Ablam bizi hayatından sildi

Hayatınıza sonradan dahil olmuş sıradan bir insan. Dediğiniz iyilikleri yaptıysanız bu onun vefasızlığı. Buldumcuk olmuş işte niye muhatap oluyorsunuz

ya siz gerçekten konuşuyorsunuz, yada kadın köprüyü geçene kadar sizinle muhattap olmuş sonrasında da görüsmeyi kesmiş.

Evet izliyoruz neler neler oluyor ama acıma duygusu ve vicdan işte insan bazen hayır diyemiyor. Evimize aldığımız insan belki nankör çıktı ama başka pis işleri olmadı neyse ki. Belki de anneme ve babama bu şekilde ders oldu daha da başka kimse için buyursun gelsin demezler. Fakat konuda, sizin anlatmadığınız başka şeyler var işin içinde, evlilikler, dindar insanlar, teşkilat gibi tarzı ithamlarda bulunulmuş buna üzüldüm. Öyle bir şey olsa acaba benim kıza ne yanlışım oldu da her yerden sildi diye üzülüp gelip burada sorayım. Bahsedilen yerlerde insana, insan muamelesi bile yapılmıyor.

şimdi olaylar çok karışık tamamen kendi yorumunuzu anlatıyorsunuz.
Kadın durup Dururken görümcemi aratmadınız diye niye çıkışsın?
Annenle bir diyalog mu geçti arada ?
Ve neden sizde kalıyor bu kızın gerçek ailesi yok mu ?
Arada çok kopukluklar var birden bire kendisine evini açan insanlara bu kadar hırçın davranıyorsa bi insan ya ruh sağlığı sorunu vardır ya da arada başka olaylar olmuştır belki sizin bilmediğiniz

olay bana çok tuhaf geldi.

tesaduf uzeri tanışıp 4 ay evinizde ağırlıyorsunuz. sonra sizin akrabalarınızdan biri ona evlenecek es buluyor. fazla geziyorlar diye laf ediyorsunuz. kız kalacak yeri yok sizde de artik kalmak istemedigi icin hemen evlilik kararı alıyor. siz soz nisan yapıyorsunuz kıza. ablam ablam diye sahipleniyorsunuz. sonra evleniyor evine cagirmadi diye uzuluyorsunuz görümcesini alıp gezdiriyorsunuz.

yani 4 aylik biri icin bunlar bu kadar duygusallik fedakarlık sildi bizi o bizim ablamızdı diye üzülmek biraz fazla değil mi?

surda pandemi bile 2 yıl sürüyor 5 ay once hayatınızda olmayan biri icin neden bu kadar duygusal bağ ve beklenti?

Ayrıca ablam ablam demeyin lutfen insanlara bu kadar cabuk baglanip ayni seyi onlardan beklemeyin.

Kim aracı olup evlendirirse onun yüzüne bakmadiklari gibi bir de düşman kesilirler
Uzak durup her türlü muhabbetinizi kesin , hayat tecrübesi kıt olan insan ile uğraşmamakta fayda var kendi haline bırakın

Herşeyi geçtim görümce aramak istiyosa verin telefonu arasın, neden üsteliyorsunuz ki. Ben de olsam bana emanet gelen kızın beni aramasını isterim. Nerde kimle olduğunu bilsem bile. Sanki fazlasıyla bağ kurup ilgi gösteriyorsunuz gibi geldi.

Hatalısınız fazla değer vermişsiniz hiç gerek yok butip insanlara

Genelleme yapmak istemezdim ama hayatta yediğim en büyük kazıkları dindar olduğunu iddia edenlerden yedim ben de dindar zarar gelmez diye düşünen gerizekalı biriydim çünkü
Ayrıca kendi ailesiyle bağ kuramayan sizle de kurmaz zaten

Delirmiş birisiii

“Senin ablan yok ki”
Elalemin kızını niye bu kadar hayatınıza dahil ettiniz?

Bu olaydan alınacak ders kimseye hakkettiğinden fazla değer vermeyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…