• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamin davranislari birdaha omur boyu konusmayi dusunmuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece 1 gece yanımda kaldı ertesi gün çıkıyorduk eşim yok iyileşmesi geç olan bi süreç olduğu için ve dıştan bütün dikislerim hepsi açılmıştı bariz bi durumdu doktor olmam gerektiğini söyledi zaten ben sadece başıma bisey gelir yanıma biri gelsin istedim en yakınım onlar başka kimden istiyim
Ben soru sordum cevap vermediniz.

1 gece kalmışsınız refakatçi olmuş size. Evde de mi yanınızda kalmasını istediniz ki?

Yani bide ondan daha yakınım olan kimse yok ki bi ondan yardım isteyebilirdim bide yere bisey düşer alamam çok ayağa kalkmıyim diye yanımda dursun istedim

Siz ameliyat olurken 5 yaşındaki kızınıza kim baktı ? Kızınızın velayeti ve bakımı babasında mı ?

Yaa zaten yakınız ben yigenlerimi seviyorum zamanında bende ablama çok baktım doğum yaptı hep yanındaydım bide gelip orama baksınlar demedim insanlık halidir ameliyat soncta bi bardak su isterim bisey isterim evde tek mi oluyum ablama söylemiyim de kimden istiyim

Aklın oralara çok iyi çalışıyor belliki ameliyata girmiycek bi bardak su vermek için yardımcı olmak için yanımda duracaktı aklınız fikriniz sevişmekte tabi Allah bilir altınizda neler yatıyorda bu konular ilginizi cekiyor
Seks

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X