- Konu Sahibi yorgundunya
Gelecekten açıldı konu benım oğlum erkek siz ... Düşünün dedı Kızımın adını söyleyerek.
Bu düşüncede olan kadınlardan nefret ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelecekten açıldı konu benım oğlum erkek siz ... Düşünün dedı Kızımın adını söyleyerek.
Erkek erkek bu yaaa diye sevıyor çocuğunu . Allah'ım nasıl insanlarla uğraşıyorumBu düşüncede olan kadınlardan nefret ediyorum
Inanın tek bir kavgamız olmadı. Oda söyler ıyı gecındığımızı, bazı sevmedıpım tarafları oldu görmezden geldim. Bu arada sıkı fıkıda değiliz öyle. On gunde bır gıderım oda davet edılırsem. Konu çocuğum olunca değişti tabiiAranızda öncesinden bi gerginlik vardı sanırım birbirimizi cekemiyorsunuz. Biriniz ağlıyor biriniz ortamı terk ediyor. Pek bir araya gelmeyin bence.
cnm sende ağlasaydın hep birlikte ağlardınız:))))abinin eşi giderken senin gitmen gerekiyor muydu? şart mıydı daha doğrusu?
anlamadım kendin gidiyorsun.. tanımıyor musunuz insanları da olası sorunların olacağını bilmiyor muydunuz?
basıt bıseye ağlıor :))))lohusalik depresyonunu atlatamadi mi ki sirf cocuk ses yapcak diye agliyor kadin? Allah allah..
tavirlarindan rahatsiz oluyorsaniz bosverin gorusmeyin
Bu düşüncede olan kadınlardan nefret ediyorum
basıt bıseye ağlıor :))))
Olabilir.. Bunu bende düşündüm.ama çocukları bu Saçma tartışmaya yakıştırmak da neyın nesı onu anlamıyorum.Bence kafana takma bu durumu.Onun çocuğu daha 6 aylık olduğu için farklı düşüncelere sahip diye düşünüyorum.Sana karşı bir garezi olsaydı senle birlikte annene gitmek istemezdi diye düşünüyorum.Ha arana seviye koyabilirsin.Çocugun konusundaki hassasiyetlerini belirterek.
burda öyle bir belirtmişsiniz ki sanki kız durduk yere kendi kendine ağlamış gibi algılanıyor.bizim gelin astı suratını ağlamaya basladı nedenı ise benım kızım gece uyanıp ağlarsa çocuğu korkar aklı gıdermiş. Sonrasında bana saka yollu dıkkat et ağlatma çocuğunu dedı, ben ise olduuu baska? Ağzını bantlayayım istersen dedım. Sonrasında ağlamaya basladı benım çocuğum ağlayacak rahat edemeyecek diye.
böyle bir cümle kurmuş anneniz ki eminim kız ağladıysa anneniz bu uslüpla söylememiş olabilir, biraz objektif olalım.Annem ona senın çocuğun üşürse dığerıde üşür o da çocuk demiş buna takılmış hanımefendı.
Erkek erkek bu yaaa diye sevıyor çocuğunu . Allah'ım nasıl insanlarla uğraşıyorum
Erkek erkek bu yaaa diye sevıyor çocuğunu . Allah'ım nasıl insanlarla uğraşıyorum
hatları karıştırdın sanırım.cnm sende ağlasaydın hep birlikte ağlardınız:))))
görmemişin oğlu olmuş tutmuş .....koparmış...daha da görüşmem ben olsam..abim sorarsa da karının densizliğinden görüşmüyorum,dünyada bi çocuk sizde yok, derdim..Olabilir.. Bunu bende düşündüm.ama çocukları bu Saçma tartışmaya yakıştırmak da neyın nesı onu anlamıyorum.