Ablam bizi hayatından sildi

Kesinlikle katılıyorum. Olay bana da her açıdan çok saçma geldi.
Yahu anlamıyorum insanlık öldü mü? Babamın, arkadaşlarıyla bir yardım grubu var bir kız yeni mezun ailesiyle sorun yaşamış kalacak yeri yok, bir iş, kiralık ev bulana kadar sizin eviniz müsait kalabilir mi diye soruyorlar annemle babam da olur diyorlar. İlahiyat mezunu bu arada, dindar insan güvenilirdir anlayışıyla ailecek kabul etmiştik işte.

Dindar insan güvenilirdir lafını bir daha düşünmenizi öneririm.

Kim ki bu abla olmayan ama abla olan tahtası eksik?

Hayır tabi ki ölmedi. Ama bu gibi yardımlar ancak güvenilir kurumlar aracılığıyla yapılır. Koruyucu aile olabilirsiniz mesela. Bilmem kim varmış ilahiyat okuyormuş hadi eve alalım diye olmaz bu işler. Ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum. Sonra mesela kızın görümcesini de eve almışsınız. Kimdir nedir bilmiyorsunuz. Ki ne alaka yani, görümcesini siz niye eve alıyorsunuz? Alınmayın ama çok safsınız galiba ailecek, kötü anlamda demiyorum bunu. Biraz gözünüzü açın, bu saflıkla sizi çok kandırırlar.

ben de bu muge anliya falan kimler cikiyo diyodum. konu sahibi ve ailesi gibi insanlar bence.

insanlik olmedi de en fazla bi harclik falan verirsin yani allah yardim etsin dersin. gel evimde kal, dur ben seni evlendireyim, dur senin gorumceyi gezdireyim falan cok cok gereksiz.

Dindar diye vurgulaman anlamsız. Biz ne dindarlar gördük duyduk en son bir çarşaflı teyze kedi kesiyordu mesela.
İyiliğin dinle alakası yoktur.

Dindar diye vurgulaman anlamsız. Biz ne dindarlar gördük duyduk en son bir çarşaflı teyze kedi kesiyordu mesela.
İyiliğin dinle alakası yoktur.

En son kapalı bi teyze şişli etfalde ayakta kakasını yapıyordu hastanenin orta yerine

Dışına bakarak içi anlaşılmaz insanın
Kavun muyuz biz

Koruyucu aile olmak istiyorduk zaten, hatta bu konuda sosyal hizmetler il müdürlüğü ile birkaç görüşmemiz oldu ama sağolsun kızın davranışları annemde bir korku oluşturdu ya aynı şeyler yetiştirme yurdundan alınan çocukta da yaşanırsa diye.

Boşuna dememişler en çok kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini diye
İnsanlar nankör maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…