• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin uzaktan bile üstümde baskı oluşturmaya(kv gelinlik yap) çalışmasından bıktım

Benim annem de öyle,
Hayatıma karışmasına hiç izin vermemiş olmama rağmen hala karışacam diye uğraşır,yeter ki konuşurken lafı açılsın hiç demez bu kız bana hep çemkiriyor diye,
Kendim büyüdüm desem yeri,yaş 36 ve 18 yıldır falan tek başıma yaşıyordum,evliyim şimdi,düşünün,çook uzaklardaydım hep,ona rağmen.
Misal,çocuk lafı geçince kendi de istemediğimi bildiği halde illa bi laf söyleyesi tutar,bakacan mı diyorum,amaann ne işim olur diyor,ee klasik geleneksel kafalar,bende hiçbir zaman olmayan ve ağır nefret ettiğim.
Kimsenin senin karakterine fikrilerine saygısı yok ki,
Evet ya sanki onlar bakıcak .istemiyoruz zorla mı :)

300 tl muhabbeti dogru ama:):)

Neyse canım kusura bakma geçen haftalarda bir sen bir kişi daha vardı bu kdr dikkatimi çeken onunla karıştırdım sanırım göndermiyor beni muhabbeti vardı ismini hatırlamıyorum ama.d

Şimdi annene gelecek olursak bnim annem hastaydi ciddi anlamda kızım KV ne iyi davran diye telkin verirdi bu bnce aile bütünlüğüne zarar gelmesin diye yaptığı birşey sen takma zaten uzaktasın he anne de geç istediğini yap

Neyse canım kusura bakma geçen haftalarda bir sen bir kişi daha vardı bu kdr dikkatimi çeken onunla karıştırdım sanırım göndermiyor beni muhabbeti vardı ismini hatırlamıyorum ama.d

Şimdi annene gelecek olursak bnim annem hastaydi ciddi anlamda kızım KV ne iyi davran diye telkin verirdi bu bnce aile bütünlüğüne zarar gelmesin diye yaptığı birşey sen takma zaten uzaktasın he anne de geç istediğini yap
Diğer bayanla karıstırdın demek ki anlıyorım kalabalık bir platform :) dogru söylüyosun valla bütünlük bozulmasın istediği icin ama onun dediklerini yaparsam pasifim zaten iyice pasif olurum he deyip geçmek en iyisi Teşekkürler:*

Kotu niyeti yok neguzel yapici kadin, tamam anne de gec kendi annene bile bunun icin of diyorsan kv nasilsin bilemiyorum

Benim annem çocuklarının hayatına müdahele etmeye bayılır.bu yüzden hep kavga ederdik .şimdi evliyim km uzaklardayım .telefonda bile cocuk düşünmüyoruz deyince yok yok 3 aydan sonra yap yok canın sıkılır bebek yap sacmalama cocuk yap .uzakta diye tersleyemiyorumda üzülmesin diye.her neyse arıyor kv evine gittigin zaman hizmet et önünde dön (bulasıga yardım ediyorum arada süpürge annemin dediği gibi önünde dönmüyorum ) yok görümcene gittiğinde servise yardım et sen odunsun diyor evet biraz odunluk var ama neden milletin evinde hep iş yapma nasihatı veriyor anlamadım yapmak zorunda değilim .kv beni nişanlıyken hiç aramadı kendi halinde gamsız bi kadın simdi de ben onu arayıp sormuyorum görüstümüzde iyi davranıyorum annem yine diyor ki gelinlik yap gönüllerini hoş tut .tutmak zorundamıyım istemiyorum zorla mı sadece küçük görümceme cok yüz veriyorum ve hiç kimseyi laf soktugunda terslemiyorum gülüp geçiyorum.annemin dediği gibi olmuyorum diye her telefonda aynı şeyleri söyleyip duruyor gelinlik yap çocuk yap offff diye bağırıcam artık
Anneler duzen bozulsun istemiyor ve maesef boyle akil veriyolarki bazilari sizin anne gibi abartabiliyor he he de bildigini yap:KK66:

Off diye bağır o zaman. Çocuk yap oyalanirsin lafını hiç anlamıyorum. Çocuk büyük sorumluluk. Insan canı sıkılmasın diye yapmamalı yani.

Back