- 4 Mart 2022
- 759
- 706
-
- Konu Sahibi Asosyalkiz
Ohhh bayıldım bu tavrına aferim ona benimle aynı yaşta ablanz bende 27 yasndaym gurur duydum dik dursun. Hatta boşanma davasını zinadan açacağını elinde delillerin olduğunu artı birde o durumundan dolayı tazminat davası açacağını da söylesin.Ablam gözünü karartmış ailesi gelmişler sözde ikna edip eve götürecekler ablamı ne kadar komik ve acınası ama öyle. Ablam bana ev alınacak üstüme boşandıktan nafakam ödenecek yoksa gider kadının kocasına herşeyi anlatırım artık oğlunuzu sağ koyar mı süründürür mü ona kalmış demiş
Kızına kalacak evi maaşı olmayan çok baba var bu ülkede ama ablası çalışabilecek durumda zaten. Bosanir çalışır kendi ayakları üstünde durur.Boyle ailelere yazıklar olsun ya kusura bakmayın ama babanza okdr kzdm ki şuanyazık günah değil mi insan evladını bile bile ateşe atarmı.. ah içim acıdı aldatlmak zaten bir travma birde aileden destek olmaynca dönüp gitse adam artık herşeyi kendine hak görecek ailesi bile yolladı geri dye iyice sahipsiz bilecek bukadar aşağılık bir insanın düzelmesi mümkün mü asla asla asla. Allah hak ettiğinin bin mislini yasatsn o enistenize de o kadına da. Böyle insanlar kahrolsun ya şans verse bundan sonra ne yapsa adam ailem nasl olsa arkamda değil diye bir ömür bu adamı çekmek zorunda hissedecek yitip giden bir hayat daha 27 yaşında.. babanzn bir evi bir maaşı yok mu olse gitse bile kızı ortada kalmaz merak etmesin. Çocukları büyütür girer bir işe çalışır ne olacak insan yeter ki bı cozum arasn üstünü kapatmak en kolayı.
Ablam gözünü karartmış ailesi gelmişler sözde ikna edip eve götürecekler ablamı ne kadar komik ve acınası ama öyle. Ablam bana ev alınacak üstüme boşandıktan nafakam ödenecek yoksa gider kadının kocasına herşeyi anlatırım artık oğlunuzu sağ koyar mı süründürür mü ona kalmış demiş
Ben onlara söyledim eğer ona baskı yaparsanız zorlamaya kalkarsanız zaten onu kaybederler beni de kaybedersiniz iki kızınızı öldü bilirsiniz dedimBabanız iki çocuğun bakımından masrafından çekinmiş olabilir ablanız çalışmıyor anladığım kadarıyla. Ama işe girer zaten bosandiklarında çocuğa bakmak için.
Kendi diyor zaten işe girerim çalışırım diyorKızına kalacak evi maaşı olmayan çok baba var bu ülkede ama ablası çalışabilecek durumda zaten. Bosanir çalışır kendi ayakları üstünde durur.
Ben asıl bir kız babasinin bu rahatlığını anlayamıyorum. Kızıni aldatmış varmı ötesi. İnsan soğan ekmek yeriz kocana tamah etme der. 27 yaş zaten genç kadın çalışır ekmeğini kazanır. Aileler zannediyorki çocukları evlenince anne babalık bitiyor asıl zor zamanında yanında olacaksın. Sanki kürek mahkumu vermiş kızını. Akraba diye de sesini cikarmiyorsa bende birşey bilmiyorumBoyle ailelere yazıklar olsun ya kusura bakmayın ama babanza okdr kzdm ki şuanyazık günah değil mi insan evladını bile bile ateşe atarmı.. ah içim acıdı aldatlmak zaten bir travma birde aileden destek olmaynca dönüp gitse adam artık herşeyi kendine hak görecek ailesi bile yolladı geri dye iyice sahipsiz bilecek bukadar aşağılık bir insanın düzelmesi mümkün mü asla asla asla. Allah hak ettiğinin bin mislini yasatsn o enistenize de o kadına da. Böyle insanlar kahrolsun ya şans verse bundan sonra ne yapsa adam ailem nasl olsa arkamda değil diye bir ömür bu adamı çekmek zorunda hissedecek yitip giden bir hayat daha 27 yaşında.. babanzn bir evi bir maaşı yok mu olse gitse bile kızı ortada kalmaz merak etmesin. Çocukları büyütür girer bir işe çalışır ne olacak insan yeter ki bı cozum arasn üstünü kapatmak en kolayı.
Ben asıl bir kız babasinin bu rahatlığını anlayamıyorum. Kızıni aldatmış varmı ötesi. İnsan soğan ekmek yeriz kocana tamah etme der. 27 yaş zaten genç kadın çalışır ekmeğini kazanır. Aileler zannediyorki çocukları evlenince anne babalık bitiyor asıl zor zamanında yanında olacaksın. Sanki kürek mahkumu vermiş kızını. Akraba diye de sesini cikarmiyorsa bende birşey bilmiyorumBoyle ailelere yazıklar olsun ya kusura bakmayın ama babanza okdr kzdm ki şuanyazık günah değil mi insan evladını bile bile ateşe atarmı.. ah içim acıdı aldatlmak zaten bir travma birde aileden destek olmaynca dönüp gitse adam artık herşeyi kendine hak görecek ailesi bile yolladı geri dye iyice sahipsiz bilecek bukadar aşağılık bir insanın düzelmesi mümkün mü asla asla asla. Allah hak ettiğinin bin mislini yasatsn o enistenize de o kadına da. Böyle insanlar kahrolsun ya şans verse bundan sonra ne yapsa adam ailem nasl olsa arkamda değil diye bir ömür bu adamı çekmek zorunda hissedecek yitip giden bir hayat daha 27 yaşında.. babanzn bir evi bir maaşı yok mu olse gitse bile kızı ortada kalmaz merak etmesin. Çocukları büyütür girer bir işe çalışır ne olacak insan yeter ki bı cozum arasn üstünü kapatmak en kolayı.
Vay be helal olsun ablana inşallah burunlarını sürte sürte yaptırır bu dediklerimi. Allah aşkına sizde bu süreçten bizi haberdar edin. Ablanizi nasıl takdir ettim. O kansız zaten ablanizin çocukluğunu genç kızlığını heba etmiş. Hiç değilse bundan sonra ev bark sıkıntısı olmadan kendi yağıyla kavrulur. İşe girer mis gibi de yaşar. Ne idugu belirsiz kadınların koynundan çıkıp ta gelemezAblam gözünü karartmış ailesi gelmişler sözde ikna edip eve götürecekler ablamı ne kadar komik ve acınası ama öyle. Ablam bana ev alınacak üstüme boşandıktan nafakam ödenecek yoksa gider kadının kocasına herşeyi anlatırım artık oğlunuzu sağ koyar mı süründürür mü ona kalmış demiş
Ohhh bayıldım bu tavrına aferim ona benimle aynı yaşta ablanz bende 27 yasndaym gurur duydum dik dursun. Hatta boşanma davasını zinadan açacağını elinde delillerin olduğunu artı birde o durumundan dolayı tazminat davası açacağını da söylesin.
Lütfen ablanıza destek olun ve elinizi üstünden çekmeyin . Aferim ona tırsıp iki çocukla ne yapacağım diye korkmadan onurlu davranış sergiliyor .Kendi diyor zaten işe girerim çalışırım diyor
Hayatımda bundan daha mantıklı bir şey duymadım. Vallahi helal olsun ablanıza. Ne cesur ne akıllı kadınmış. Aslan mübarek. Geri adım atmasın bence. O herif de çeksin cezasını. Sadece boşanmakla canı yanmaz onun. Asıl buralardan vurmak lazım. Sizi de ayrıca tebrik ederim. Abla kardeş çok kaliteli insanlarsınız. Dilerim en kolay ve karlı şekilde kurtulur kocasındna.Ablam gözünü karartmış ailesi gelmişler sözde ikna edip eve götürecekler ablamı ne kadar komik ve acınası ama öyle. Ablam bana ev alınacak üstüme boşandıktan nafakam ödenecek yoksa gider kadının kocasına herşeyi anlatırım artık oğlunuzu sağ koyar mı süründürür mü ona kalmış demiş
Ablam gözünü karartmış ailesi gelmişler sözde ikna edip eve götürecekler ablamı ne kadar komik ve acınası ama öyle. Ablam bana ev alınacak üstüme boşandıktan nafakam ödenecek yoksa gider kadının kocasına herşeyi anlatırım artık oğlunuzu sağ koyar mı süründürür mü ona kalmış demiş