Ablam bizi hayatından sildi

Tanımadığın bir kızı evine alıp 3 4 ay misafir edince iyi bir insan olmuyorsun orası kesin.
Ya çok safsınız ya çok kurnaz, ikisinin ortası olmadığınıza çok eminim.
Millet kendi çocuğuna çoluğuna düğünü zor yapıyor siz 4 aylık kıza düğün dernek kurmuşsunuz şaka gibi.
Ağzına sağlık. Bu devirde insanlar kendi çocuklarına bile düğün vs yapmıyor bunlar hiç tanımadıkları bir kızın her şeyini yapıyorlar. Cidden akıl alır gibi değil.

Bir garip hikaye genç delikanlı oğlum genç kizimin yanına eve tanımadığım bir kızı alıp gece rahat uyuyamam tanımadığım bir kızı aracı ile tanistirip evliliğine karışamam damat adayi ile gece yarılarına kadar gezmesine karışıp konuşamam ama bu evin kuralı bu değildir diyip tavır belli ederim ancak yetim oksuz olur evleneceği zaman herseyini yaparım anlamadigim geç satte kadar gezdirecegimki kocasıyla başlasa kalsin bizene anlamadığım siz kucuksunuz bütün bu saçmalıklari anne babaniz neden yapti

Ağzına sağlık. Bu devirde insanlar kendi çocuklarına bile düğün vs yapmıyor bunlar hiç tanımadıkları bir kızın her şeyini yapıyorlar. Cidden akıl alır gibi değil.
Ya konuda oturmayan birşeyler var. Bilmiyorum belki sizde o hissi almışsınızdır ama yok oturmuyor yani. Bi parça eksik.
Ben dünya iyisi insanlar tanıyorum asla tanımadıkları insanları evlerine alıp 4 ay beslemezler. Kadının belalısı olur, eski kocası sevgilisi peşindedir, hiç olmadı kadın dolandırıcıdır sahte gelin falandır diye asla cesaret etmezler. Bi tas çorba bi tas yemek biraz para verio yollarlar. Hiçbir insan bu devirde tanımadığı insanı saf saf evine almaz yani. Bi de şaka gibi düğün dernek kurup evlendirmişler ajshwhsh.
Konu sahibi senin anlatmadığın olaylar olduğuna çok eminim.

Ya konuda oturmayan birşeyler var. Bilmiyorum belki sizde o hissi almışsınızdır ama yok oturmuyor yani. Bi parça eksik.
Ben dünya iyisi insanlar tanıyorum asla tanımadıkları insanları evleirne alıp 4 ay beslemezler. Kadının belalısı olur, eski kocası sevgilisi peşindedir, hiç olmadı kadın dolandırıcıdır sahte gelin falandır diye asla cesaret etmezler. Bi tas çorba bi tas yemek biraz para verio yollarlar. Hiçbir insan bu devirde tanımadığı insanı saf saf evine almaz yani. Bi de şaka gibi düğün dernek kurup evlendirmişler ajshwhsh.
Bir de kadının görümcesini de eve almışlar duble saçmalık

Çok merak ediyorsanız özelden konuyu daha detaylı anlatabilirim. Upuzun her şeyi en ince ayrıntısıyla yazmak istemedim fakat yaptığınız itham çok ağır. Birine evini açınca teşkilat mı kurmuş olunuyor bu devirde anlamadım.
turkiyede yasiyorsunuz herhalde, bu ulkede sundan 5 yil oncesine kadar teskilat olarak muhafazakar gorunumlu insanlar birbiri arasinda evlendiriliyordu. neler neler ortaya cikti, kurulan portallar, dosya dosya evlendirilecek insanlarin ozellikleri, aracilar vs. yani yapilan tahminlere tepki vermenize gerek yok.

yaptiginiz sey normal degil, kimse de normal karsilamaz. insanlar akillarina gelen seyi yazabilirler burasi forum. 4 ayda kimse kimsenin ablasi olmaz. bu is normal degil ve yaptiginiz aciklamalar da sacma. insan koruyucu aile olmak isterken karsisina cikan evlilik cagindaki kadini eve alir mi? koruyucu ailelik cocuga yapilir yetiskine degil.

turkiyede yasiyorsunuz herhalde, bu ulkede sundan 5 yil oncesine kadar teskilat olarak muhafazakar gorunumlu insanlar birbiri arasinda evlendiriliyordu. neler neler ortaya cikti, kurulan portallar, dosya dosya evlendirilecek insanlarin ozellikleri, aracilar vs. yani yapilan tahminlere tepki vermenize gerek yok.

yaptiginiz sey normal degil, kimse de normal karsilamaz. insanlar akillarina gelen seyi yazabilirler burasi forum. 4 ayda kimse kimsenin ablasi olmaz. bu is normal degil ve yaptiginiz aciklamalar da sacma. insan koruyucu aile olmak isterken karsisina cikan evlilik cagindaki kadini eve alir mi? koruyucu ailelik cocuga yapilir yetiskine degil.
Bunu 10 yaşındaki kuzenime okusam o bile çok saçma der.

İnsan yeri geliyor 2 günlük tanıştığı kişiyle bile bağ kurabiliyor. 4 ay bizimle aynı evi paylaşmış bi insanı abla olarak görmemin benimsememin neresi saçma? Bize çok samimi davranıyordu, ben annemle babamla paylaşmadığım sıkıntılarımı onunla paylaştım. Onun o samimiyetine inanmam ahmakçaymış peki. Bir tanıdığımızın aracı olması da tipik konu komşu ortamları, bana da 2-3 defa sen şuna yakışırsın buna yakışırsın denildi ben istemedim. Evimize gelmiş kız kalıyor diye hayır kariyer yapacaksın önce evlenemezsin diye karışamazdık ya kendi istedi görüşmeyi, direkt evlilik yoluna girmeyi... Üvey babası evden kovmuş, kendi annesi sahip çıkmıyor çevremizdeki insanlar sağolsun el birliğiyle bir nişan bir de nikah ayarladık. En azından oğlana karşı kız kimsesiz görünmesin, burada çok görüyorum kayınvalide onu dedi, elti şunu söyledi sorunlarını yarın öbürgün oğlanın ailesinden kimse kızın yüzüne sen kimsesizdin seni biz sahiplendik gibi şeyler vurmasın diye. Koruyucu aile mevzusu zaten fikir olarak aklımızda yatıyordu, bu kızla bir alakası yok zaten onunla alakalı görüşmeleri bu kızdan çok sonra gerçekleştirdik. Sadece süreci başlatmamıştık sağlık raporu vs bir sürü belge isteniyor. Ama kızın son telefon açıp bağırması ister istemez üzdü annemi, ya yarın öbür gün sahipleneceğimiz çocuk da aynı şeyleri yaparsa psikolojisine girdi bunların neresi saçma Allah aşkına

Öz ablanız olur anlarım, akraba olur anlarım, yıllardır tanıştığınız dostunuz arkadaşınız olur onu da anlarım ama tabiri caizse "sokaktan geçen" bir insandan farkı olmayan, üstelik nankörlüğün dibine vurmuş bir şahıs için kendinize gereksiz dert yaratmadınız mı sizce? Nişanlıyken her gün gece yarısına kadar yoktu diye yazmışsınız valla iyi cesaret zira o kızın başına birşey gelseydi ozamanlarda sizin evde kaldığı için başınız çok ağrırdı,neyse ki evlenmiş gitmiş bence en az hasarla atlattığınız için şükredin.

Çok merak ediyorsanız özelden konuyu daha detaylı anlatabilirim. Upuzun her şeyi en ince ayrıntısıyla yazmak istemedim fakat yaptığınız itham çok ağır. Birine evini açınca teşkilat mı kurmuş olunuyor bu devirde anlamadım.

Banada anlatabilirsiniz meraktan ölürüm

Öz ablanız olur anlarım, akraba olur anlarım, yıllardır tanıştığınız dostunuz arkadaşınız olur onu da anlarım ama tabiri caizse "sokaktan geçen" bir insandan farkı olmayan, üstelik nankörlüğün dibine vurmuş bir şahıs için kendinize gereksiz dert yaratmadınız mı sizce? Nişanlıyken her gün gece yarısına kadar yoktu diye yazmışsınız valla iyi cesaret zira o kızın başına birşey gelseydi ozamanlarda sizin evde kaldığı için başınız çok ağrırdı,neyse ki evlenmiş gitmiş bence en az hasarla atlattığınız için şükredin.
Acaba üzecek bir şey mi yaptım farkında olmadan, hakkına mı girdim diye düşündüm, gücüme gitti bir de öyle direkt silinmek her yerden işte daha önce hiç başıma gelmemişti

Artık sizinle iletişimi kesmek için yoktan yere tartışma çıkarmış olabilir. Art niyetli olmadığınızı biliyordur ama işine gelmiyordur. Gidene güle güle

İnsan yeri geliyor 2 günlük tanıştığı kişiyle bile bağ kurabiliyor. 4 ay bizimle aynı evi paylaşmış bi insanı abla olarak görmemin benimsememin neresi saçma? Bize çok samimi davranıyordu, ben annemle babamla paylaşmadığım sıkıntılarımı onunla paylaştım. Onun o samimiyetine inanmam ahmakçaymış peki. Bir tanıdığımızın aracı olması da tipik konu komşu ortamları, bana da 2-3 defa sen şuna yakışırsın buna yakışırsın denildi ben istemedim. Evimize gelmiş kız kalıyor diye hayır kariyer yapacaksın önce evlenemezsin diye karışamazdık ya kendi istedi görüşmeyi, direkt evlilik yoluna girmeyi... Üvey babası evden kovmuş, kendi annesi sahip çıkmıyor çevremizdeki insanlar sağolsun el birliğiyle bir nişan bir de nikah ayarladık. En azından oğlana karşı kız kimsesiz görünmesin, burada çok görüyorum kayınvalide onu dedi, elti şunu söyledi sorunlarını yarın öbürgün oğlanın ailesinden kimse kızın yüzüne sen kimsesizdin seni biz sahiplendik gibi şeyler vurmasın diye. Koruyucu aile mevzusu zaten fikir olarak aklımızda yatıyordu, bu kızla bir alakası yok zaten onunla alakalı görüşmeleri bu kızdan çok sonra gerçekleştirdik. Sadece süreci başlatmamıştık sağlık raporu vs bir sürü belge isteniyor. Ama kızın son telefon açıp bağırması ister istemez üzdü annemi, ya yarın öbür gün sahipleneceğimiz çocuk da aynı şeyleri yaparsa psikolojisine girdi bunların neresi saçma Allah aşkına
Hepsi saçma. Size mantıklı geliyor mu? Kadın kimdir neyin nesidir bilmiyorsunuz. Bu durumda olanlar için devletin yerleri var devlet gerekirse sahip çıkar neden size sığınsın? Belki pis işlere bulaştı, belki hırsız, belki psikopat. Akıl var mantık var. Hem sonra hadi eve aldınız , sonra nişanını düğününü eksiksiz yaptık diyorsunuz. Bu devirde aileler bile nişan düğün yapmıyor yani siz ailece aşırı safsınız galiba. Hadi hepsini geçtim görümcesini niye evinize alıyorsunuz? Nereden baksan duble saçmalık bu konu kusura bakmayın. Kaç yaşındasınız bilmiyorum, ben yirmi bir yaşındayım, asla böyle saçmalıklar içine girmem. Koskoca anneniz babanız nasıl bu işlere alet oldu hayret ettim.

Arizali bir tip demek ki bizzat kendi ailesiyle sorunlari var. Onlarla gecinememis sizden aile cikario sizinle mi gecinecek?

Yahu yalan belki de ailesi bile yok. Kimdir nedir belli değil
Bence konu sahibi detay vermeden uzatmadan o kismi hizlica gecmis. Bir sekilde referansli gelmistir o kisi onlara. Evde bos oda varsa gelsin bizde kalsin demislerdir. O kisim cok absurd gelmedi. Ama evlendirmeleri vs garip. O adamla gecinemezse kabak bunlara patlayabilir yine.

X