Ablam aldatıldı…

Ablanizin ağlamak yerine güçlü ve ne istediğine karar vermiş hali çok daha iyi değil mi? Babanız ya da etraf konuşursa konuşsun ablaniz kararlı ve önemli olan bu. Ayrıca babanız ne yapacak sokağa mı atacak? Nafaka alır, iş bulur ne bileyim çözüm bulunur mutlaka. Hayat ve hepimiz değişiyoruz dramatize edeceğinize babanıza karşı dik ve kararlı durmaya devam edin, en az hasarla kurtulsun kadin o pislikten.

Bizde öyle yapmaya çalışıyoruz babam sonunda anlamış onu ben size sahip çıkacam demiş ne gerekiyorsa yapcam demiş bundan sonra ki tek sıkıntımız şu süreci ablamın yıpranmacağı şekilde atlatmak olması

ablanızın kocasıyla babanız aynı zihniyette galiba. bir baba kızının böyle bir şey yaşamasını nasıl normalleştirebilir?
şu an enişte kişisi zaten ablanızdan nefret ediyordur mesajları falan yaydığı için. babanız nasıl cesaret edip de kızını elleriyle o adamın yanına korkmadan gönderecek? çünkü bence enişteniz ablanızdan intikam almak isteyecektir.

Benim 3 arkadaşım yozgatlılarla evlenip olaylı şekilde boşandılar 3 de aynı şekilde size çok iyi insanlar denk gelmiş onlar genelde koloni gibi yaşıyorlarmış Allahın sevgili kuluymuşsunuz cidden

Babanız böyle durumlarda böyle konuşacaksa küçücük yaşta evlendirip hayatını kaydirmasaydi kızın. Okuyup işi gücü olsaydı ne o adama ne de kendi ailesine muhtaç kalırdı. Bu şekilde kızların hayatını mahvediyorlar baya üzücü.

Benim 3 arkadaşım yozgatlılarla evlenip olaylı şekilde boşandılar 3 de aynı şekilde size çok iyi insanlar denk gelmiş onlar genelde koloni gibi yaşıyorlarmış Allahın sevgili kuluymuşsunuz cidden
Doğrudur. Benim eşimin ailesi istisnadır. Çekirdek ailesi diyelim

boşuna dememişler 'bu dünya iyi kalpliler için bir cehennemdir' diye
Bence de asla barışmasın o karaktersiz adamla, yine aynısını yapar.
Nasıl üzülmüştür, nasıl yıkılmıştır ya canım benim
Allah sorsun onlara da

Çok üzüldüm, Çok fazla desteğe ve yardıma ihtiyaç duyacağı bir travma yaşıyor kardeş olarak aramak motive etmek kafasını dağıtması için ne lazımsa yapmak lazım ki değerini hissetsin çünkü baş edeceği hislerden biri değersizlik hissi ,
Çok rencide edici bir eylem ablanlık bir durum yok yapanların ayıbı bunu anlatmak lazım,
Yetersizlik hissi ve kendini suçlama gibi psikolojilere girebilir
Arabesk ve türevlerinden uzak tutmanız lazım boş zamanda düşünüp kendini yıpratabilir boşanma insanların aşırı çirkefleştiği bir süreç sizde karşı tarafa tırnaklarınızı çıkartın ablanız belliki merhametli
Yazacaklarımı kibarca ifade etmekte zorlandım kadın bunları yaşıyor ne kadar güçlü olursak olalım böyle kırılma noktalarında profesyonel destek almadan atlatmaya çalışmak doğru değil acı sürecini uzatır oldukları şehirde araştırıp ablanı profesyonel desteğe yönlendirirsen çok güzel olur

Babamın durumu gayet iyi onun derdi klasik işte laf söz tabi çok yanlış hemde çok ama anlatamadım bir türlü işte
Ablana söyle kadının kocasına ulaşsın. İkisiyle de alay etmişler. Adamın bilmeye hakkı var. İnceldiği yerden kopsun. Adam kadını boşar. Ablanda enişteni boşasın. Tak eniştenle o kadın birbirine göre. Layık oldukları b.k çukurunda yaşasınlar. Ben insanların tercihlerini yaşayıp görmesi taraftarıyım. Neyi tercih ettiyse o.

Benimde yapacağım bu olurdu o da öğrenip hem ne yaşadığını bilsin hemde haklarını kullansın isterdim ama telefonla ulaşıp pat diye söylenecek bir durum değil çünkü adam zaten mağdur birde o sinirle şiddete yönelip haklıyken daha mağdur oldun istemem

Ablam normalde çok merhametli bir insan ama Allah’ın ona verdiği bir şey midir bilmiyorum bu konuda gözünü çok karartmış kaybedecek bişeyim yok benim diyor daha çok çekecekleri var ellerimden diyor zaten ilk hamlesini öğrenir öğrenmez yaptı bile büyün sülalesine o iğrenç kadınla iğrenç mesajlarını yollamış zaten çöpü bel altı muhabbet mesaj atmış ablama rezil ettin beni diye tabi heryerden engeli yemiş. Ablam ben durmam diyor yılların acısını çıkartacam diyor vazgeçecek gibi durmuyor. Destek konusuna gelince haklısınız oda diyor zaten razı yani en kısa sürede bir destekte alcak Allah’ın izniyle. Biz yanındayız onun

Kafasında o var ama önce evimi alsınlar bir çünkü şartları ev alınınca kimseye bişey anlatmasın millete anlaşamadık boşandık desinler istiyorlar oda ne yapar sonrasında Allah bilir ama hiç açıma merhamet duygusu kalmamış o iblislere karşı duracak gibi de durmuyor

Anlaşmalı boşansın. Protokole ev ve nafakayı yazsın. Çekişmeli olursa kadının kocasına söyleyeceğim desin. Ama bunu çok dillendirmesin önlem alabilirler. Derhal yarın bir avukat tutsun. Enişten ne iş yapıyor? Üstüne kayıtlı mal varlıkları neler?

Mesajları kimseye göndermesin ablan. Karşı tarafın tazminat hakkı doğar yoksa. Boşanma davası kapsamında değil ama iletişimin gizliliğini ihlal kapsamında. İntikam güdüsüyle hareket etmesin akıllı davransın

Ablana vereceğin en kıymetli tavsiye bir avukatla anlaşması olur. Avukatın da yaşının görece genç olmasına dikkat edin. Kıdemli diye düşündüğünüz avukatlar genelde yanında çalışan stajyerlere yazdırıyor dilekçeleri. Stajyerin yazdığı dilekçe için avukatın adına fahiş fiyatlar ödeniyor

Helal olsun ablaniza. Herkese atmis ya ekran resimlerini tebrik ederim. Annenizi babanizi da dinlemesin kesinlikle bosansin. Cocuklara anneniz babaniz baksin ablaniz da bir is bulsun calissın. Cocuklar az buyuyunce de ayrı eve çıkar mis gibi olur biter. Sakin sakin barismasın..annenizle babanizi dinlemesin

Sadece arabası var evleri babasının üstüne ama arkadaşlarının ve kuzenlerinin baya bir mal varlığını onun üstüne almışlar dükkan işyeri .. gibi yerler. Ama onun değil işte milletin oda

Sadece arabası var evleri babasının üstüne ama arkadaşlarının ve kuzenlerinin baya bir mal varlığını onun üstüne almışlar dükkan işyeri .. gibi yerler. Ama onun değil işte milletin oda
Resmiyette onun görünüyor. Arkadaşları mal kaçırmak için onun üstüne almışlardır her şeyi. Arabayı ve evi istesin ablan. Boşanmada aman asil davranayım da karşı taraf neyi kaybettiğini anlasın diye düşünüyor kadınlar sakın bu hataya düşmesin ablan. Enayi diye bakıyor erkekler

Peki ablanız boşandıktan sonra ne yapmayı düşünüyor. Belli ki mesleği yok, baba anne de istemiyor. Nolcak bu kadın. Geri dönse yazık günah mutsuz olacak, gitmese anne baba elalem huzur vermeyecek. Napsın bu kadın. Çok çok üzüldüm

Ablanız bence kadının kocasina herhangi bir mesajı göstermesin. Ne olacağı belli olmaz. Cinayet çıksa ya kendi çocukları babasız kalacak ya da diğer kadının çocukları anasız. Bunlar bana çok tehlikeli işler gibi geliyor. Biraz aklı selim davranmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…