Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç de zor geçmedi yemeği çayı kahvesi hiç eksik olmadı bugüne kadar ütüsüz dışarıya adımını atmadı gayette güzel geçiyor hayatı sen bizi ne sanıyorsun
Karın tokluğuna yasamıs
Huzurdan bahset huzurdan ohoooo
Sen bizle kafa buluyorsun ya yazdığım seye verdıgın cevap

Hiç de zor geçmedi yemeği çayı kahvesi hiç eksik olmadı bugüne kadar ütüsüz dışarıya adımını atmadı gayette güzel geçiyor hayatı sen bizi ne sanıyorsun
ayni seyi yaziyorum...

canım o kadar çok kişi yazmış ki mesajımı okur musun bilmiyorum. Diğer yazdığın postu da okudum, bence iyi niyetli birine benziyorsun ama tecrübesizsin. Sana tavsiyem annen seni dolduruyor mu manipule ediyor mu çok dikkat et. Bazı anneler çok kıymetli erkek çocuklarını ellerinde tutmak İçin kendi kız çocuklarını kullanıyor. Mesela kız çocuğunun merhametine oynuyor, kıskançlık damarını tahrik ediyor ki, kız da geline düşman olsun anneye yaklaşsın, anne de böylece güç toplasın. Genelde bu tarz anneler her zaman erkek çocuğunu ön planda tutar, kız çocuğunu bastırır ve erkeğin hizmetinde kullanır. Bak sen 25 yaşındasın annenin peşinden gelinle yarışa gidiyorsun. Neden? İstediğin yeri gezebilirsin, hayatını yaşayabilirsin. Annene saygısızlık yap demiyorum ama onun seni kontrol etmesine izin verme bence

“Evlat olsa sevilmez” cumlesindeki evlatsiniz. Gulduk eglendik ama bu kadarina da pes!

ah yaaa
27 yaşında hayatı ütülü gömlek sanman çok üzücü
keşke abine bu kadar kafayı takacağına kendi hayatın olsa

Yengem ne biliyor da canına tak edecekmiş ? Her şeyden habersiz

Sonra niye karmaşık entrikalara girmeyin diyoruz.

Ciddi ciddi olaylardan yengenin haberi yok mu diyorsunuz? Abiniz karısından olanları niye saklasın? Eşinden telefonu köşe bucak saklayıp otel koridorlarından mı arıyor sizi?

Yengenin canına tak etmez bu arada, kalbiniz rahat olsun.

Keyfine bakıyordur, siz de bakın bence yaşam bu tip kavgalar için çok kısa

Önemli vakaları anlatıyordur, anası bacısının aldığı nefese kadar rapor edecek değil tabi adam.

Şuna safsın iyi nıyetlısın demeyın Allah aşkına kendimi kesecem şimdi
Bu safsa bız neyız

İyi niyetli asla değil asla.
Bir insana yapılabilecek kötülükleri toplayıp toplayıp abime yapsam ne olurrr deniyor, bildiğiniz madde madde üzerinden geçiyoruz, bu iyi niyetse ben de Türkçe bilmiyorum.

ya hala abilerin tatilden dönmemesi ve malazagirt meydan muharebesi - II 'nin yaşanmaması beni germeye başladı.
bence tatile gidiyoruz ayağına kanadaya göç ettiler. orada zaten eşyalı evlerini hazırlamışlardı. her ihtimale karşı yanlarına sadece anısı olan, sevdikleri kıyafetlerini alıp gerisini evde bıraktılar.
aslında evin içinde bir yerlerde veda mektubu altındaki "nah" imzası ile saklı, nasılsa gizlice eve girip bulacaklarını biliyor abi bey.
şimdi onca saat uçuş, jetlag falan derken anca kafaları toparlamıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…