• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin eşi.

Belliki sinirleri bozuk ya da kompleksli. Çok sağlıklı bir psikolojisi yok. İlişkiyi minimuma indirin bence birdaha böyle talebinde işim var diyerek bahane uydurun. Abinizin yanında iyi ama başbaşayken mesafeli olun. Böyle insanların ne zaman ne yapacağı belli olmaz.

görmemişin oğlu olmuş tutmuş .....koparmış...daha da görüşmem ben olsam..abim sorarsa da karının densizliğinden görüşmüyorum,dünyada bi çocuk sizde yok, derdim..
ama ben anlamadım yengesi annesine gidecekmiş bunu da çağımış. yengeyi tanımıyor mu az çok? kış günü alıp çocuğunu sokağa çıkmasaymış meğer.

Cocuk bu aglayabilir.keske bebeginizi soguk odaya goturmeseydiniz.benim abimim esi de bole en ufak birsey de aglar tum ailenin bayramini zehir etmisligi var aglayarak ;)

o ağlıyor diye evladını soğuk dolaştıman ona olan öfkeni içine atmandan kaynaklanıyor....kus gitsin ....abine de derki bak böyle iyi niyetli davrandım beni hep ağlattılar bunu dediler şunu dediler...bilirim böyle tipleri

Gidelım kalalım anneme de moral olur diye düşündüm. Boyle olacağını bilse idim gider mıydim hiç:KK43:

Annenize yazık olmuş, anlaşılan kadın evinde bir tek kendine yetiyor evinin düzeni kendisine göre. Neyse aklınızda bulunsun, abiniz şehir dışına gidince yalnız kalmak istemiyorsa annenizi davet etsin gelin hanım.

Evet beraber kestırdık. Annem hakkında konuşurken kaynanam diye konuşuyor. Size soruyorum sayılıyor mu?

Annem ona senın çocuğun üşürse dığerıde üşür o da çocuk demiş buna takılmış hanımefendı. Bu zamana kadar şu kötu görümcelerden olmadım, aynı yastayız hamileliğinde gene aynı ortama geldiğinde hiç ama hiiiç iş yaptırmadık, içtiği sutun bardağına kadar yıkadık. Şimdi bu insanlık mı? Ama nasıl ağlıyor görmelisiniz, kızımı kısıtlamaya çalıştı hişşt sus bebek uyuyor fln dıye yavrum baskı altında kaldı. Bende açık açık konuştum senın yavrun nasıl değerliyse benım de bı o kadar gibisinden. Ikı gün boyunca oflayıp pofladı, aldı çocuğunu oturdu. Annem zaten yaralı, bız geleceğiz diye baska neler yapmış nasıl mutluydu:KK43: zehir ettı kadına. Tek neden çocuğun korkacağı oldu.
HEM SANA GİDELİM DİYE BASKI UYGULAYIP HEVESLENDİRİP GİTTİKTEN SONRADA BUNLARI YAPMASI AKIL İŞİ DEGİL. KENDİNDEN BASKASINI DÜŞÜNMEYEN BENCİL İNSANLARA SİNİR OLUYORUM. Bİ DAHA BENCE MUHATTAB OLMA DERİM.ÇOCUGUNA YAZIK OLMUŞ

Son düzenleme:
HEM SANA GİDELİM DİYE BASKI UYGULAYIM HEVESLENDİRİM GİTTİKTEN SONRADA BUNLARI YAPMASI AKIL İŞİ DEGİL. KENDİNDEN BASKASINI DÜŞÜNMEYEN BENCİL İNSANLARA SİNİR OLUYORUM. Bİ DAHA BENCE MUHATTAB OLMA DERİM.ÇOCUGUNA YAZIK OLMUŞ
Benı anladığınıza sevındım

Olay yaratmamak için annem üzülmesin diye dığer tarafa gectım. Kadın 45 yaşında ıkıncı bir kadın için terkedilmiş zaten, psikolojısı iyi değil. Üzülmesin istedım.

benim anlamadığım onun eşi dışarıda sanırım yanlız kalmamak için annende kalmak istedi sizin çocuğunuz var eşiniz nerde orasını anlamadım ama siz neden annenizde kalmak zorundasınız hayret...gitsin çocuğuyla kayınvalidesinde kendi kalsın hazır kayınpederde yok...madem çocuğunuz onun çocuğunu rahatsız edecek seni neden çağırıyor yada sen nasıl kabul ediyosun....kafamda deli sorular.....eşi dışarıda olunca insan evde neden kalamaz o da ayrı bir konu illa birinin himayesimi gerekli(boşanan kadınlar ne yapsın) annen tek başına yaşıyor üstelik sobalı evde bide sizi çağırıyo aynı oda içinde o kadar insan nasıl kalır?????anlaşılan gelin hanım hem yanlız kalamıyo hemde rahat edecek....çok ilginç anlattıklarınız yada bana ters bende rahatıma düşkünümdür eşimde görev için şehir dışına çıkar ama hiçbir zaman birinin himayesine ihtiyaç duymadığımdan bana tuhaf geldi....Sırf gelin istedi diye eşimin ve çocuğumun rahatını bozamam onlar benim önceliğimdir gerisi teferruat....

Annenizin morali iyi değil ve yengeniz bir incelik yapıp (kolay kolay hiç birimiz yapmayız) kayınvalidesini mutlu etmek için ona gidelim onda kalalım demiş.Bi kere bunu taktir ettim, odalarda ışıksız, katıksız bi çare kalsam dahi görümceme böyle bi teklifte bulunmam kendi adıma :)
ikincisi ;

burda öyle bir belirtmişsiniz ki sanki kız durduk yere kendi kendine ağlamış gibi algılanıyor.
halbu ki;

böyle bir cümle kurmuş anneniz ki eminim kız ağladıysa anneniz bu uslüpla söylememiş olabilir, biraz objektif olalım.
Son olarak sadece bir odada soba yanıyorsa ya buna ikimizde katlanıcaz (netice de yengenin çocuğuda gece uyanıp senin çoıcuğunu korkutabilir) ya da herkes evine dağılacak diyip çocuğunuzu hasta edecek fedakarlıklara hiç girmeyecektiniz.
Neden anlamak istemıyorsunuz? Gercekten sağlıklı karar verebilmek için herseyı eksiksiz anlattım. Bır hafta zaman gezmez dıye eşi yokken annesini aramış ilk oda misafirim gelecek demiş bu durumda anneme gelmek zorunda kaldı.Konuştuk ağlarsa biz ilgileniriz, çocuk bunlar ağlayacak tabii diye.. Onun verdıği cevap ben çocuğumu ağlatacaksam neden geldim oldu.

benim anlamadığım onun eşi dışarıda sanırım yanlız kalmamak için annende kalmak istedi sizin çocuğunuz var eşiniz nerde orasını anlamadım ama siz neden annenizde kalmak zorundasınız hayret...gitsin çocuğuyla kayınvalidesinde kendi kalsın hazır kayınpederde yok...madem çocuğunuz onun çocuğunu rahatsız edecek seni neden çağırıyor yada sen nasıl kabul ediyosun....kafamda deli sorular.....eşi dışarıda olunca insan evde neden kalamaz o da ayrı bir konu illa birinin himayesimi gerekli(boşanan kadınlar ne yapsın) annen tek başına yaşıyor üstelik sobalı evde bide sizi çağırıyo aynı oda içinde o kadar insan nasıl kalır?????anlaşılan gelin hanım hem yanlız kalamıyo hemde rahat edecek....çok ilginç anlattıklarınız yada bana ters bende rahatıma düşkünümdür eşimde görev için şehir dışına çıkar ama hiçbir zaman birinin himayesine ihtiyaç duymadığımdan bana tuhaf geldi....Sırf gelin istedi diye eşimin ve çocuğumun rahatını bozamam onlar benim önceliğimdir gerisi teferruat....
Hayır yazdıklarım size ters değil aksine çok ıyı anlamışsınız. Evet bende buna anlam veremıyorum

Back
X