Bence maddi yönden abi evin babası konumundaydı o yüzden babanın anne kız üzerinde bir vasfı yok.Baba bence bunları kendi haline bırakmış, kafa dinliyor.Evet, iyi niyetli değil, ama abartılacak bir zararı da yok, istese de yok.
Evet o yüzden bunu örneklendirmek istemiyorum dedim. Cin fikirli kadınlarımızın boşluğuna gelir, onların aklına gelmeyen bir şey falan söyler diye çekindim.Abi ailesi için yuvasını yıkacak birine benzemiyor ama yengenin canına tak edip sırf bunlardan kurtulmak için ayrılmak isteyebilir, gerçi bu durum da yine kaybeden bu anne kız olur çünkü abi karısından vazgeçmek yerine ailesinden vazgeçmeyi tercih edecek bir karaktere sahip.
Ben konu sahibinin hiçte saf olduğunu düşünmüyorum çünkü birkaç mesajı safça yazılmış kurnazlık içeriyor. Mesela "eve birşey yerlestirmeyiz ama hadi yerleştirdik diyelim nasıl bizim yaptığımız anlaşılır ki" gibi bir söylemi var konu sahibinin ve bu mesaj beni son derece rahatsız etti. Sanki insanları gaza getirip konusturayim aklıma gelmeyen birşey var ise istemeden de olsa yardımcı olsunlar havası sezdim. Çünkü burada sanki annesi tarafından manipüle edilmiş ama içinde zerre kötülük olmayan iyi niyetli kız rolünde, belki de bu ailede baskın olan karakter konu sahibidir ve alttan alta anneyi geline ve abiye karşı dolduruyordur.
Niye kendinize böyle bir hayatı layık görüyorsunuz ? Mutlu musunuz bundan ?Benim erkek arkadaşım olmadı hiç
Allah sabırlık versin sizde 2 kaynana var sanırımEsime çocuğu bırakıp sinemaya gidelim dedim eşimin babannesi sinemami hadi gidelim dedi giyindi eşimle sinemaya gittiler ben cocukla evde kaldimoğlan uyanıklık yapmış kurtulmuş anasından aferin
Neyse ki 18 saat uzaktalar sorun yokAllah sabırlık versin sizde 2 kaynana var sanırım
Babam yarı ölü gibi biri her şeye nötr gazetecokur bulmaca çözer sokak hayvanlarını besler hiç bir şeye karışmazBaba bence bunları kendi haline bırakmış, kafa dinliyor.Evet, iyi niyetli değil, ama abartılacak bir zararı da yok, istese de yok.
Adam bıkmış belli sizinle başa çıkamayacağını anlayınca salmış kendince yaşıyor hayatınıBabam yarı ölü gibi biri her şeye nötr gazetecokur bulmaca çözer sokak hayvanlarını besler hiç bir şeye karışmaz
O kadar entrika ile yaşamak yaşlandırmıştır adamı, bezmiştir sizden. Kendini sizin negatifliğinizi nötrlemek için pozitif şeylere vermiş, ne güzel. Abiyle baba şahaneBabam yarı ölü gibi biri her şeye nötr gazetecokur bulmaca çözer sokak hayvanlarını besler hiç bir şeye karışmaz
En iyisini yapıyor, napacak peşinize takılıp, boşa stres.Babam yarı ölü gibi biri her şeye nötr gazetecokur bulmaca çözer sokak hayvanlarını besler hiç bir şeye karışmaz
Size ciddi bir şey soracağım. Sizin bir kişiliğiniz, karakteriniz, bir duruşunuz yok mu? "Annem şöyle dedi yaptım, annem böyle dedi yaptım". Cümleleriniz hep "biz"le kurulmuş. Annenizden ayrı bir birey olamıyor musunuz?Bunlar çok abartılı olmuş yapmak istesek farklı Bir şeyler koyarız içine kurt düşecek kadar yeterli olur ama yapmıyoruz. Böyle fikirlerinizi de kendinize saklayın
Anlık erkek kardeşin :Konu sahibi 30 yaşında erkek kardeşim var istanbulda. Tanıştırayım mı sizi?
Yengeye ulaşıp anahtarı haber vermenin başka yolunu bulamadım kızlar kardeşimi feda etmeye karar verdim
Annenizin yatacak yeri yok bunu bilin istedim yazıklar olsun iftira atan iftiraya uğrar Rabbim yanınıza koymaz bunu inşallahAbim nasıl bizim yaptığımızı öğrenebilir peki?
Yapacağımizdan değil merak edip soruyorum
Bir şey yapmadık sakin olunAnnenizin yatacak yeri yok bu bilin istedim yazıklar olsun iftira atan iftiraya uğrar Rabbim yanınıza koymaz bunu inşallah
Nolcak yahu anahtar işini hallettikten sonra konu sahibinin yazdıklarından esinlenip anasıyla kendisi karışımı görümcelik yaparım kendisi kaçıverirAnlık erkek kardeşin :
Google -> Ablamı nasıl reddedebilirim? - > enter
Yengem ne biliyor da canına tak edecekmiş ? Her şeyden habersizAbi ailesi için yuvasını yıkacak birine benzemiyor ama yengenin canına tak edip sırf bunlardan kurtulmak için ayrılmak isteyebilir, gerçi bu durum da yine kaybeden bu anne kız olur çünkü abi karısından vazgeçmek yerine ailesinden vazgeçmeyi tercih edecek bir karaktere sahip.
Ben konu sahibinin hiçte saf olduğunu düşünmüyorum çünkü birkaç mesajı safça yazılmış kurnazlık içeriyor. Mesela "eve birşey yerlestirmeyiz ama hadi yerleştirdik diyelim nasıl bizim yaptığımız anlaşılır ki" gibi bir söylemi var konu sahibinin ve bu mesaj beni son derece rahatsız etti. Sanki insanları gaza getirip konusturayim aklıma gelmeyen birşey var ise istemeden de olsa yardımcı olsunlar havası sezdim. Çünkü burada sanki annesi tarafından manipüle edilmiş ama içinde zerre kötülük olmayan iyi niyetli kız rolünde, belki de bu ailede baskın olan karakter konu sahibidir ve alttan alta anneyi geline ve abiye karşı dolduruyordur.
Yengem ne biliyor da canına tak edecekmiş ? Her şeyden habersiz
Nasıl bu kadar eminsiniz yengenin habersiz olduğundan? İstemediğini bilmeyecek kadar saf değildir herhalde. En basitinden abin size iyi tatiller derken yanındadır. Bir de kahkaha patlarmıştır bizim gibi :)Yengem ne biliyor da canına tak edecekmiş ? Her şeyden habersiz