• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin eşi.

Gelininiz kızınızı şüphelenip psikolga götürdüğünüzü, üstün zekalı olduğunu, çocuğunuzun gelişiminin önde olduğunu falan biliyor mu
Belki o yüzden kıskanıyor olabilir, ve çocuklarınız üstünden o yüzden tartışıyorsunuzdur
Her anne ister çocuğum zeki olsun diye
Kızın korkutmasın çocuğumu aklı gider falan demiş, işte senin çocuğun kız falan diye aşağılamaya çalışmış
Belki bu yüzdendir....
Evet herseyı biliyor.Bana dediği kızımın şuan yaptıklarını okulda buyuk çocuklara öğretıyorum oldu.

Kusura bakmada, gelin ne dese desin, senin cocugun senin sorululugun. Sen onu bilerek soguk odaya götürdün. Insan sirf rest cekmek icin cocugunu sogukta uyuturmu? :KK57:

Yani bana sorarsan, ikinizde pek saglikli düsünemiyorsunuz. Ve evet, 2 yasindaki kiz ne zaman sessiz kalacagini ögrenmeli. Sonucta o'da kücük, ayni saatlerde uyumuyorlarmi? Ve kiz gece halen uyaniyor mu? Ki baktin ses yapiyor, diger odaya götürüp, herkes uyudugunu tembihleyip, tekrar yatak odasina götürebilirdin.

Asil benim tuhafima giden bide nasil 2 yadinda ve 6 aylik cocuklari sobali eve götürdekleri soguk kis gününde? Dedigim gibi, bence ikinizde dengesizsiniz.
Böyle kişiliksiz cevaplar üzerıne insan konu açtığına açacağına pişman oluyor. Ne çok sevıyorsunuz bol keseden konuşup hakaret etmeyi.

Evet herseyı biliyor.Bana dediği kızımın şuan yaptıklarını okulda buyuk çocuklara öğretıyorum oldu.

Bu kız öğretmen mi bir de ? Yani ben cahil cühela bir kız sanmıştım...
Bence kızınızın durumunu kıskanıyor açık ve net. Zaten öğretmense herşeyin farkındadır

Elektrik sobasının prizi neden ısınıyor takınca onu anlamadım. Hadi öyle siz sobalı oda da ya da o sobalı odada yatıp biri de girseydi öbür odada yorganın altına. O da evham yapmış olabilir uyanınca bir daha uyumazsa diye ayrıca kaynanasının evine de herkes gitmek istemez o kendisi istemiş olur böyle şeyler bunun için görüşmeyecek misiniz kim dört dörtlük anlaşıyor ki
Kızımın yaptığı puzzle sesınden bile şişşt demesi ve daha biçok sebep var. Dediğim gibi masumca evham yapsa anlarım ben onu ben de anneyim sonuçta.

Bu kız öğretmen mi bir de ? Yani ben cahil cühela bir kız sanmıştım...
Bence kızınızın durumunu kıskanıyor açık ve net. Zaten öğretmense herşeyin farkındadır
Çoğu kez sordu kızımın yaptıklarını oğlu ne zaman yapacak diye, ben kıyaslamamasını bu durumun hiçde sanıldığı gibi olmadığını anlattım

Konu benım yada onun çocuğu değil, yeğenım de benım canım, bir baska çocukta... Elimde tv izlemeyen,oyuncak oynamayan, sorularıyla susmayan bır çocuk var. Gıderken puzzle, kıtap, oyun hamuru gibi aktıvıtelerini götürdüm. Kızım kıtabı eline alıyor kendince okuyor. Bu durumu biliyor ve sessiz olmasını söylüyor. Bu durum dengesızlik mi oluyor şimdi? Hani bir uye dengesızsin demış ya hey Allah'ım

Merak ediyorum sizin çocuğunuz var mı?siz baştan sona bir okuyun istersenız, ben çocuğumu soğukta uyutmadım, psikolojik olarak etkileneceğini düşündüğüm için odadan çıkardım. Lütfen dikkat ediniz yazdıklarınıza, hadsizleşmeyin.

Ne psikolojisi allasen? Soguk odada uyumak ona daha mi iyi geldi sanki? Öyle konusuyorsun ki sanki gelin iskence yapacakmis gibi. Yani bal gibi sirf rest cekmek icin, soguk odada uyuttun cocugu.

Ikinizde birbiriniz ile gecinemedinz, ikinizde hata yaptiniz, bu kadar basit.

bencil dünya kendisinin ve çocuğunun etrafında dönüyor:KK62:
küçücük çocuğu soğuk odada yatmasına sebep olmuş hasta etmiş :KK11:
keşke gitmeseydiniz diğer odaya
çocuk ağlar zırlar iki dakika sonra oynar iki yaşındaki kızın ağzını mı bantlıyacaktınız
sinir oluyorum böylelerine
bir de öğretmenmiş mesleğimden utandım o_O

Böyle kişiliksiz cevaplar üzerıne insan konu açtığına açacağına pişman oluyor. Ne çok sevıyorsunuz bol keseden konuşup hakaret etmeyi.

Vay be beni tam tamini 3 defa alinti yamissiniz. Millet burda gelinin üzerine gittiginde, psikopat, dengesiz dediginde pekte hosuna gidiyordu ama :KK14:

Ayrica dengesiz demek hakaret degildir. Saglikli düsünemiyor anlaminda dedim. Ve evet, 2 yasindaki cocugu, kis günü soguk odada uyutmak pek saglikli bir düsünce degil.

Konuyu tekrar okuyunca hatta art niyet bile görebiliyorum. Gelinin üzerine attikca attiyorsun, yok erkek diye oglunu seviyor, yok sirtini dönüp agladi,.. Ama kendin elestirildiginde kiziyorsun. Ben konuya hem inanmamaya basladim, hem samimiyetsiz buldum.

Buda sana son mesajim olsum, bos yere polemige girmek istemiyorum. Sanada bol bol gelin atmalarini diliyorum, iyi forumlar :KK14:

Ne psikolojisi allasen? Soguk odada uyumak ona daha mi iyi geldi sanki? Öyle konusuyorsun ki sanki gelin iskence yapacakmis gibi. Yani bal gibi sirf rest cekmek icin, soguk odada uyuttun cocugu.

Ikinizde birbiriniz ile gecinemedinz, ikinizde hata yaptiniz, bu kadar basit.
Nasıl bır sevıyedır bu? Senın de yaran var ANLAŞILAN. Sen anlamak mı istemıyorsun? Ben çocuğu uyutmadım, lütfen benım anneliğimi yargılama. Evet o senın basite aldığın psikolojı o kadar önemli ki!

Vay be beni tam tamini 3 defa alinti yamissiniz. Millet burda gelinin üzerine gittiginde, psikopat, dengesiz dediginde pekte hosuna gidiyordu ama :KK14:

Ayrica dengesiz demek hakaret degildir. Saglikli düsünemiyor anlaminda dedim. Ve evet, 2 yasindaki cocugu, kis günü soguk odada uyutmak pek saglikli bir düsünce degil.

Konuyu tekrar okuyunca hatta art niyet bile görebiliyorum. Gelinin üzerine attikca attiyorsun, yok erkek diye oglunu seviyor, yok sirtini dönüp agladi,.. Ama kendin elestirildiginde kiziyorsun. Ben konuya hem inanmamaya basladim, hem samimiyetsiz buldum.

Buda sana son mesajim olsum, bos yere polemige girmek istemiyorum. Sanada bol bol gelin atmalarini diliyorum, iyi forumlar :KK14:
Yıllardır üyeyim buraya, hangi birgün konu açmışım bununla alakalı? uyutmadım diyorum anlamıyor musun? Zaten tartışma da bu yuzden çıktı. Evet yazmayın mümkünse

Kızımı bu konuya dahil ettiğim için bile kendimden utanıyorum sen neyın saçmalığını yapıyorsun bana? Senın o erkek diye basite aldığın sevmeler varya ileride bir canavara dönüştürüyor çocuğu. Ben erkeğim döverim, severim, taviz tecavüz ederim ben erkeğim ya hani her seyi yapabilirim.Bana dediği laf benımki erkek sen kızını düşün. Lütfen daha fazla saçmalamayın

Konu benım yada onun çocuğu değil, yeğenım de benım canım, bir baska çocukta... Elimde tv izlemeyen,oyuncak oynamayan, sorularıyla susmayan bır çocuk var. Gıderken puzzle, kıtap, oyun hamuru gibi aktıvıtelerini götürdüm. Kızım kıtabı eline alıyor kendince okuyor. Bu durumu biliyor ve sessiz olmasını söylüyor. Bu durum dengesızlik mi oluyor şimdi? Hani bir uye dengesızsin demış ya hey Allah'ım
anlatma bacim,cogu anlamaz.Onlar takmislar cocugu cikarmissin soguga,ne de olsa Görümcesin, bi kulpunu bulur seni suclu cikarirlar :-)

Arkadasim var benim, oda ayni kafada.Oglu 8 aylik benim oglum 12 aylik...tabi benimki daha merakli herseye,elliyeyim dokunayim kafasinda,ufak daha ögrenemiyor haliyle...arkadasimin cocugu hep bi tutmak istiyor,elini uzatiyor,tutayim diye,belkide yolucak oda bebek sonucta,ben hep kolluyorum dikkat ediyorum vs.
Bu arkadas gecenlerde ogluma,yani 12 aylik bebege "aaa dikkat et xy yolma valla bende seni yolarim dedi"
Bende birsey demedim, alttan aldim ama tersime gitti.Yanimizdaki arkadas dayanamadi ama "aman yavas yol,elinde kalmasin bebe,cocuk icin kavga mi ediceksin" dedi bu bir bozuldu

bide eltim var ayni kafada,cocugu uyuyorsa cit cikmicak,sanki baska bebe yok evde,adim atilmicak vs.
Bosver be gülüm,bazi insanlar fikirsiz ,suursuz ...

2 yasindaki cocuk bu,cocuk yani,bide hiperaktiv!
ya cocugunuz yok yada yok,bir annenin böyle düsünecegine inanamiyorum ...

anlatma bacim,cogu anlamaz.Onlar takmislar cocugu cikarmissin soguga,ne de olsa Görümcesin, bi kulpunu bulur seni suclu cikarirlar :-)

Arkadasim var benim, oda ayni kafada.Oglu 8 aylik benim oglum 12 aylik...tabi benimki daha merakli herseye,elliyeyim dokunayim kafasinda,ufak daha ögrenemiyor haliyle...arkadasimin cocugu hep bi tutmak istiyor,elini uzatiyor,tutayim diye,belkide yolucak oda bebek sonucta,ben hep kolluyorum dikkat ediyorum vs.
Bu arkadas gecenlerde ogluma,yani 12 aylik bebege "aaa dikkat et xy yolma valla bende seni yolarim dedi"
Bende birsey demedim, alttan aldim ama tersime gitti.Yanimizdaki arkadas dayanamadi ama "aman yavas yol,elinde kalmasin bebe,cocuk icin kavga mi ediceksin" dedi bu bir bozuldu

bide eltim var ayni kafada,cocugu uyuyorsa cit cikmicak,sanki baska bebe yok evde,adim atilmicak vs.
Bosver be gülüm,bazi insanlar fikirsiz ,suursuz ...
HAKLI ıken haksız duruma düşer mi insan? O haldeyım inan. Bu konu benı düşündürmese uzerınde durmam. Ben çocuğuma neden haksızlık edeyım, şimdi suçlu ben mı oldum? Inan ne eksik ne fazla anlattım buraya, olay çıkmasın diye alttan aldım:(

gelininiz kendi rahatı için herkesi yönlendirmeye çalışan biri gibi,evde tek kalmak istemiyor annenize gitmeyi planlıyor,anneniz çalışıyormuş,orada tek canı sıkılacağı için sizi de çağırıyor,çocuğunun uykusu kaçacak diye sizden çocuğunuzu ses çıkartmamasını istiyor.siz gelin hanımı bu güne kadar tanıyamamışsınız ya da hep alttan almışsınız,şimdi kızınız hasta olunca bu durum canınızı sıkmış.bundan sonra yapacağınız şey mesafeli olmak.çok fazla bir araya gelmeyin.

HAKLI ıken haksız duruma düşer mi insan? O haldeyım inan. Bu konu benı düşündürmese uzerınde durmam. Ben çocuğuma neden haksızlık edeyım, şimdi suçlu ben mı oldum? Inan ne eksik ne fazla anlattım buraya, olay çıkmasın diye alttan aldım:KK43:
yok canim neden suclu olasin ki, bekara kari bosamak kolay gelir :-)

ve her zaman cocugu olmayan akil verir,onlar daha iyi bilir hahah gülesim geldi ya bosver canim takmaaa kendi kaybeder
herkes haddini bilecek,cok basit

2 yasindaki cocuk bu,cocuk yani,bide hiperaktiv!
ya cocugunuz yok yada yok,bir annenin böyle düsünecegine inanamiyorum ...
. Benım çocuğum zaten yetenedığımız için hırçın, benım ona öğretmek istedıklerımı o zaten biliyor! Evet onun psikolojısı herseyden önemli.

Back
X