- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.341
- 698
- Konu Sahibi benimminikponcigim
-
Canım ben tabiki karşılık beklemiyorum.Karşılık beklesem bunca yıl o vermezken bende vermezdim.Karşılık bekleyerek yapılan iyilik değil borç vermek olur zannımca.
Ama benim çocuğum bunu anlayamayacak kadar çocuk.Diyorki teyzem bana neden bayramda harclık vermiyor.Benim takıldığım nokta bu.Kimse bir çocuğa bayramda 5 lira vermekle ne uzar ne de kısalır.
Karşımdaki kişi anlayış yoksunu işine ne gelirse o yönde hareket eden biri.Antin kuntin işlere kalkışmıyorum.Sadece arada yaşlı tansiyon hastası bir annem var ve o üzülmesin diye uğraşıyorum.
Tabiki biliyor.Annem de bu konuda benim yanımda.Ama takdir edersinizki anne yüreği ışte evlatları iyi olsun istiyor.anneniz bilmiyo mu ablanızın bu huyunu?
asıl size acıması lazım
Tabiki biliyor.Annem de bu konuda benim yanımda.Ama takdir edersinizki anne yüreği ışte evlatları iyi olsun istiyor.
Annem defalarca uyardı yeri geldi kızdı.
Kardeşine yardım et dedi.Nafile.
Ben uzunca bir süre onunla konuştum yeri geldi tartıştık.
Velhasıl kelam can çıkıyor huy çıkmıyor gibi bir durum bizim yaşamakta olduklarimiz.
Varsa güzel bir öneriniz memnuniyetle denerim.
Sildim küstüm.Her seferinde bir yolunu buldu.Kendi kendine barıştı.Annem yolu ile barıştı.Annem yüksek tansiyon hastası ve anneannemde yüksek tansiyon hastalığından beyin kanaması gecirdi.Şu an onu silemememin tek geçerli sebebi annem üzülür hasta olur korkusu.Yoksa ona karşı en ufak bir duygum yok.Sil gitsin. Ne faydasi var ki sana ablan diye saçma sapan birini sevmek zorunda mısın?
Bende artık tıkandım ve bu sebeple konu açtım.Burada güzel öneriler olur bir nebze faydalanırım diye.yok valla, hiçbir şey gelmiyor aklıma. ama merak ediyorum ve dehşet içinde izliyorum konunuzu.
yani, yapan kişi öz abla olunca insan kilitlenir gerçekten.
Sildim küstüm.Her seferinde bir yolunu buldu.Kendi kendine barıştı.Annem yolu ile barıştı.Annem yüksek tansiyon hastası ve anneannemde yüksek tansiyon hastalığından beyin kanaması gecirdi.Şu an onu silemememin tek geçerli sebebi annem üzülür hasta olur korkusu.Yoksa ona karşı en ufak bir duygum yok.
Eşim eşi ile minimum seviyede konuşuyor.Kimse kimseyi cekmek zorunda degil acikca buraya yazdiklarini yuzune soyle.
Esin esiyle konusmuyorsa sizde isleri ne?
Hatta kapini acma. Zaten kvlere yeterince mahcup olmussun. Boyle kokten coz
Kimse icin enayi yerine koyulma.
Evlatlarina harcayacagin vakti ablanlara ziyan etme.
Yazik gunah.
Zaten bunu yapmayı düşünüyorum.Bakalım ne bahane uyduracak.Bence bu bayramda müsaitsen size gelmek istiyoruz hiç bir yere gitmiyoruz çok bunaldık demelisin.
Yok derse de başka bir yere git ki anlasın..
İlk fırsatta söyliycem.Gerçektende çocuğum çok merak ediyor.Ablandan daha hızlı davran ondan önce size gelecez bu bayram oğlum senin evini görmek istiyor deyin. Bu tarz insanlar kardeşte olsa sıkat
Henüz konuşmadım.Sonuç nedir merak ettim? Bir an önce konuşun bence zaman kaybetmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?