor.
Yaa burdakilerin cogu issiz evde oturan dedikoducu sokak çingeneleri az önce niye baksın diyen şuan benim ablam olsa dediğimi ikiletmez yazmış çelişki işte dedikoducu issizler
Siz ne işle meşgulsünüz melek hanım?
Ucuz hastanede bu kadar beybi doğumunu bile devlet hastanesinde yaptırmış ki azcık parası olan herkes özele gidiyor doğumda benim gözlemlediğim. Kim bilir nereye gitti estetik için.
Kocası yokmuş :)

Ablam niye odo

Ne diyon bacım ömür boyu bekarmi kalicam evlilik dışı ilişkimi yaşıyorsunuz siz ?
Evlilik dışı ilişkiyi siz yaşıyosunuz :) uzun süredir bekarsınız ama bakın daha birkaç ay önceki konunuz:

Neden kendi yaptığınız şeyi başkalarına isnad edip bu kadar yadırgadınız? Kimse de sizi yadırgamamıştı halbuki. Hatta evlilik dışı ilişki yaşamayan kadınlar bile size yadırgamadı. Çok ilginç bir kişiliksiniz. Şu mesajıma verecek bir cevabınız olmadığını da biliyorum.

Tüp bebek mi yapıyor? daha kıyafet alamıyor

Yorumlara baktim herkes saclamamis saldirmis kizlari pek uygun olmayabilir ama ablanizin destek olmasi şart bence ayrica sağlık da degilse konu baska birsey de olsa insan destek görmek ister bu konuda haklısınız

Anne olsam kızımı teyzesinin vajinası ile ilgili bir operasyonunda yardımcı olmasını doğru bulmazdım. Yaşı o yaş değil çünkü. Atıyorum çocuğunuz hasta olur ablalarıyka vakit geçirsin kızlar oyun yapsın denir bu başka bir meseledir.

Ablanıza emir vaki yapmışsınız o da sen öyle yaparsan ben de böyle yaparım demiş.

Yorumlara baktim herkes saclamamis saldirmis kizlari pek uygun olmayabilir ama ablanizin destek olmasi şart bence ayrica sağlık da degilse konu baska birsey de olsa insan destek görmek ister bu konuda haklısınız
En ufak bi şeyde siz kendinizi iyi s...t*remediniz herhalde diyen birine kim neden destek olsun peki, sırf kan bağı var diye mi?

Hayır kendin zorluyosun insanları, burda o… luk etiketi attın her üyeye, evlenmeden ilişki gördüğünde sananeyse ağza alınmayacak küfürler ediyorsun ama evlilik dışı ilişkiden hamile kalma korkularından da geri kalmıyosun. Sen ya siteyi trollemeye geldin ya da ciddi akli problemlerin var ve tehlikelisin.

tamamen geçirdiğin operasyonla alakalı bi tavır bence bu
insanlar önemsiz görüyorlar aslında bu kadar basit
kalp ameliyatı ile kuku estetiği ameliyatı aynı değildir mesela
insanlar aynı seviyede ciddiye almazlar
benim bi tanıdığım boğaz enfeksiyonu sebebiyle hastanede yattı birkaç gün refakatçi oldum
gayette ayaklanabiliyordu çıkıyordu koridorda 45 dk telefonla konuşabiliyordu, kantine iniyordu, bahçeye iniyordu falan
hatır gönül için evet demiştim kendisine ama gittiğimde hakikaten bana burda ne gerek var diye düşünmüştüm

Tam diyecektim ki bu kadar celellendiyse evlilik dışı ilişki yaşadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam ispatladın bile
Ayrıca ablanızın neden izin vermediğide belli oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…