Benim çalıştıgım yerde biri vardı. Biz mesela kahvaltı getirirdik herkes ortak kimse kimseye az yedin çok yedin hesabı yapmazdı. Ben börek getiriridim ertesi gün arkadaş bir şey almış getirmiş olurdu ve cidden istismar olmazdı aç kalmıyorduk bu sayede
Ama biri vardı baktım biz ortaya masaya sofra kurunca direk sandalye çekmiş başına oturmuş o da yiyor yesin sorun degil katılmayan arkadaşlar olurdu onlara da ikram ederdi ki bunu seve seve yapardık. Ama bu baktım hep sofra başında ama kendi getirmiyor. Bir de bak şunu yapıyordu sabah simit alırdı salonun en dibine gider orada yerdi ne ikram etme ne bi teklif bi de gizli saklı ben buna sinir oldum. Her sofra başına oturduğunda başta şakavari takıldım ama umursamadı sonra getirdiğimde herkese teklif ettim ona etmedim gene de yedi sonra diğer arkadaşlar filan bazen şaka bazen yarı ciddi takıldık. Baktık üç dört ay sonra ne aldıysa sabah getirip koymaya basladı ya da simit yiyordu yanındakine teklif ediyorr filan bu büyük bir aşamaydı. Düzeldi yani bizce art niyetli degildim ama istismar görünce dayanamıyorum çok organize davranıp onu o davranışından vazgeçirinceye kadar her tür taktik yöntemi deniyorum. Ha beni hiç sevmiyor selam vermez ama ben hedefime ulaştım en azından baska gittiği yerde kınanmaz.