Ablamdan sıkıldım

Canım dün akşam tartıştık.
Ben ona bundan sonra sizi istemiyorum sizde bize gelmeyin dedim.Ve engelledim
Bu durumlar beni çok yordu.Ondanda onla ilgili herşeyden de çok yoruldum.

Konunuzu sessiz bir şekilde ilk günden beri takip ediyordum ve sonucunu gerçekten merak ediyordum.son durum üzücü tabii ama ilişkiler karşılıklı özveri ve anlayışa dayalı olduğu için hep bir tarafın çabasıyla tabii ki ilişki yürümez.yapılması icab edeni yaptınız,vicdanen rahatsız olacağınız bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Son duruma bende üzüldüm.Ama en başta yapmadığım için de kendime kızdım.
Kardeş bile olsa kimse kimsenin hayatını fazladan işgal etmemeli.Ben kimseye gitmeye hevesli değilim.Ancak büyük oğlum çok heveslendi.Bir kez hepi topu bir kez teyzesine gitmek istedi ve o bize bahane üretti.Henüz oğluma soyleyemedim.Söylediğimde çok üzülecek.

Zaman herşeyin ilacı, belki durum ve koşullar değişebilir nihayetinde üzülmeyin.çocuklarınıza da teyzeleri ile görüşemeyeceğinizi belirtirsiniz ayrıca bayramdan sonra onları tatile götürebilirsiniz ,hayvanat bahçesi ya da parklara.teyze ve çocuklara yapacağınız masrafı kendi çocuklarınızı aktarırsınız hem onlar da Yen'i bir yer görürler.

Haklısınız.İnsana başkalarının yaptıkları değil de yakınlarının yaptıkları acı geliyor.
Demekki ben hep yedirirken içirirken verirken iyiymişim.Bu da bana ders oldu.
Uzunca bir süre abla kardeş olaylarından uzak durucam.Sessizliğe ihtiyacım var.

Canım dün akşam tartıştık.
Ben ona bundan sonra sizi istemiyorum sizde bize gelmeyin dedim.Ve engelledim
Bu durumlar beni çok yordu.Ondanda onla ilgili herşeyden de çok yoruldum.
Valla iyi yapmışsın mutsuz ediyorsa görüşmemek en iyi ben abimle görüşmek için zorluyordum kendimi resmen. Sonunda büyük bir kavgayla bağları kopardım bir yıldır. Yani hayatında kayıp olmuyor merak etme. İyi yapmışsın. Ama yine o sana yanaşmaya çalışır. Sen yine cevaben dersin alışverişinizi yapın gelin,Diye. Benim artık tek bildiğim doğru kendimi sıkmam. Ne düşünüyorsam ve ne yapmak istiyorsam onu yaparım. Ben neden üzülmesin diye susayım. Kocanla aran bozulur böylr böyle. Sana bunu kocanın ailesi yapsa kızarsın çünkü. En iyisi uzak durmak. Çok görüşmek istersen annemde görüşürüz de. Sonuçta annen katlansın sen değil. Göz yumdukça tepeye çıkıyorlar dahada arsızlaşıyorlar. Göz yumma

İyi demişsin. Aynen kardeş bile olsa çıkarcı insanlardan uzak durmak lazım

Yıllarca beni kullandı.Buraya acaba ben mi abartıyorum diye konumu açınca görmüş oldumki herkes böyle bir durumda rahatsız oluyor.
Sonunda bende sizin gibi kararımı verdim.
Onu hayatımdan çıkardım.Ama biliyorumki o barışmak için herşeyi yapacak.
Burdaki rahatı nerde bulacak ki.O da haklı kendince.Ben artık kardeşim bile olsa onları düşünmeme kendimi düşünme kararı aldım.
Umarım benimde sizin gibi kafam rahat olur bundan sonra.

İnşallah rahatlarsın sorun çıkarmaz
Benim anam babamla aramı bozdular yalanlarla. Bu arada şöyle düşünmek lazım bu karardan vazgeçmemek için. Dünyada bu kadar kötü var senin ablan iyi benim abim iyi benim annem babam iyiyse. Herkesin ailesi iyiyse nerde bu kötüler.yani malesef bazıları ailemiz olmasına rağmen çok kötüler. Keşke olmasalar herkes güzel bir abla abi kardeşlik bağı ister. Bem aırf çocuğum sıkıntı çekmesin diyr 2 çocuk istemiyorum. Yani sağolsunlar iyi bozdular benim psikolojiyi. Sen izin verme benden söylemesi. Allah yardımcın olsun.

Annem umrede.Bayramda yok.Bayram sonrası gelecek.Benim tek çekindiğim nokta annem yüksek tansiyon hastası.Ve ablam şu an beni kötülemek ve onlarla aramı bozmak için herşeyi yapar.
Bana öyle mesajlar yazmış ki defalarca okudum da okudum.
Ne terbiyesizliğim kalmış ne utanmazlıgım.
Peki neden artık onları yedirip icirmiycem diye.Kaldı ki bu insan bana senlerdir bir bardak su vermemiş.
Birde duygu sömürüsü yapıyor ki tam bir psikolojik şiddet.Vallahi bunaldım.
Bakalım annemler gelince neler yapacak bana.

Allah sabır versin. Annen inşallah benimki gibi evlat ayırmıyordur. Ben ne anlattıysam inanmadı. Ki bizim yedi düven abimin yalancı olduğunu bilir ki babamda kendi söylerdi. Annem ve abimin yalancılığınj.babamıda düşman ettiler en kötü ben oldum. Sonuç hiçbiriyle konuşmuyorum 1 senedir. İnşallah annen anlayış gösterir. Senin düşüncelerini 2 tabak yemeği çokmu görüyorsuna getirmez.

Canım yaşadıklarına üzüldüm.Umarım banada öyle yapmazlar.
Biliyorumki ablam olayı çarpıtarak anlatacak.İşine nasıl gelirse öyle yani.Evlendiğim andan itibaren tepeme bindi.Bıktırdı kendisinden.Ne biçim kardeş nasıl insan bıktım da bıktım.
Bana kalırsa üzücü de olsa bu insanları hayatımızdan çıkarmamız bizim için en iyisi.
Benim ablam çıkarcı ve cimri.Benimle şimdi den barışmaya çalışıyor.Şaka gibi di mi.Amacı yazı tepemde geçirmek ama ben kararlıyım.Yeterrrr istemiyorum.

Teyzem de senelerce annemi sömürdü. Giderken tereyağından etine kadar aldırırdı... üstelik evleri arabaları arsaları dünyaları vardı, tek oğlu vardı ki annem yeğenine inanılmaz düşkündü...
Sonuç benim üniversiteyi bitirip çok iyi bir iş bulmamla teyzemde kıskançlık krizi tavan yaptı...yazlık aldılar hemen... 2 kere evlendim ne düğünlerime geldi ne de annemleri aradı... gerekçesi de ben işe girdiğimde neden onlarla oturmamışım, kira öder gibi onlara ödermişim kız başıma İstanbul'da nasıl yaşamışım...
Annem çok pişman bu kadar tepesine çıkarttığı için, sizde eğer akıllı davranmazsanız sizin ablanızda bir şeyleri bahane edip zaten ilerleyen dönemde sizinle işi bittiğinde sizi başından savacak...

Dizi izler gibi konunuzu takip etmekteyim Bir gelişme varmı acaba
Gelişme olmaz mıBayramın ilk günü bayram mesajı attım.
-Bayramınız kutlu olsun
Cvp:Sizinde
Sonra beni aradı açmadım telefonu biliyorum ki açarsam barışmak için türlü bahaneler atacak.
Sonrası asıl komedi.Yıllardır evinde bir kez bile ağırlamadigı hatta onun evinin yakınından gecerken ona uğramak için telefon eden halamın telefonlarını bilerek açmadığı halama gitmiş bayramda.
Ama bakın dikkat edin yine o biryerlere gitmiş.Asla ona kimse gidemiyor.
Düşünün ki halasının telefonlarını bilerek açmıyor sırf birine hizmet etmemek için.
Anneme de dert yanıyor anne halam gelmesin çünkü evim pis.Yani hep bahane.
Annem henüz dönmedi.Benim tavrım belli.O benim için yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…