Ablamdan sıkıldım

Sizde bahane bulun kapınamı geldi delikten bak açma size tatile gelcez dediğinde eşinin farklı planları olduğunu söyle amma yuzsuzms kusura bakmada sinir bozucu

Anlayışı pazardan satılsa da gidip alsan aplanlara ve onun gibi anlayış eksiği olanlardan bu şekilde kurtuluşu olsa eh işte boşa kürek çekmek gibi birşey anlayacak insan yoksa ne yapsan boş

Bizim oralarda bir söz vardır; arsuz nerden arlanur , çulda giyse sallanur

Valla siz yokken kv nize gelebilecek kapasitede olan birine açık açık konuşmaktan başka bir yöntem size fayda etmez
Açık
Neler neler demedik yok ama.Anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az.Annem bir ara kocasını evinden kovdu.Ben eşine yığınla laf ettim.Sağolsunlar hepsini anında unuttular.Eşim eşi ile doğru düzgün konuşmaz.Daha neler neler.

Bundan yaklaşık 4 ya da 5 sene önce çok kötü tartıştık.En son söylenmesi gerekenleri söyledik birbirimize.Ama ne oldu biliyor musunuz?Annem hasta oldu.Bizi zorla barıştırdı.

Ablan niye böyle yapıyo acaba ya. Üzüldüm. Ben de bu konuda dertliyim. Böyle yapmamalı aileler
Ben onu çözdüm.O aklınca uyanıklık yapıyor.Bedava tatil sınırsız hizmet.Agabeyimi bir kez bile çağırmadı.Ama o onlara defalarca gitti.Yedi içti arkalarından laf etti.Beni burda ki ben aile apartmanında yaşıyorum çok mahcup etti.Belki yüzüme demiyorlar ama kayinvalidem ve görümcem ne bicim ablası var diyorlardır.Eskiden eşim laf etmiyordu ama artık o da laf ediyor.Ablama karşı hiçbir duygum kalmadı.Yüzünü bile görmek istiyorum.Zor zamanında asla yanımda olup bana ablalık yapmadı.Bende çok üzülüyorum.

Bence enişte çok pislik ablana da bu pislik huylarini bulastirmis.
Evde erkek alışveriş yapmıyorsa misafirin yediğini içtiğini laf ediyorsa ablan cagiramiyordur kimseyi e tabi biraz da tembel bi tipse işine de geliyordur bu durum.
Bence gelirlerse bile kötü agirlayin tek çeşit yemek mesela onu da az yapın.
Yegenlere harçlık vermeyin ki bu cimrilikle çocukların elinden alırlar o paraları zaten.
Kısaca kısasa kısas yapın sizi enayi yerine koymasinlar ancak o şekilde kurtulursunuz.

Bayram için de gerekirse kapıyı açmam valla çalar çalar giderler telefonlara da bakmam .

Aslında yaptığı yanlış. Uyanıklık yapıcam diye kardeşini kaybedecek. Ne gerek var böyle küçük olaylara girmeye. Benim de kardeşim sinirimi bozuyo. Eşimin yanında sırf kendisini havalı gösterme amaçlı, bana laf soktu. Eşim de şaşırdı o da laf ediyo şimdi. Ki haklı. İnsan ablaya kardeşe güvenmek istiyor ama olmayınca olmuyor

Canım ben tabiki karşılık beklemiyorum.Karşılık beklesem bunca yıl o vermezken bende vermezdim.Karşılık bekleyerek yapılan iyilik değil borç vermek olur zannımca.
Ama benim çocuğum bunu anlayamayacak kadar çocuk.Diyorki teyzem bana neden bayramda harclık vermiyor.Benim takıldığım nokta bu.Kimse bir çocuğa bayramda 5 lira vermekle ne uzar ne de kısalır.
Karşımdaki kişi anlayış yoksunu işine ne gelirse o yönde hareket eden biri.Antin kuntin işlere kalkışmıyorum.Sadece arada yaşlı tansiyon hastası bir annem var ve o üzülmesin diye uğraşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…