Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir şey yapmadık sakin olun

Yapamazsın zaten. Bir de bir şey yapmadık diyor lütfedermiş gibi. Hadsize bakın hele. Annenin de senin de kalbin kötü. Bildiğin kötü insanlarsınız. Umarım abinin mutluluğu daim olur sizin gibiler yüzünden bozulmaz ne diyim.

Burada çok güzel fikirler edindim bazı fikirleri filtreledim herkese teşekkür ederim dolaylı yoldan yardım edenlere de

Hayır bir de abide anahtarı sadece bunlara verdiğini biliyor, bir de oturup soruluyor gizli eşya koyarsak anlaşılır mı

Tamam evladım abiniz bir anahtarın kopyalanabildiğini asla hayal edemez, çünkü ahmak haydi koştur koştur koyun diyesi geliyor insanın.

Şüphelenilecek ilk kişiler olduklarını muhtemelen bu mesajla farkedecekler.

Burada çok güzel fikirler edindim bazı fikirleri filtreledim herkese teşekkür ederim dolaylı yoldan yardım edenlere de

Burada gerçek bir tavsiye istiyorsanız vereyim: Kendi yolunuzu çizin.

Kendi hobileriniz olsun, kendi zevkleriniz olsun. Annenin peşinde abinizin yengenizin dıdının peşine düşmeyin. 3 gün sonra torun gelince anneniz yumuşacık olur, arada siz kötü olursunuz.

Yalana dolana entrikaya girmeyin, dürüst olun. Yaşam çok daha rahat olur. Anneniz baktınız ki sınırı aştı, hatta yasadışı işlere girdi (evi izinsiz giriş vb) , tepkinizi koyun. Yoksa onun yanında siz de yanarsınız.

Abinize de arada nasılsın diye mesaj atın, ilişkinizi idare edin. Para dışında konuşacak bol konunuz olsun.

Yoksa yengeme şöyle mi yapsak böyle mi yapsak derseniz önümüzdeki yıla abi diyeceğiniz biri olmaz. Seçim sizin.

Buna deminden beridir kahkahalarla gülüyorum harikasınız
sırf o ''adam guc tasarrufuna almıs kendısını ''yorumunu okumak ıcın esıme konunun kendısını okudum
bu arada esımın konu ıcın soyledıklerı de '' allah akıl fıkır versın'' oldu

konunun dunden beri 1k oldugunu gorunce gireyim dedim baya heyecanliymis bi istegim olacak umarim yapabilecek biri cikar. biri guzel bi ozet gecse ya

El emeği göz nuru, kolay gelsin

Abinin kendilerine verdiği anahtarı çoğaltmışlar. İçeriye gizlice yengeye iftira atabileceğimiz birşeyler koysak abi anlar mı diye soruldu, toplu linç sıcak sıcak servis edildi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…