- 19 Mayıs 2020
- 47.114
- 211.344
- 548
Böyle kadınların varlığını kabul edememenizi anlıyorum. Ama varlar. Malesef. Ölüyorum dese kızlarımı böyle birinin yanına yollamam gerekirse kendim giderim. Kardeş sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz. Ablasındaki de iyi cesaret.ben erkek olduğunu dusundum. vajınal genişlemenin normal doğumla ve kişisel yapıyla ilgisi olduğunu bilmiyor. sevişmeyle ilgili sanıyor. yazmayı bıraktım şikayet de ettim. bence buraya yazmaya gerek yok.
Evli değilmişEşiniz nerede diyecegim işten izin alamadi diyeceksiniz. Ama alacak yani, alacagi gün illa olur o zamana ayarlamaniz lazim bunlari.
Acil bir durum değil neticede bekleyebilir daralmak, ablaniz kadar sert olmasam da şu hastalik doneminde cocugumu hastaneye gondermek istemezdim boş işler icin ve günlerce hastanede kalmakta kolay bir sey değil.
Hemşire denen bişey var hastanede,eşin nerede bu arada??
yok olabilir de varlar da zaten ama kesinlikle kendi kızımı göndermezdim. ve bu konuda hassas düşünüyorsam (muhtemelen ablası öyle) sevişirken iyi zevk alsın diye yaptırdığı bir ameliyat için açıkçası yanına gitmezdim. kimin için yaptırıyorsan o gelsin yanına derdim.Böyle kadınların varlığını kabul edememenizi anlıyorum. Ama varlar. Malesef. Ölüyorum dese kızlarımı böyle birinin yanına yollamam gerekirse kendim giderim. Kardeş sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz. Ablasındaki de iyi cesaret.
yok olabilir de varlar da zaten ama kesinlikle kendi kızımı göndermezdim. ve bu konuda hassas düşünüyorsam (muhtemelen ablası öyle) sevişirken iyi zevk alsın diye yaptırdığı bir ameliyat için açıkçası yanına gitmezdim. kimin için yaptırıyorsan o gelsin yanına derdim.Böyle kadınların varlığını kabul edememenizi anlıyorum. Ama varlar. Malesef. Ölüyorum dese kızlarımı böyle birinin yanına yollamam gerekirse kendim giderim. Kardeş sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz. Ablasındaki de iyi cesaret.
Anlaşıldı. Kimbilir neler düşündü kadın haksız da olsa ona ne de olsa anlaşılabilir bir durum. Olayların buraya varacağı belliymiş, ertelenebilir bir ameliyat, ölüm kalım meselesi değil, boş yere yüzgöz olmuşsunuz.
Hanımefendi bu ne agresiflik? Önce bi sakin olun, ablanızın hıncını burakilerden çıkarmayın.
Diğer konuya gelecek olursak, ablanız baştan hayır demiş ısrar edip onun gönülsüz haliyle işe başlayan sizsiniz. Hayır deyince başka bir çözüm bulacaktınız. Hasta bakıcı bulup 3-4 gün para ile kendinize baktırabilirdiniz. İnsanlar burada cinsel hayatınızı merak etmiyor biri varsa o yardımcı olsaydı madem diye soruyorlar.
Ablanız ile olan durumu da en iyi siz bilirsiniz, onu siz tanırsınız. Daha öncede size yardımcı olmadıysa mesafe koyun aranıza. Bu durum içinse demek ki bu konularda kapalı fikirli, sadece evli olmadan bu estetiği yaptırdığınız için bu kadar katı ve sinirli. Vardır ya hani öyle insanlar bunu kötü bir şey olarak görürler ve kızlarına da göstermek, duyurmak istemezler kötü örnek olarak görürler. Ablanız böyle düşünüyor olabilir. Siz kötü bir şey yapmıyorsunuz ama ablanız farklı yorumluyor olabilir
Aklın oralara çok iyi çalışıyor belliki ameliyata girmiycek bi bardak su vermek için yardımcı olmak için yanımda duracaktı aklınız fikriniz sevişmekte tabi Allah bilir altınizda neler yatıyorda bu konular ilginizi cekiyoryok olabilir de varlar da zaten ama kesinlikle kendi kızımı göndermezdim. ve bu konuda hassas düşünüyorsam (muhtemelen ablası öyle) sevişirken iyi zevk alsın diye yaptırdığı bir ameliyat için açıkçası yanına gitmezdim. kimin için yaptırıyorsan o gelsin yanına derdim.
ayrıca idrar tutamama gibi durumlar da olabiliyor. belki onun için yaptırıyor diye düşünmek istedim ama yok bariz ne için olduğu.
Evli değilmiş
Yani bide ondan daha yakınım olan kimse yok ki bi ondan yardım isteyebilirdim bide yere bisey düşer alamam çok ayağa kalkmıyim diye yanımda dursun istedimNe olursa olsun abla bunun burası kendisi gelip bakması lazımdı abla bu zamanda yanında olmayacakta ne zaman yanında olacak ?
Kimin için daraltıysan o gelip refakatçi olsunSen gel refakatçi ol sen gör ozaman
Ya zaten neyin için yaptırdığı değil mesele. Ablasına demiş, kadın gevelemiş ama evet demediği belli yani.O zaman kimin içinse o gelsin ne diyim şimdi ya da para ödemesi gerekiyorsa ödesin ilgilenecek hemsire oluyor mutlaka.
Sadece 1 gece yanımda kaldı ertesi gün çıkıyorduk eşim yok iyileşmesi geç olan bi süreç olduğu için ve dıştan bütün dikislerim hepsi açılmıştı bariz bi durumdu doktor olmam gerektiğini söyledi zaten ben sadece başıma bisey gelir yanıma biri gelsin istedim en yakınım onlar başka kimden istiyimEşiniz nerede diyecegim işten izin alamadi diyeceksiniz. Ama alacak yani, alacagi gün illa olur o zamana ayarlamaniz lazim bunlari.
Acil bir durum değil neticede bekleyebilir daralmak, ablaniz kadar sert olmasam da şu hastalik doneminde cocugumu hastaneye gondermek istemezdim boş işler icin ve günlerce hastanede kalmakta kolay bir sey değil.
Hanımefendi vajina daraltmanın ne içinAklın oralara çok iyi çalışıyor belliki ameliyata girmiycek bi bardak su vermek için yardımcı olmak için yanımda duracaktı aklınız fikriniz sevişmekte tabi Allah bilir altınizda neler yatıyorda bu konular ilginizi cekiyor
Ben millete catmiyorum kendiniz gelip yazıyorsunuz o kadar ki meraklısınız herseye lafınız varYa zaten neyin için yaptırdığı değil mesele. Ablasına demiş, kadın gevelemiş ama evet demediği belli yani.
Ama ısrarla kızları gönder de gönder diyor. Sıkıntı burada. Nasıl olsa ameliyatı oldum hayır diyemez gönderir diye düşündü sanırım. Başkasının ipiyle kuyuya inme dendi. Sonra da millete çattı işte.
Ya dedikodu dikkatini çekiyor kanında var inkar etmeyin lutfenHanımefendi vajina daraltmanın ne için
yapıldığını biliyoruz, koca koca kadınlarız şurda siz kimi kopartıyorsunuz? Sıkıntı sevişmeniz değil, buna takılacak insanlar değiliz, tarzınızdan kimlerle muhatap olacağınız anlaşılıyor, sırf bu sebepten kızımı ben göndermezdim.
Yooo hiç de meraklı değilim. :)Ben millete catmiyorum kendiniz gelip yazıyorsunuz o kadar ki meraklısınız herseye lafınız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?