- 4 Kasım 2017
- 1.837
- 555
- 123
- 34
- Konu Sahibi herseyguzelolacak6
Kız annesiyim. Kızımın görüştüğü kişi ailemi tanıştıracağım dese sonra da vazgeçse kıyamet koparır altında çok şey ararım.
Sanki kadın kızı size kakalamata çalışıyor gibi konuşmuşsunuz.
İlk mesajınıza vöre yazıyormuş na siz bazılarının gazına gelmişsiniz ve bu kızı istemiyorsunuz. Önce bi tanıyın bakalım yahu.
Okurken ben bile sizdeki isteksizliği hissettim.
Hanımefendi bilmeden lütfen on yargılı davranmayın. Bende bir kız çocuğu annesiyim ve annem benide evlendirdi az çok biseyler görmüştür emin olun. Kardeşim bize bahsetmemisti daha yeni bahsetti bu mevzudan zaten de yeni olan bişey. Biz gitmeyelim demedik istemiyoruz demedik. Ben çok aciksozluyumdur yoksa direk buraya biz kızı istemiyoruz diye de yazabilirdim. Kızla tanismaya gidicektik sadece resmini gördüm cokta beğendim Ama resimde görmeyle olacak bişey olmadığı gibi benim beğenmemle de olacak bişey değil. Işte bizde tanışmak amacıyla bulusacaktik ama kız vazgeçti sebep olarak ise babam uygun görmüyor dedi. Bizim de anlamadığımız biz adam mi yiyoruz bizle görüşmesine izin vermedi de kardeşimle görüşmesine nasıl izin veriyor yazımda da yazdım. Ayrıca da yorumlar arasında siz bunları ayırın gibi bi yorum var ve bende altına asla böyle bir vebale giremeyiz yazdım eğer kızı istemesem ayırırız derdim değil mi ?onu da geçtim tanımadığım birini niye istemeyeyim ? Tanımaya çalışmak için bi ön tanışma ayarladık yemek yiyecektik gelmedi ben ne yapabilirim ?Biz mi istemedik olmuş yani