- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
- Konu Sahibi benimminikponcigim
-
Sizde bahane bulun kapınamı geldi delikten bak açma size tatile gelcez dediğinde eşinin farklı planları olduğunu söyle amma yuzsuzms kusura bakmada sinir bozucuCanım biz ne zaman gitmeye niyetlensek bir yığın bahane.Annemleri bile istemiyor.Artık annemlerde gitmiyor.Ağabeyim evleneli yıllar oldu bir kez onları evine davet etmedi.Çocukları 5 Yaşına geldi bir kez halasının evini görmedi.
Yok canım.Deniz var ama uzak ve temiz değil.Merkezi bir yer desen değil.Sıradan bir ilçe de sıradan bir sokak.Elle tutulur hiçbir özelliği güzelliği yok.denize kıysıı olan bir şehirde mi yaşıyorsunuz?
Onu da dedim biraz küstü.Kendi kendine küsüp kendi kendine barıştı.Demiş ki bir daha evlerine gitmem.Ama burdan çıkarana aşk olsun.Ben olsan açık açık eşim gelmenizj istemiyor der keserim
Aynen canım.Sayılsa kilo kilo alsam. Ben bıktım onlar bıkmadı.Anlayışı pazardan satılsa da gidip alsan aplanlara ve onun gibi anlayış eksiği olanlardan bu şekilde kurtuluşu olsa eh işte boşa kürek çekmek gibi birşey anlayacak insan yoksa ne yapsan boş
AçıkBizim oralarda bir söz vardır; arsuz nerden arlanur , çulda giyse sallanur
Valla siz yokken kv nize gelebilecek kapasitede olan birine açık açık konuşmaktan başka bir yöntem size fayda etmez
Neler neler demedik yok ama.Anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az.Annem bir ara kocasını evinden kovdu.Ben eşine yığınla laf ettim.Sağolsunlar hepsini anında unuttular.Eşim eşi ile doğru düzgün konuşmaz.Daha neler neler.kusura bakma da çocuk değilsin korkasın neden açık açık söylemiyosun ki arkadaşım?
sen üzüleceğine başkası üzülsün. o diyo mu üzülür diye, ben tatildeyim bişey yapamam derken.
"abla her bayram her tatil bunaldık burda bu sefer de biz size gelelim evinin yolunu unuttuk. " de. daha da laftan anlamazsa "şu ara eve çaya bile misafir almıyoruz yemeden içmeden iyice kıstık borçlar var bu yaz gelen giden olmasa da kafa dinlesem" de. lokması sayıldığı halde gene gelmeye devam ederse "abla otelleri bi araştır istersen ben sana hizmet hürmet edemiyorum çocukları bırakıp, hem tatil öyle olur zaten keyfine bakarsın parasını verip" de. çocuklarına ayıracağın vakitten kıymetli değil.
Al benden de o kadar.Bende duyunca şok oldum.Ablanda maşallah işi iyi yüzsüzlüğe vuruyor kaynananda ne işi var :)
Bundan yaklaşık 4 ya da 5 sene önce çok kötü tartıştık.En son söylenmesi gerekenleri söyledik birbirimize.Ama ne oldu biliyor musunuz?Annem hasta oldu.Bizi zorla barıştırdı.Aslinda tamda ablan oldugu icin oturup bi sakince " boyle olmaz' diye konusmaniz lazim. El oglu bunun dedikodusunu yapar. Sonra laf yine senin o sakindigin annene babana gelir" nasil cocuk yetistirmisler yaa" diye. Yakinlari bi kulagini cekmeli.
Ben ne yapardim. Bir dururdum iki dururdum, ucuncude hic bi kelimeme kibarligima dikkat etmeden icimden geceni patir patir soylerdim.
" enayimiyim ben be!' Diye.
Ben onu çözdüm.O aklınca uyanıklık yapıyor.Bedava tatil sınırsız hizmet.Agabeyimi bir kez bile çağırmadı.Ama o onlara defalarca gitti.Yedi içti arkalarından laf etti.Beni burda ki ben aile apartmanında yaşıyorum çok mahcup etti.Belki yüzüme demiyorlar ama kayinvalidem ve görümcem ne bicim ablası var diyorlardır.Eskiden eşim laf etmiyordu ama artık o da laf ediyor.Ablama karşı hiçbir duygum kalmadı.Yüzünü bile görmek istiyorum.Zor zamanında asla yanımda olup bana ablalık yapmadı.Bende çok üzülüyorum.Ablan niye böyle yapıyo acaba ya. Üzüldüm. Ben de bu konuda dertliyim. Böyle yapmamalı aileler
Aslında yaptığı yanlış. Uyanıklık yapıcam diye kardeşini kaybedecek. Ne gerek var böyle küçük olaylara girmeye. Benim de kardeşim sinirimi bozuyo. Eşimin yanında sırf kendisini havalı gösterme amaçlı, bana laf soktu. Eşim de şaşırdı o da laf ediyo şimdi. Ki haklı. İnsan ablaya kardeşe güvenmek istiyor ama olmayınca olmuyorBen onu çözdüm.O aklınca uyanıklık yapıyor.Bedava tatil sınırsız hizmet.Agabeyimi bir kez bile çağırmadı.Ama o onlara defalarca gitti.Yedi içti arkalarından laf etti.Beni burda ki ben aile apartmanında yaşıyorum çok mahcup etti.Belki yüzüme demiyorlar ama kayinvalidem ve görümcem ne bicim ablası var diyorlardır.Eskiden eşim laf etmiyordu ama artık o da laf ediyor.Ablama karşı hiçbir duygum kalmadı.Yüzünü bile görmek istiyorum.Zor zamanında asla yanımda olup bana ablalık yapmadı.Bende çok üzülüyorum.
Ay be yuzsuz ya sinir oldum şuan... geldiğinde senin yüzünden boşanacam sanirim de. Lutfen mola ver bi nefes al evinde otur de yaOnu da dedim biraz küstü.Kendi kendine küsüp kendi kendine barıştı.Demiş ki bir daha evlerine gitmem.Ama burdan çıkarana aşk olsun.
Canım ben tabiki karşılık beklemiyorum.Karşılık beklesem bunca yıl o vermezken bende vermezdim.Karşılık bekleyerek yapılan iyilik değil borç vermek olur zannımca.Antin kuntin islere kalkismaya gerek yok bence. Hadi bu bayram bi bahane buldunuz. Peki yazin geri kalani gelmek isterse? Ya da diger bayramlar? Acik acik konusun. Buraya ne yazmissaniz yuzune uygun bir dille anlatin. Zira bu bayram yapacaginiz oyun sorunlarinizi kökten cozmeyecek. Halı altina supurmus olacaksiniz. Ayrica siz bayram harcligi veriyorsunuz diye o da vermek zorunda degil. Hani talep edilmeden yapilan iyilikler sonra beklenti olusturuyor ya hic sevmiyorum onu. Onun vermemesinden rahatsizsaniz siz de vermeyin harclik. Ben yapiyorum da o neden yapmiyor. Yapmak zorunda mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?