Ablam aldatıldı…

Haklısınız.Peki o adam o kadinla mi evlenecekmiş?

işte böyle durumlarda da boşanan kadın bir süre sonra acaba boşanmasa mıydım, acaba düzelir miydi, şu kişiler beni gazladı moduna girip boşanma sürecinde kendine destek verenleri düşman belleyebiliyor. Yanlış anlaşılmasın ben sineye çeksin evinde otursun demiyorum tabikide ama şu evrede yaklaşımlar cok nötr olmalı. boşanmanın İhalesi bazen psikolojik destek verenlere kalabiliyor malesef yaşadım biliyorum.

Çok haklısınız benim de aklıma gelmiyor değil ama ben ablama da diyorum sen ister affedersin ister affetmezsin gidersin bana laf düşmez gitmem ben kararımdan vazgeçmem kesinlikle boşanacam diyorsan da senin arkadayım diyorum yoksa şu zamana kadar ona kesinlikle boşa onu falan demedim kendi diyor bende destekliyorum sadece onu

Dönse bemce adam yine devam eder aynı şeylere. Aynı evin içinde değersiz hissetmektense o şekilde acı çekmektense ayrılsın daha iyi. Zor bir Durum.. Güçlü durması gerekir rabnim güç versin. Ve dönerse adam iyice güç bulacak ailende sahip çıkmadı çekesin beni moduna girebilir. Yada şimd ayağına kapanıyor bir süre sonra kendisi de bırakabilir affederse sonra bunu yaşarsa daha yıkıcı olur. Aileniz şimdi dön desede ayrılırsa desdek, olurlar illaki diye düşünüyoeum. Rabnim feraha çıkarsın inşaallah.

Çok iyi demiş. Güçlü dursun. Her tercihin bir bedeli var. Bunca yıllık yuvayı böyle umursamazca harcadıysa maddi manevi bedelini ödesin.

Boşanması kesinlikle en doğru karar lakin boşanan her kadın bir acaba mı..? döneminden geçer bu herkes için böyledir. O yuzden tutumunuz en doğrusu hiç boşan demeyin yorum yapmayın gerçekten sonra karı koca ipektir araya giren köpektir durumu oluyor.

Babanız damadiyla yurtdışında evlenebilir çok beğeniyorsa.
Ama siz de kendinizi yipratmayin. Gurur duyun kendinizle bu cehaletten aydın biri olarak cikmissiniz. Her evliliğin dinamiği farklı.Donen de oluyor. Ablaniz güçlü duracak. O boşanmak istiyorsa babanıza sert çıkacak. O diyecek sen nasıl babasin gurursuz bir hayat yaşamama müsade ediyorsun diye. Siz değil.
Ablaniz bir karar verecek. İyisi ve kötüsü ile. Size düşen bosanirsa da dönerse de yanında olmak.

Siz babanızı ikna edecek bir aracı bulsanız malesef ki tek başına ablanız bu işin içinden çıkamaz. 17 yaşında evlenmiş mesleği yok elinde iş tecrübesi yok markette dahi zor iş bulur. Boşanmış olacak bu bile iş yerlerinde problem olabilir ki hemen iş bulamaz. Babanız destek olacak ablanız demiş boşanmadan da üzerine bir ev aldırırsa çok iyi olur. Bazı erkekler çok nankör boşanıp nafaka bile vermiyor.

Bir kere seven bir insan sevdiği insandan başka birine karşı farklı hisler besleyemez zaten birini sevdiği için midesi kaldıracağını düşünmüyorum farklı bir insanı eğer böyle bir durum olursa o insan o güne kadar maske takmış ve sevmiş numarası yapmıştır en doğru olan birdaha yüzüne bile bakmamak olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…