• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin eşi.

Merhaba hanımlar. Konu açma sebebım nasıl tutum sergıleyeceğime karsı kararsız olmam... Konuya geleyım. Hafta sonu abımın eşi aradı, abım bir hafta sehır dışında olacakmış anneme gıdelım dedı. ( benım annem, küçük bir ilçede kalıyor, evı sobalı). Bu arada onun altı aylık, benım ise ıkı yasına gırecek çocuklarımız var. Bende annemle konuşalım sobayı yakarız diğer odaya da elektrıklı sobayı takarız kapılar açık durur ayrı odalarda uyuruz dedım. ( benım kızım gece boyu huzursuz olur bazen). Konuştuk karar kıldık ve gıttık. Annem elektrikli sobayı taktı bir sure sonra prız ısınmaya basladı mecbur kapatmak zorunda kaldık( bu arada anne ve babam ayrı babamla görüşmüyoruz) bizim gelin astı suratını ağlamaya basladı nedenı ise benım kızım gece uyanıp ağlarsa çocuğu korkar aklı gıdermiş. Sonrasında bana saka yollu dıkkat et ağlatma çocuğunu dedı, ben ise olduuu baska? Ağzını bantlayayım istersen dedım. Sonrasında ağlamaya basladı benım çocuğum ağlayacak rahat edemeyecek diye. Be mubarek benımki taş mı ? Oğlunu uyuttu ve kızıma şişşt sessız ol dıyor çocuk olmuyor tabii. Ben sınırlenıp aldım kızımı yanıma soğuk odalarda peşimden gezdi dün gece 39 derece atesle evimize döndük:KK43: ıkı gun boyunca farklı olaylarda oldu. Ne yapmalıyım sizce ? Şuan çok doluyum ona karsı.
çocukluk etmiş.
biyerden patlayası varmış demek ki.
mevzu bulamayınca çocuklara sarmış.
gerçekten çok saçma yaptığı tavır.
sen de bundan sonra ona göre takınırsın tavrını.
kendi tek gitseymiş madem.
hiçböyle saçma bişey duymadım.çocuğun ağlayacak diye
ağlaması da anlaşılır gibi değil de vardır altında kurduğu başka bişey.

Öncesınde bu konuda ağladığı için. Çocuğuna dikkat et ağlatma dese siz tamam mı dıyecektınız.

Oldu ağzını bantlarım demem de, " maalesef geceleri çok huysuz kızım, buna söz vermek zor" derdim, dedim.
Yengenizin hoş davrandığını söylemiyorum fakat sizin de gereksiz sert cevap verdiğinizi düşünüyorum.

Ağlıyorsa daha önceleri belki kv.siyle sorunlar yaşamıştır, o şartlar zor geliyordur ya da abiniz zorlamıştır orda kalsın diye.

Allah'ım yaa onun çocuğu can sizin ki patlıcan herhalde. Çocuk bu ağlar,zırlar,zıplar... Beğenmiyorsa evinde otursaymış istediği gibi daha sakin olurmuş ortam :KK67:

Bu arada kreste öğretmenlik de yaptı, aklım almıyor inanın. Tamam herkesin çocuğu kendine kıymetli ama sonuçta her çocuk kıymetli.

İki yaşındaki bi çocuğun gürültüsünden 6 aylık bi bebegin aklı nasıl ççıkacak? Gelin başka şeye sinirlenmiş size patlamış bence!

Kızım farklı bir çocuk tamam kabul ediyorum ki oda biliyor bunu. Yapmam dediğim şey Başıma geldi yok senın çocuğun yok benım çocuğum:(

İki yaşındaki bi çocuğun gürültüsünden 6 aylık bi bebegin aklı nasıl ççıkacak? Gelin başka şeye sinirlenmiş size patlamış bence!
Bilmiyorum. Sadece böyle düşünmemiş, ayrı odada yatarım diye... Evet şaka gibi tek sebep bu.

Annem ona senın çocuğun üşürse dığerıde üşür o da çocuk demiş buna takılmış hanımefendı. Bu zamana kadar şu kötu görümcelerden olmadım, aynı yastayız hamileliğinde gene aynı ortama geldiğinde hiç ama hiiiç iş yaptırmadık, içtiği sutun bardağına kadar yıkadık. Şimdi bu insanlık mı? Ama nasıl ağlıyor görmelisiniz, kızımı kısıtlamaya çalıştı hişşt sus bebek uyuyor fln dıye yavrum baskı altında kaldı. Bende açık açık konuştum senın yavrun nasıl değerliyse benım de bı o kadar gibisinden. Ikı gün boyunca oflayıp pofladı, aldı çocuğunu oturdu. Annem zaten yaralı, bız geleceğiz diye baska neler yapmış nasıl mutluydu:KK43: zehir ettı kadına. Tek neden çocuğun korkacağı oldu.

cnm sakın yanlış anlama ama sizde abartmışsınız . çocuğum baskı altında kaldı kızımı kısıtlamaya çalıştı fln. ne yapmış yani "hişşşt sus bebek uyuyor "demiş. bunda bişi yok bence. çocuğu uykuda korkar sıçrar diye endişelenmiş

sizde çocuğunuzu soğuk odalarda gezdirmek yerine sessiz kalması için çaba gösterseydiğiniz elinizden geldiği kadar
gelin hanım annenize biraz alınmış ve ağlamış
ben iki tarafı da hatalı buldum

cnm sakın yanlış anlama ama sizde abartmışsınız . çocuğum baskı altında kaldı kızımı kısıtlamaya çalıştı fln. ne yapmış yani "hişşşt sus bebek uyuyor "demiş. bunda bişi yok bence. çocuğu uykuda korkar sıçrar diye endişelenmiş

sizde çocuğunuzu soğuk odalarda gezdirmek yerine sessiz kalması için çaba gösterseydiğiniz elinizden geldiği kadar
gelin hanım annenize biraz alınmış ve ağlamış
ben iki tarafı da hatalı buldum
yok yok evimcim
2 taraf da hatalı da gelin biraz daha fazla sanki
minicik çocuğu kısıtlayıp durursa anne de çocuk da tedirgin olur..
oda bebek sayılır sonuçta
ikisi de birbirini idare edememiş..

Bazi insanlar konu cocuklari olunca sacmaliyorlar.
Benim buyuk gorumcem de bayramda kayinvalidemlere gelecekken bizim de gidecegimizi ogrenip biletini iptal etmisti, sebebi de herkes kizimla ilgileniyormus onun kizi kiskaniyormus, ustelik benimki 2.5 yasindaydi onunki 12 :KK70: takmayin muhtemelen boyle devam edecek :KK66:

Merhaba hanımlar. Konu açma sebebım nasıl tutum sergıleyeceğime karsı kararsız olmam... Konuya geleyım. Hafta sonu abımın eşi aradı, abım bir hafta sehır dışında olacakmış anneme gıdelım dedı. ( benım annem, küçük bir ilçede kalıyor, evı sobalı). Bu arada onun altı aylık, benım ise ıkı yasına gırecek çocuklarımız var. Bende annemle konuşalım sobayı yakarız diğer odaya da elektrıklı sobayı takarız kapılar açık durur ayrı odalarda uyuruz dedım. ( benım kızım gece boyu huzursuz olur bazen). Konuştuk karar kıldık ve gıttık. Annem elektrikli sobayı taktı bir sure sonra prız ısınmaya basladı mecbur kapatmak zorunda kaldık( bu arada anne ve babam ayrı babamla görüşmüyoruz) bizim gelin astı suratını ağlamaya basladı nedenı ise benım kızım gece uyanıp ağlarsa çocuğu korkar aklı gıdermiş. Sonrasında bana saka yollu dıkkat et ağlatma çocuğunu dedı, ben ise olduuu baska? Ağzını bantlayayım istersen dedım. Sonrasında ağlamaya basladı benım çocuğum ağlayacak rahat edemeyecek diye. Be mubarek benımki taş mı ? Oğlunu uyuttu ve kızıma şişşt sessız ol dıyor çocuk olmuyor tabii. Ben sınırlenıp aldım kızımı yanıma soğuk odalarda peşimden gezdi dün gece 39 derece atesle evimize döndük:KK43: ıkı gun boyunca farklı olaylarda oldu. Ne yapmalıyım sizce ? Şuan çok doluyum ona karsı.
bidaha onun gazına gelip yola çıkmayın bence

Inanın elimden geldiğince idare etmeye çalıştım. Kızım baskı altında kalmasın diye çıktım odadan, kızım o odada kalsa idi ne olurdu bilmiyorum. Idare ettim, anlatmaya çalıştım ama anlamadı. Bende kızıma sessiz kalması gerektiğini söyledim. Birde diyor bi çocuk hiç mi oyuncak oynamaz. Zaten gözlem altında çocuk bunu oda biliyor ben yetemıyorum zeka konusunda kızıma, bilinen birsey. Evet zor bir çocuk, onun ki bile bile lades gibi bişey oldu.

Çok mu yaşı küçük, biraz da saf mı bu gelin? Niye kendi evinde oturmamış o kadar bebesinin rahatına düşkünse?
Ya da illa annene gidecekse niye seni de çağırıyor?

Back
X