- 19 Mayıs 2020
- 47.114
- 211.344
- 548
Bu tarz konuşan biri sanmıyorum normal eli yüzü düzgün tekin tiplerle olsun, Allah koru ya rabbim.Evet, hatta kızınıza bir şey olmadı diye dua edeceğinize bekarete mi taktınız diyen üyelere, bütün or.spular buraya toplanmış siz önünüze gelene veriyorsunuz heralde yazmış. Ben şu an çocuğun anneye verildiğini sanmıyorum. Durum ortada.
Ve hiç kimsede hakaretten dava açmamış mıEvet, hatta kızınıza bir şey olmadı diye dua edeceğinize bekarete mi taktınız diyen üyelere, bütün or.spular buraya toplanmış siz önünüze gelene veriyorsunuz heralde yazmış. Ben şu an çocuğun anneye verildiğini sanmıyorum. Durum ortada.
Cezai ehliyeti var mı kiVe hiç kimsede hakaretten dava açmamış mı
Sizi iyi s... genişlemişsiniz o halde he ?Daha yakın kime söylenebilir sizce
İyi s. Demekkkii
Cezai ehliyeti var mı kibana farklı bir sorunu var gibi geliyor.
Bu bana da ilginç geldi. Bayağı sert hakaretleri var.Ve hiç kimsede hakaretten dava açmamış mı
Yazık üzüldüm mutsuzluk vücuduyla alakalı sanıyorsun etrafına saldırmak kendini baştan yaratmak eziyet çekmek yerine mankenler,sinema aktristleri bile aldatıyor bunu görCezai ehliyeti var mı kibana farklı bir sorunu var gibi geliyor.
Şunu diyen kadın şu an bekar haliylen pakete işlem üstüne işlem uyguluyor, şimdi de genital beyazlatma peşine düşmüş, dünyanın işine bak.Cezai ehliyeti var mı kibana farklı bir sorunu var gibi geliyor.
kapak sesi burdan duyuldu ama anlamaz kukuliiiiKendisi çuval olmuş oturmuş milletin kukusuna laf ediyor, hasbama bak hele.
Öyle yazarsan döner böyle eline verirler lafı.
Şunu diyen kadın şu an bekar haliylen pakete işlem üstüne işlem uyguluyor, şimdi de genital beyazlatma peşine düşmüş, dünyanın işine bak.
kim uğraşşın bununla şu dişine kulaklık takıp canımsansa eğer canını vermeyecek kadar sevmıyorsansa bana canım deme diyen kadın geldi gözümün önüne. oyle bir tip muhtemelen c....a kokusundan yanına yaklasılmıyıordurVe hiç kimsede hakaretten dava açmamış mı
aslında onu ben sordum hanı cınsel hatayın varsa belkı ondan ablan kızdı sana gelmek ıstemedı kı hanı eleştırdıgımı dusunmesın dıye de ben karsı olmadıgımı ısteyen ıstedıgını yapar gıbı de söyledım ama okudugunu anlamıyor ve farklı yere cekıyor çünkü böyle bir hayatı var ama evet var diyemiyor bunu ayıp göruyor ama yapmaya da devam ediyor.evli olmadan sevişmekle takıntısı var galiba bu konuda da aynı şeye getirdi lafı durduk yere.
Hatırlıyon mu kocasını aldatmış bi abla vardı burda millete ahlak satıyodu canı sıkıldıkça ona benziyor biraz, aynı üslup aynı tarz.evli olmadan sevişmekle takıntısı var galiba bu konuda da aynı şeye getirdi lafı durduk yere.
Banane be senin estetikle toparlamaya çalıştığın kukundan djdjdkskskdSen gel refakatçi ol sen gör ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?