• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin eşi.

gelininiz kendi rahatı için herkesi yönlendirmeye çalışan biri gibi,evde tek kalmak istemiyor annenize gitmeyi planlıyor,anneniz çalışıyormuş,orada tek canı sıkılacağı için sizi de çağırıyor,çocuğunun uykusu kaçacak diye sizden çocuğunuzu ses çıkartmamasını istiyor.siz gelin hanımı bu güne kadar tanıyamamışsınız ya da hep alttan almışsınız,şimdi kızınız hasta olunca bu durum canınızı sıkmış.bundan sonra yapacağınız şey mesafeli olmak.çok fazla bir araya gelmeyin.
Evet bu durum canımı sıktı. Bu insan olamaz dedım kendi kendime, kızıma çok buyuk haksızlık edildiğini düşündüm. Bağıran cağıran bı çocuk da değil, çıt çıksın istemedı

canım bidahada kış gününde ikiniz aynı anda gitmeyin annenize.boşuna gerginlik olmasın.ben sende bi hata göremedim.boşver yaptığından o utansın

Siz gorumcesiniz hakli olacak degilsiniz ya!:KK12:

Bosverin burada yazılanları . 2 yaşındaki cocuk artik anlamaliymis her seyden. Vay bee! Herkes ne kadar cok biliyor. 2 yas sendromu diye bir sey duydular mi acaba omurlerinde ki sizin daha farkli bi durumunuz varmış.

Gelinin buyuk ihtimal psikolojisi bozuk. Yardim almaya ikna edin. Hic normal gelmedi davranışları

Alıp çocuğunuzu evinize dönseydiniz. Kimse silah zoruyla tutmuyor sizi orada. Ben şahsen ağlamaya başladığında "çekemem seni" deyip, çeker giderdim.

bende yeni anne adayıyım ama böyle cocugunu koruyacak diye başkasını kıranları anlamıyorum. sonucta sizinkide daha ufacık.Allahım böyle biri olmamdan sakın beni

eee "gelin ya kesin haklı"cılar gelmiş mi geçmiş sayfaları okumadım.. :27:

konu sahibi kabahat sende.. neden gönlüne göre gidiyorsun gelin kişisinin.. bırak ne yaparsa yapsın, yerinde olsam onunla hiç bir yere gitmem.. yazık olmuş senin kızına.. hiç sevmem zırıl zırıl ota-çiçeğe ağlayanları..

Ben konunun sonuna kadar okumadan anladım böyle olacağını gitmicek tin arkadaşım

Siz gorumcesiniz hakli olacak degilsiniz ya!:KK12:

Bosverin burada yazılanları . 2 yaşındaki cocuk artik anlamaliymis her seyden. Vay bee! Herkes ne kadar cok biliyor. 2 yas sendromu diye bir sey duydular mi acaba omurlerinde ki sizin daha farkli bi durumunuz varmış.

Gelinin buyuk ihtimal psikolojisi bozuk. Yardim almaya ikna edin. Hic normal gelmedi davranışları
Keske sussa dakikada yırmı soru soran çocuk susar mı Allah için?çocuğunu hasta etmeye uğrasan kötu anneyım ben, gece o ağladı ben ağladım olabilir mi böyle bir saçmalık? Çocuğumu neden kullanayım rest için olacak iş değil, tek derdım baskıya maruz kalması idi bunun için peşimde gezmesine izin verdim. Çünkü karsı tarafa anlatmaya çalıştım anlamadı. Evet bır yol var önümüzde ve psikolojısı çok önemli bu süreçte.

eee "gelin ya kesin haklı"cılar gelmiş mi geçmiş sayfaları okumadım.. :KK53:

konu sahibi kabahat sende.. neden gönlüne göre gidiyorsun gelin kişisinin.. bırak ne yaparsa yapsın, yerinde olsam onunla hiç bir yere gitmem.. yazık olmuş senin kızına.. hiç sevmem zırıl zırıl ota-çiçeğe ağlayanları..
Geldi geldi:)böyle olacağını bilsem gider miyim hiç, hani dedim kızıma da farklı gelir. Evet çok farklı geldi

Alıp çocuğunuzu evinize dönseydiniz. Kimse silah zoruyla tutmuyor sizi orada. Ben şahsen ağlamaya başladığında "çekemem seni" deyip, çeker giderdim.
Aynı şehirde değiliz annemle, ıkınci gün döndüm evime oda döndü işe bak

bende yeni anne adayıyım ama böyle cocugunu koruyacak diye başkasını kıranları anlamıyorum. sonucta sizinkide daha ufacık.Allahım böyle biri olmamdan sakın beni
Kendi çocuğun için bir baska çocuğu kırmak da neyın nesi ben de anlamıyorum

Gelininiz saçmalamış. Sağlıklı bir insan tavırları değil anlattıklarınız.
Benim oğlum da 2,5 yaşında hiperaktif bir çocuk. Sizi çok iyi anlıyorum. Eğer çocuğu soğuk odada yatırmadıysanız,yani dikkati dağılsın diye diğer odalarda oyaladıysanız bu sebepten ateşleneceğini zannetmiyorum. Ayrıca biri 6 aylık diğeri 2 yaş çocukla ve bu psikolojide bir anneyle şehir dışı yolculuk yapmanız da cesaret işi bana göre.
Anneniz de üzülmüş yazık. Yerinizde olsam gelininizi kendi evime davet ederdim. Madem yalnız kalmak istemiyor.
En azından kendi çocuğunuzun sağlığını riske atmamış olurdunuz. Anneciğiniz de boşa yıpranmazdı.
Yeni anneler biraz pipirikli oluyor kendimden biliyorum.
Hem evde çocukla yalnız kalmaya cesareti yok,hem de çocuğun uyku düzeni bozulmasın diye milleti esir alıyor.
Bu biraz düşüncesizlik. Lohusa depresyonuna çok benziyor.

onunki çocuksa kıymetliyse seninki de çocuk sana kıymetli.

çok anlayışsız insanmış.

ben olsam azarlardım abiinin eşini noluyo dıyeee

Ne kadar bencilmiş gelin hanım, seninkininki canda ötekininki patlıcan mı, demek geldi içimden...

Ben bi ara agladi diyince cocuklarin biri agladi sandim.
Kac yasinda kadin aglarmi ya ona buna.

bu sadece çocuk kavgası değil gibi aynı ortamda olmkatan hoşlanmıyor snaırım gelininiz yoksa ortada sorun edılecek bı durum yok hele ağlaması ben dayanamaz gülerdim herhalde neye ağlıyor bu dıye resmi bi şekilde devam ettırrsıznı z ilişkinizi bundan sonra o kişiyle

Sizin gelin böyle herşeye Allah buyuk birşey vermiş gibi ağlarsa çocuğu tabi korkar ağlamaktan.Abartmış.İnanın böyleleri verdiğiniz tepkiye bile tabi o gidicek ben mi gidiyim der.Geçmiş olsn bebeğiniz için.Böyle insanlarla Bi yola çıkılmayacağını ve yarı yolda kalacağınızı öğrenmiş oldunuz.Ben annenize de uzuldm tahmin edebiliyorum onun bu ortamda ne kadar üzüldüğünu.Siz geleceksiniz die heveslenmiştir,yapılana bak oysaki.Mesafe koyun yengenizle aranıza.

Merhaba hanımlar. Konu açma sebebım nasıl tutum sergıleyeceğime karsı kararsız olmam... Konuya geleyım. Hafta sonu abımın eşi aradı, abım bir hafta sehır dışında olacakmış anneme gıdelım dedı. ( benım annem, küçük bir ilçede kalıyor, evı sobalı). Bu arada onun altı aylık, benım ise ıkı yasına gırecek çocuklarımız var. Bende annemle konuşalım sobayı yakarız diğer odaya da elektrıklı sobayı takarız kapılar açık durur ayrı odalarda uyuruz dedım. ( benım kızım gece boyu huzursuz olur bazen). Konuştuk karar kıldık ve gıttık. Annem elektrikli sobayı taktı bir sure sonra prız ısınmaya basladı mecbur kapatmak zorunda kaldık( bu arada anne ve babam ayrı babamla görüşmüyoruz) bizim gelin astı suratını ağlamaya basladı nedenı ise benım kızım gece uyanıp ağlarsa çocuğu korkar aklı gıdermiş. Sonrasında bana saka yollu dıkkat et ağlatma çocuğunu dedı, ben ise olduuu baska? Ağzını bantlayayım istersen dedım. Sonrasında ağlamaya basladı benım çocuğum ağlayacak rahat edemeyecek diye. Be mubarek benımki taş mı ? Oğlunu uyuttu ve kızıma şişşt sessız ol dıyor çocuk olmuyor tabii. Ben sınırlenıp aldım kızımı yanıma soğuk odalarda peşimden gezdi dün gece 39 derece atesle evimize döndük:KK43: ıkı gun boyunca farklı olaylarda oldu. Ne yapmalıyım sizce ? Şuan çok doluyum ona karsı.

Şu annelerin sinirlenip acısının çocuklardan çıkmasına sinir oluyorum. Onun evladı kıymetliyse seninki de kıymetli, daha bebek sayılır soğuk odada işi ne ?İkide bir çocuğa sus denilip kısıtlanmasıda cabası ne anlasın yaa. yani tatile gelirken orda bi çocuk olduğu aklına gelmiyo muymuş yada hep ayrı odalarda takılacağınızı mı düşündü ? bence bundan sonra sırayla gidin yada net fikrinizi belirtin istediği kadar ağlasın. ( herşeye ağlayanlara da ayrı sinir oluyorum)

Back
X