YuuuuuuhAileye almış sanırım ama abi almış, abinin üzerine. Anne evlenmeden tapuyu oğlandan alma derdindeydi ama bizim cool abimiz vermedi.
Çocukları da olursa zırnık alamaz ana kraliçeYuuuuuuh
Şey şimdi evliler ya evin yarısı artık yengenin demihatta abiye bişey olursa tamamını yenge çatır çatır yiyebilir değil mi?
Çay ütü ve kahvenin bir erkeği (insanı) mutlu etmeyeceğini evlenmeden önce öğrenir umarım. Yoksa işi zor
Evliler ne yapıyor ki?Çay ütü ve kahvenin bir erkeği (insanı) mutlu etmeyeceğini evlenmeden önce öğrenir umarım. Yoksa işi zor
Anneyi gören sevgili/görücü/koca adayları “anasına bak kızını al” mottosuna sığınarak arkalarına bakmadan kaçarlarbir de hiç erkek arkadaşı olmayıp "erkekler anlar bilir"demesi :)
o anneden erkek arkadaş sahibi olması imkansız zaten
Aralarına yatmak tek çözüm deseneÇocukları da olursa zırnık alamaz ana kraliçeçocuk olmazsa sıkıntı. Tatilde bebe yaparlar umarım
İnşallah banlanmayız o zamana kadarbence abinin tatil dönüşü için yeni konu gelecek
sizce burda mı güncelleme yaapr ?
Bu konuda kandırılan sizsiniz. abi çoktan anahtarı değiştirmiştir sizin ruhunuz duymamıştır...abantta kalakaldıktan sonra evine gidince kapıda kaldık diye ağlarsınız artıkBunlar çok abartılı olmuş yapmak istesek farklı Bir şeyler koyarız içine kurt düşecek kadar yeterli olur ama yapmıyoruz. Böyle fikirlerinizi de kendinize saklayın
İnşallah banlanmayız o zamana kadar
Yengeye gizli gizli yemeğine karıştırarak doğum kontrol hapı vermeye kalkışabilirlerAralarına yatmak tek çözüm desene
Hanım hanım tapu gidecek elinizi çabuk tutun yalnız bırakmayın
Evliler ne yapıyor ki?
biz gece olunca alıyoruz elimize ütümüzü zabbaha kadar gömlek ütülüyoruz
Bazen fantezi yapıyoruz Kazanlı ütü kullanıyoruz zevki ikiye katlıyor tavsiye ederim
Yengeye gizli gizli yemeğine karıştırarak doğum kontrol hapı vermeye kalkışabilirlerTüh bak yine taktik verdim
Ahahahah müsil mi bu, yemeğe nasıl karışsın?Yengeye gizli gizli yemeğine karıştırarak doğum kontrol hapı vermeye kalkışabilirlerTüh bak yine taktik verdim
Yengeyi de kovdular işe yaramadıbeni sürekli kovdu konudan, sonra görmezden geldi
şikayet etmeyeceği için sıkıntı yok
hoş hakarette yok :)
sadece ti ye alıyorum zaten onu da anlayamıyor
Abimin spermlerini boşa harcıyor diye de düşünebilirlerYengeye gizli gizli yemeğine karıştırarak doğum kontrol hapı vermeye kalkışabilirlerTüh bak yine taktik verdim
Yengeyi de kovdular işe yaramadı
Boşver konu sahibi alışkın
Şey dermişim önemli olan boyu değil buharıerkek arkadaşımda kaldığım ilk gecenin sabahında işe gitmek için hazırlanırken gömleğimi ütüler misin demişti
sonuçta o kahvaltı hazırlamıştı ben ütü yapmıştım
mutluluğumuzun sırrıymış resmen dskflksşd
Yapacaksın da taktik mi almaya çalışıyorsun? Hayır yemeğe katsan senin kattığın anlaşılır mı? Tadı değişir mi? Annem böyle haplamayı nerden öğrendi?Ahahahah müsil mi bu, yemeğe nasıl karışsın?
Bu ana kız bulur bir yolunu katarlar yemeğeAhahahah müsil mi bu, yemeğe nasıl karışsın?