- 27 Mayıs 2009
- 1.244
- 253
- 323
- 36
- Konu Sahibi benimminikponcigim
-
Sen yaz ona direk bu bayram da biz size gelelim diye. Bakalim ne dicek. Eger yok mok derse o zaman bizde müsait degiliz dersin....
Bir kaç kez dedim farklı planlarımız var diye bu kez de kayinvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz ona gelmeye karar vermişler.Annem bunu duyunca bir güzel kızmış onlara.Eşim de en sonunda bıktı.
Evet canım konuştum.Konu sahibi noldu?konuştunuzmu ablanızla?yada ne yapmayı düşünüyosunuz
Çok ciddiyim.Bende şok olmuştum.Ay ciddi misiniz ? Bu ne yüzsüzlüktür ya,kayınvalidenize gitmek ne demek kalmaya. Pesss.
Bu gercekten cok cok sacma. Benim kiz kardesimle damadimizin ne isi var kv lerde. Ne alaka yani? Garip...Çok ciddiyim.Bende şok olmuştum.
Çok haklısın canım.Annem sağlam bir fırça çekmişti.Bu gercekten cok cok sacma. Benim kiz kardesimle damadimizin ne isi var kv lerde. Ne alaka yani? Garip...
Evet canım konuştum.
Dedimki büyük oğlum bir kere bile evini görmedi.
Teyzem neden bizi çağırmıyor diyor dedim
Bir an durakladı.Sonra ne zaman isterseniz gelin dedi.
Gelicez en yakın zamanda dedim.
Eşimle konuşup hemen gitmeye niyetliyim.
Bakalım biz geliyoruz yoldayız deyince ne yapacak.Kararlıyım bu kez biz gidiyoruz.
Evet canım konuştum.
Bakalım biz geliyoruz yoldayız deyince ne yapacak.Kararlıyım bu kez biz gidiyoruz.
Sadece ev işi olsa yine iyi kendimi kek çırparken bulmaktan korkuyorum☺yalnız benim senden umudum yok..
gidip bütün evin işini yaparmışsın gibi geliyor
Memnuniyetle yazarım Gitmeyi başarırsak gerisi kolay.Siz oraya gidince durumlar ne olacak merak ediyorum. Buraya yaz lütfen
Evet canım konuştum.
Ayyy aklıma gelmedi desem yalan olur.muhtemelen işleri sen yaparsın yine açık açık konuşup kavga etmediğin sürece değişmez.
gidiceksin ama onun gibi rahat edemezsin. şimdi sen gidiyorsun ya kendine hak görür yine sürekli gelir artık.
Banada öyle geliyor.Korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok artık değişmem gerek.Olmadi bir gece kal, sonra bizim baska tatil planimizda var de cikyoksa ev isi sana, alisverisde kocana kalacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?