• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin eşi.

Aranızda öncesinden bi gerginlik vardı sanırım birbirimizi cekemiyorsunuz. Biriniz ağlıyor biriniz ortamı terk ediyor. Pek bir araya gelmeyin bence.
Inanın tek bir kavgamız olmadı. Oda söyler ıyı gecındığımızı, bazı sevmedıpım tarafları oldu görmezden geldim. Bu arada sıkı fıkıda değiliz öyle. On gunde bır gıderım oda davet edılırsem. Konu çocuğum olunca değişti tabii

keşke ona inat çocuğunuzu soğuk odalarda gezdirmeseydiniz
bu konu açılırsa ağzının payını verin
sessiz kalırsanız sonra çok üzülüyorsunuz
2 yaşındaki çocuk tabi ses yapacak
birde kendi demiş annemde kalalım diye hey Allah' ım

Keşke gitmeseydiniz. Zaten sizi neden çağırdı anlamadım,bebeği çok kıymetliyse blmiyor mu sizin çocuğunuz olduğunu. 2 yaşında çocuk ne anlar sessiz olmaktan ne kadar olabilir.

Gıtmeden ona soyledım kızım ağlar ona gore dıye. Neymış elektrikli sobaya güvenmiş hey Allah'ım yaa! Gecenın bırınde soba kuralım dıyor. Başımızda adam yok ki zaten yedek soba da yok. Annem sinirlendi kızım böyle yapacaksan gelme bır daha, çocuk bu ağlayacak korkacak diye... Gece kızım ağlamadı bu arada.

abinin eşi giderken senin gitmen gerekiyor muydu? şart mıydı daha doğrusu?
anlamadım kendin gidiyorsun.. tanımıyor musunuz insanları da olası sorunların olacağını bilmiyor muydunuz?

lohusalik depresyonunu atlatamadi mi ki sirf cocuk ses yapcak diye agliyor kadin? Allah allah..
tavirlarindan rahatsiz oluyorsaniz bosverin gorusmeyin

Bence kafana takma bu durumu.Onun çocuğu daha 6 aylık olduğu için farklı düşüncelere sahip diye düşünüyorum.Sana karşı bir garezi olsaydı senle birlikte annene gitmek istemezdi diye düşünüyorum.Ha arana seviye koyabilirsin.Çocugun konusundaki hassasiyetlerini belirterek.
Olabilir.. Bunu bende düşündüm.ama çocukları bu Saçma tartışmaya yakıştırmak da neyın nesı onu anlamıyorum.

Annenizin morali iyi değil ve yengeniz bir incelik yapıp (kolay kolay hiç birimiz yapmayız) kayınvalidesini mutlu etmek için ona gidelim onda kalalım demiş.Bi kere bunu taktir ettim, odalarda ışıksız, katıksız bi çare kalsam dahi görümceme böyle bi teklifte bulunmam kendi adıma :)
ikincisi ;

bizim gelin astı suratını ağlamaya basladı nedenı ise benım kızım gece uyanıp ağlarsa çocuğu korkar aklı gıdermiş. Sonrasında bana saka yollu dıkkat et ağlatma çocuğunu dedı, ben ise olduuu baska? Ağzını bantlayayım istersen dedım. Sonrasında ağlamaya basladı benım çocuğum ağlayacak rahat edemeyecek diye.
burda öyle bir belirtmişsiniz ki sanki kız durduk yere kendi kendine ağlamış gibi algılanıyor.
halbu ki;

Annem ona senın çocuğun üşürse dığerıde üşür o da çocuk demiş buna takılmış hanımefendı.
böyle bir cümle kurmuş anneniz ki eminim kız ağladıysa anneniz bu uslüpla söylememiş olabilir, biraz objektif olalım.
Son olarak sadece bir odada soba yanıyorsa ya buna ikimizde katlanıcaz (netice de yengenin çocuğuda gece uyanıp senin çoıcuğunu korkutabilir) ya da herkes evine dağılacak diyip çocuğunuzu hasta edecek fedakarlıklara hiç girmeyecektiniz.

Olabilir.. Bunu bende düşündüm.ama çocukları bu Saçma tartışmaya yakıştırmak da neyın nesı onu anlamıyorum.
görmemişin oğlu olmuş tutmuş .....koparmış...daha da görüşmem ben olsam..abim sorarsa da karının densizliğinden görüşmüyorum,dünyada bi çocuk sizde yok, derdim..

Back
X