- 19 Nisan 2017
- 236
- 157
- 23
- 45
- Konu Sahibi benimminikponcigim
Bende anneniz gibi çok pişmanım.Tecrübe dedikleri bu olsa gerek.Toplu şekilde kazık atmaları ile kendimize geliyoruz.Hep ver ver sonra insanlar bunu vazifemiz zannettip buna inanmaya başlıyorlar.Teyzem de senelerce annemi sömürdü. Giderken tereyağından etine kadar aldırırdı... üstelik evleri arabaları arsaları dünyaları vardı, tek oğlu vardı ki annem yeğenine inanılmaz düşkündü...
Sonuç benim üniversiteyi bitirip çok iyi bir iş bulmamla teyzemde kıskançlık krizi tavan yaptı...yazlık aldılar hemen... 2 kere evlendim ne düğünlerime geldi ne de annemleri aradı... gerekçesi de ben işe girdiğimde neden onlarla oturmamışım, kira öder gibi onlara ödermişim kız başıma İstanbul'da nasıl yaşamışım...
Annem çok pişman bu kadar tepesine çıkarttığı için, sizde eğer akıllı davranmazsanız sizin ablanızda bir şeyleri bahane edip zaten ilerleyen dönemde sizinle işi bittiğinde sizi başından savacak...
Sonra bir şekilde biz bu duruma uyanınca biz kötü oluyoruz.
Yeğenini kıskanmak inanılır gibi değil.Teyze anne yarısı lafına artık inanmıyorum.Insanların tek değer ölçütleri para olmuş.