Ablamin davranislari birdaha omur boyu konusmayi dusunmuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha önce böyle bir konu açmışsınız. Size bakan yeğeniniz bu konuda bahsettiğiniz yeğen mi?

En ufak bi şeyde siz kendinizi iyi s...t*remediniz herhalde diyen birine kim neden destek olsun peki, sırf kan bağı var diye mi?
O kadarini okumadim üslubu onunda yanlis bilemiycem çirkinleşme konusundan pek iyi degilim ama abla da kardeşde pek normal değil

Eşiniz nerde? Neden izin almadı? Anneniz yok mu? Çocuklarınız çok mu küçük?

Füze atsan bu mesajin yaninsa maytap kalirdi

Tam diyecektim ki bu kadar celellendiyse evlilik dışı ilişki yaşadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam ispatladın bile
Ayrıca ablanızın neden izin vermediğide belli oldu

Kızlar siz burada konu sahibine sallarken kadın bacakları tavana asmış kukusunun iyileşmesini beklerken iyi eğlence çıkartıyorsunuz ona haberiniz olsun

5 yıl önce ayrildik evet ama hala boşanma davamiz bitmemiş devam ediyor

daha beteri.
bu üstteki mesajı mayısta yazmış.
senin eklediğin şubat 4 ay kadar öncesi.
hem sevgilisi var hem kocası yani.
zaten nerde namustan bahsedip carlayan varsa illa kendi yediği bir haltlar oluyor.

Tam diyecektim ki bu kadar celellendiyse evlilik dışı ilişki yaşadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam ispatladın bile
Ayrıca ablanızın neden izin vermediğide belli oldu

Kızlar siz burada konu sahibine sallarken kadın bacakları tavana asmış kukusunun iyileşmesini beklerken iyi eğlence çıkartıyorsunuz ona haberiniz olsun
aynen
daha beteri.
zaten nerde namustan bahsedip carlayan varsa illa kendi yediği bir haltlar oluyor.
Kocam da yok sevgilimde 2si seni bi güzel sevsin bi de mikser

daha beteri.
Bidee haaa seni burdan sutluyorum dedikodusuzluktan öl

aynen

Kocam da yok sevgilimde 2si seni bi güzel sevsin bi de mikser
Ee yalancı mısın kız o zaman. Sevgilin yoksa kimle seviştin gebelikten korkmuşsun

Benim kafa nanaymış arkdşlr ben elendim size kolay gele

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…