- 3 Mayıs 2015
- 13.224
- 48.477
Ne üstadı kız, sus sus. Şeytanı kızdırcan, beni kimlerle bir tutuyon dicek sana.
Ay tövbe ya silsem mi mesajı napsam
Mecazi anlamdaydı ya cidden
Geceleri rahat uyumak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne üstadı kız, sus sus. Şeytanı kızdırcan, beni kimlerle bir tutuyon dicek sana.
Ne farkı var, fotoğrafı siz koymuş olacaksınız.
İnsanın yüreği kötü olmaya görsün; iftira da atar, fotoğraf koyup fitne de çıkarır, yuva da yıkar.
Mide bulandırıcısınız, Ana, kız kendi kötülüğünüz ve fitnazlığınız içinde debelenip duruyorsunuz.
Bu düşünceleriniz gerçek mi? Kendi zekanızla burada eğleniyor musunuz bilemem
ama keser, sap, hesap olayı,
Eğer gerçekse
o hesap size dönerken çok pis yanmalı dönmeli, çatlaya patlaya dönecektir
Evet gerçekten hayatımızdaki yeri orasıdır ama size cahili rast gelmişGerçekten öyle mi görümce bendeki durduk yere ortalığı karıştırdığı için görümce benim gözümde şeytanın yeryüzü şubesi gibi bi şey :)
Annenin derdi oğlanın parası.Anne kesin gelini kıskanıyor oğluşunuda elnden almış nasılsa ..
AHhh ahhh ne çekiyorum bilseniz Allah ıslah etsinEvet gerçekten hayatımızdaki yeri orasıdır ama size cahili rast gelmiş
Annenin derdi oğlanın parası.
Uzağa kaçmışlardır işallak, kanada, güney amerika, çin falanbelki de yazlığı satıp başka memlekete göç etmişlerdir :)
Bu tip kadınlar uzmanlar tarafından incelenmeli bence, hayatlarındaki tek aksiyon entrika, dedikodu.ben öyle kadınların anneliklerine de evlat sevgilerine de inanmıyorum. çocuğuna karşı bu acımasızlığı yapan sokaktaki insana neler yapar.
Allah yardimcin olsun eminim çevremizde okadar cokki görümce zulmü ile yasayan bu daha zor acikcasi kv kp neyse de görümce ne arkadaş dost olmalı her zaman derim ne yapacak abiye (tövbe ) nikahı kiyacak ahhh bu anneler kızlarını yetiştirken toplum için değil sadece kendi düşüncelerine göre yetiştiriyor anne iyi ise yaşadık ama kötü kalpli ise konudaki gibi cahil bir anne geleceğin cadaloz kv sini yetiştirmişAHhh ahhh ne çekiyorum bilseniz Allah ıslah etsin
Tatili yarı da bıraktık annem sabah 4 de uyandırdı Istanbul'a döndük bu yüzden de yazamadım şimdi müsait oldum.
Br birey olduğunun farkında bile olmayan birisi,abiye bağımlı yaşama gibi bir durum oluşmuş onda.sadece annesinin ağzından konuşan, anneye bağımlı, kendi hayatı olmadığı için abisine yapışmış bir kız
Zenginmide acaba merask ettim şimdi:))Annenin derdi oğlanın parası.
Ben elin kızından geçtim, kendi oğullarına bu hakareti nasıl edebiliyorlar? Allah düşmanın da ahlaklısını versin.Bu tip kadınlar uzmanlar tarafından incelenmeli bence, hayatlarındaki tek aksiyon entrika, dedikodu.
Kendilerini geliştirmek namına hiçbir şey yapmıyorlar, eşlerine sarıyorlar, çocuklarına sarıyorlar, çevredeki kendi gibi olmayan kadınlara sarıyorlar, akılları farklı çalışıyor.
Ben çoğunluğu böyle olan kadınların olduğu bir semtte yetiştim, sayelerinde entrika masterı yaptım diyebilirim, geline iftirada burada yazılanlar hiçbir şey diyebilirim, gelinlerinin gebelik takibini yapıp üzerine senaryo kurup çevreye yayan kayınvalideler gördüm, evlilik gecesi kullanılan çarşafı alıp saklayan, geline bununla ilgili iftira atıp sonra herkesin içinde fırlatarak al tamam anladık da bakalım bu kan kimin diyen kayınvalidelere şahit olunca hiçbir şeye şaşırmaz oldum ama gerçekten incelenmeliler, ne yaşadılar da böyle oldular acaba?
Uzağa kaçmışlardır işallak, kanada, güney amerika, çin falan
Bu tip kadınlar uzmanlar tarafından incelenmeli bence, hayatlarındaki tek aksiyon entrika, dedikodu.
Kendilerini geliştirmek namına hiçbir şey yapmıyorlar, eşlerine sarıyorlar, çocuklarına sarıyorlar, çevredeki kendi gibi olmayan kadınlara sarıyorlar, akılları farklı çalışıyor.
Ben çoğunluğu böyle olan kadınların olduğu bir semtte yetiştim, sayelerinde entrika masterı yaptım diyebilirim, geline iftirada burada yazılanlar hiçbir şey diyebilirim, gelinlerinin gebelik takibini yapıp üzerine senaryo kurup çevreye yayan kayınvalideler gördüm, evlilik gecesi kullanılan çarşafı alıp saklayan, geline bununla ilgili iftira atıp sonra herkesin içinde fırlatarak al tamam anladık da bakalım bu kan kimin diyen kayınvalidelere şahit olunca hiçbir şeye şaşırmaz oldum ama gerçekten incelenmeliler, ne yaşadılar da böyle oldular acaba?
Kurbağa bacağı,ip,öpülmüş foto giyilmiş don bakılacakmış anladığım yorumlardanYapılacak işler neymiş?
Kılıç kalkan mı bakacak çarşıdan
ŞakaaaYengenin eski kocasıyla fotoğrafını koyacakmış eve. Abi de bunu görünce hemen boşayacakmış hanımını. Her erkek boşarmış böyle bir durumda
Ahretlik şöyle düşünüyorum bunları yapanlar mutlaka geçmişte kendisine yapılanlar olabilir.Bu tip kadınlar uzmanlar tarafından incelenmeli bence, hayatlarındaki tek aksiyon entrika, dedikodu.
Şeytan ağzı açık izliyordur bunlarıBu tip kadınlar uzmanlar tarafından incelenmeli bence, hayatlarındaki tek aksiyon entrika, dedikodu.
İnsan kendine yapılandan ders alıp gelinine daha iyi davranması gerekmez mi abla?Ahretlik şöyle düşünüyorum bunları yapanlar mutlaka geçmişte kendisine yapılanlar olabilir.
Bir nevi intikam alıyorlar.