Annemle aşamadığım sorunlar...

bir tane de bende var canım. ne yapsan ne etsen bu saatten sonra malesef değişmiyolar. kendi annem ama gına geldi çenesinden.. telefon açar kapatmak bilmez. bişey söylemeye gelmez çocuk gibi küser gider. dik kafalıdır kendi bildiğini okur.eşimle bişey isterim izah ederiz tamam der arkasını döner dönmez kendi bildiğini okur.put gibidir hiç sevgisini belli etmez torunu hariç.ama çene papuç. çok ağır çok yavaş.bi işi 10 saate bitirir.hazırlanırız dışarı çıkıcaz illa kapıda bekletir. bende akıllandım artık benim sözüm geçmiyo anneme. eşime rica ediyorum anneme söyle böyle böyle yapsın diye. eşimin yine dediğini laf söylemeden yapmaya çalışıyo en azından. tamam annem yaaa diyo bir de kibarlaştırıyo kendini. en çok kızdığım bir şeyi bana 10 kez tekrarlatmak zorunda kalıyo 1 kerede anlamıyo ona çok kızıyorum. yanımdaki herkes anlıyo bi annem hiç bişeyi anlamıyo tek beni değil eşimde bişey anlatıyo anlamıyo ilkinde. işte bu durumda ben fenalıklar geçiriyorum.

bir tane de bende var canım. ne yapsan ne etsen bu saatten sonra malesef değişmiyolar. kendi annem ama gına geldi çenesinden.. telefon açar kapatmak bilmez. bişey söylemeye gelmez çocuk gibi küser gider. dik kafalıdır kendi bildiğini okur.eşimle bişey isterim izah ederiz tamam der arkasını döner dönmez kendi bildiğini okur.put gibidir hiç sevgisini belli etmez torunu hariç.ama çene papuç. çok ağır çok yavaş.bi işi 10 saate bitirir.hazırlanırız dışarı çıkıcaz illa kapıda bekletir. bende akıllandım artık benim sözüm geçmiyo anneme. eşime rica ediyorum anneme söyle böyle böyle yapsın diye. eşimin yine dediğini laf söylemeden yapmaya çalışıyo en azından. tamam annem yaaa diyo bir de kibarlaştırıyo kendini. en çok kızdığım bir şeyi bana 10 kez tekrarlatmak zorunda kalıyo 1 kerede anlamıyo ona çok kızıyorum. yanımdaki herkes anlıyo bi annem hiç bişeyi anlamıyo tek beni değil eşimde bişey anlatıyo anlamıyo ilkinde. işte bu durumda ben fenalıklar geçiriyorum.
Ya tanıştırsak mı onları. Benim annemi anlattınız hayatta sevgisini hiç görmedim ya küçükken düşerdim önüne baksana nereye bakıyorsun dikmişsin kafayı derdi. Çantama su döküldü telefonum da içindeydi ve bozuldu suyun çantanda ne işi var diyor hep bi sorgulama hep bir hesap sorma sadece bana değil babama da arkadaşlarına da aynı hep surat bir karış. Bana geldiğinde gidene kadar diken üstündeyim. Çünkü hep azarlayacak bişey bulur.

e ben napim benimkide beno hic aramaz hic sormaz boylesi daha kotu ihtiyacim olur gelmez falan merak bile etnez bu kiz oldumu kaldimi diye ama atsan atilmiyor satsan satilmiyor anne oldugunde anpamissindir uykusuz geceleri bebegin hastalandiginda senin yasadigin caresizlikeri ve buna benzer seyler her anne yasiyor benimde bi engelli oglum var ve inan banabhicmi hic kolay degio zamanla insan yipraniyor gucu tukeniyor her insanin kaldirabilecegi bi yuk degil allah guc sabir versin.. anneler tektir gitseler yerine kimseyi koyamayiz

X