• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin eşi.

Çok mu yaşı küçük, biraz da saf mı bu gelin? Niye kendi evinde oturmamış o kadar bebesinin rahatına düşkünse?
Ya da illa annene gidecekse niye seni de çağırıyor?
24 yasında. Annem işte iken beraber vakıt gecırmek için çağırdı, kendi evinde oturmadığı konusuna gelince çocuk durmaz bır basına bas edemezmiş.

suç sizde evin sobalı olduğunu, çocuğunuzun gece huzursuz olduğunu bile bile neden kış günü geline uyup kalmaya gidiyorsunuz?

cnm sakın yanlış anlama ama sizde abartmışsınız . çocuğum baskı altında kaldı kızımı kısıtlamaya çalıştı fln. ne yapmış yani "hişşşt sus bebek uyuyor "demiş. bunda bişi yok bence. çocuğu uykuda korkar sıçrar diye endişelenmiş

sizde çocuğunuzu soğuk odalarda gezdirmek yerine sessiz kalması için çaba gösterseydiğiniz elinizden geldiği kadar
gelin hanım annenize biraz alınmış ve ağlamış
ben iki tarafı da hatalı buldum
Elimde zeka sevıyesı yuksek bir çocuk var, beni zorluyor ve oda bunu biliyor. Böyle bir çocuk nasıl sessız kalabilir? Yada böyle bir çocuğa defalarca sus demek ne kadar mantıklı? Inanın ayırmam onun yavrusunu her çocuk özeldir benim için, benım onun şunun yok, çocuk her yasta kıymetlıdır her konuda.

suç sizde evin sobalı olduğunu, çocuğunuzun gece huzursuz olduğunu bile bile neden kış günü geline uyup kalmaya gidiyorsunuz?
Yola iki odayıda ısıtırız diye çıktık ama umduğunuz gibi olmadı. Bunu inanın ben sorun etmedim.Anlattığım gibi... Sonuç olarak kızım ağlamadı ve o benı ve kızımı kırdığı ile kaldı.

24 yasında. Annem işte iken beraber vakıt gecırmek için çağırdı, kendi evinde oturmadığı konusuna gelince çocuk durmaz bır basına bas edemezmiş.
Hasta harbi, çok mu aradınız bunu? Oldu sen gündüz kızı eğlendir, annen onun çocuğuna baksın, bir de put kesilin maailece, şahzedemiz rahatsız olmasın.

Hasta harbi, çok mu aradınız bunu? Oldu sen gündüz kızı eğlendir, annen onun çocuğuna baksın, bir de put kesilin maailece, şahzedemiz rahatsız olmasın.
Biz aramadık abim buldu:)evet düşündüğü gibi olmayınca sinirlendi galiba

Elimde zeka sevıyesı yuksek bir çocuk var, beni zorluyor ve oda bunu biliyor. Böyle bir çocuk nasıl sessız kalabilir? Yada böyle bir çocuğa defalarca sus demek ne kadar mantıklı? Inanın ayırmam onun yavrusunu her çocuk özeldir benim için, benım onun şunun yok, çocuk her yasta kıymetlıdır her konuda.

anlıyorumo_O benim çocuğumda öyleydi :( yalnız bu çocuklara zeka seviyesi yüksek demiyorlarda hiperaktif diyorlar sanırsam:KK64: her çocuğun zekası kendine. neyse konu bu değil de

bence iki taraf ta fevri davranmış ve düşünmeden konuşmuş (bu arada benim içi de her çocuk özeldir:nazar:)

Mesela kızım puzzle yapıyor ahşap, ses çıkınca şişşt diyor böyle şeyler... Ee ne yapsın bu çocuk?

Inanın benı bu konu üzüyor. Bir anne için ıkı yaşındaki çocuğa yetememek o kadar acı ki:( bu konuyu defalarca konuştuk onunla,zorlandığımı oda biliyor. Nedense ben benim çocuğum diyemıyorum karşıda bir çocuk varsa kıyamıyorum yaa

Allahım nasıl bir iticilıkte kadınmış, abiniz çok aradı mı acaba böylesini
Ya çok yüz bulmuş ya da aranızda çooook büyük bir gerginlik geçmiş daha önce
Dediğim gibi hamile iken içtiği süt bardağını yıkatmadım artık siz düşünün,evet çok yuz buldu bizde hata.

Sadece ağlasa annedir kıyamıyordur diyeceğim ama yemek yıyoruz birden döndü arkasını yattı bi guzel daha çok ağlıyor. Sinirleri bozulmuş, neden soba yanmıyormuş. Güzelce de konuştum ıyı değilsin yardım al diye ama sonrasında yasananlar gercekten sıktı canımı.

Inanın elimden geldiğince idare etmeye çalıştım. Kızım baskı altında kalmasın diye çıktım odadan, kızım o odada kalsa idi ne olurdu bilmiyorum. Idare ettim, anlatmaya çalıştım ama anlamadı. Bende kızıma sessiz kalması gerektiğini söyledim. Birde diyor bi çocuk hiç mi oyuncak oynamaz. Zaten gözlem altında çocuk bunu oda biliyor ben yetemıyorum zeka konusunda kızıma, bilinen birsey. Evet zor bir çocuk, onun ki bile bile lades gibi bişey oldu.

Kusura bakmada, gelin ne dese desin, senin cocugun senin sorululugun. Sen onu bilerek soguk odaya götürdün. Insan sirf rest cekmek icin cocugunu sogukta uyuturmu? :KK57:

Yani bana sorarsan, ikinizde pek saglikli düsünemiyorsunuz. Ve evet, 2 yasindaki kiz ne zaman sessiz kalacagini ögrenmeli. Sonucta o'da kücük, ayni saatlerde uyumuyorlarmi? Ve kiz gece halen uyaniyor mu? Ki baktin ses yapiyor, diger odaya götürüp, herkes uyudugunu tembihleyip, tekrar yatak odasina götürebilirdin.

Asil benim tuhafima giden bide nasil 2 yadinda ve 6 aylik cocuklari sobali eve götürdekleri soguk kis gününde? Dedigim gibi, bence ikinizde dengesizsiniz.

Kusura bakmada, gelin ne dese desin, senin cocugun senin sorululugun. Sen onu bilerek soguk odaya götürdün. Insan sirf rest cekmek icin cocugunu sogukta uyuturmu? :KK57:

Yani bana sorarsan, ikinizde pek saglikli düsünemiyorsunuz. Ve evet, 2 yasindaki kiz ne zaman sessiz kalacagini ögrenmeli. Sonucta o'da kücük, ayni saatlerde uyumuyorlarmi? Ve kiz gece halen uyaniyor mu? Ki baktin ses yapiyor, diger odaya götürüp, herkes uyudugunu tembihleyip, tekrar yatak odasina götürebilirdin.

Asil benim tuhafima giden bide nasil 2 yadinda ve 6 aylik cocuklari sobali eve götürdekleri soguk kis gününde? Dedigim gibi, bence ikinizde dengesizsiniz.
Bu ne cesaret, ne demek dengesiz? Pardon da konunun bütün sayfalarını okudunuz mu? Haddini bil kendine gel!

Inanın elimden geldiğince idare etmeye çalıştım. Kızım baskı altında kalmasın diye çıktım odadan, kızım o odada kalsa idi ne olurdu bilmiyorum. Idare ettim, anlatmaya çalıştım ama anlamadı. Bende kızıma sessiz kalması gerektiğini söyledim. Birde diyor bi çocuk hiç mi oyuncak oynamaz. Zaten gözlem altında çocuk bunu oda biliyor ben yetemıyorum zeka konusunda kızıma, bilinen birsey. Evet zor bir çocuk, onun ki bile bile lades gibi bişey oldu.

Gelininiz kızınızı şüphelenip psikolga götürdüğünüzü, üstün zekalı olduğunu, çocuğunuzun gelişiminin önde olduğunu falan biliyor mu
Belki o yüzden kıskanıyor olabilir, ve çocuklarınız üstünden o yüzden tartışıyorsunuzdur
Her anne ister çocuğum zeki olsun diye
Kızın korkutmasın çocuğumu aklı gider falan demiş, işte senin çocuğun kız falan diye aşağılamaya çalışmış
Belki bu yüzdendir....

Merak ediyorum sizin çocuğunuz var mı?siz baştan sona bir okuyun istersenız, ben çocuğumu soğukta uyutmadım, psikolojik olarak etkileneceğini düşündüğüm için odadan çıkardım. Lütfen dikkat ediniz yazdıklarınıza, hadsizleşmeyin.

Elektrik sobasının prizi neden ısınıyor takınca onu anlamadım. Hadi öyle siz sobalı oda da ya da o sobalı odada yatıp biri de girseydi öbür odada yorganın altına. O da evham yapmış olabilir uyanınca bir daha uyumazsa diye ayrıca kaynanasının evine de herkes gitmek istemez o kendisi istemiş olur böyle şeyler bunun için görüşmeyecek misiniz kim dört dörtlük anlaşıyor ki

Back
X